{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Maine Coon Anton [ Himmelkat] 2006

3.780 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Silvia P
Kvinde | 58 år | Oprettet: 18. jan 2007


Maine Coon Anton

Fødselsår:
2006
Temperament
Hurra, vores lille Anton er blevet 1 år gammel, d. 3.8.! Anton ligner ikke kun en plysdyr fra Fætter BR, han opfører sig også sådan. Han er en kæle-nusse-pusse hankat. Han spinder med det samme, når han bliver taget op og kælet for. Hvis han ikke gider, er han bare helt stille og venter talmodig at blive sat ned igen. Han er meget udadvendt og elsker at hilse på vores gæster med det sammen de kommer ind. Han ynder at blive beundret og det bliver han. Han har opnået en vis berømmelse i vores lille landsby, siden han er kommet ud i løbegården. Når man mindst venter det, begynder Anton at snakke og han kan holde langvarige monolager, hvor han ser sin samtalepartner dybt ind i øjnene. Når han er færdig vender han sig med et ryk og går bestemt sin vej.
Efter nogle konflikter med storebror, har Anton besluttet at være den underdaninge og lader den store bestemme.

opdatering d. 26.10.08:
Ok, som alle vist kan regne ud er vores Herr Anton blevet 2 år + et par måneder.
Han er stadig den smukke, fine hankat, selv om han er blevet mere utalmodig med at blive taget op. Jeg regner med at det er fordi han er kommet i "lømmelalder" og at det går over med tiden ligesom det med hans storbror, som i 2 års alderen var nærmest utilmærmelig, men er den største kælekat nu med sine 3 år.
Anton har forbedret sin fine lange pels og er heldigvis meget talmodig når han skal børstes. Han sidder lige så fint og kan komme til at spinde.
Stadig er storbror hans store forbillede og man kan ligesom se på ham hvordan han beundrer og tilbeder ham. Når den store er gået i sin (alt for lille kurv) ligger Anton tro ved siden af og en lille forpote sniger sig lige så forsigtig op på storbrorens hoved eller mave. Det ser bare så nuttet ud. Antons egen tilpas store kurv stå lige så forsømt og tomt på den anden side af sofaen.
Anton har desværre store problemer med hans tænder og tandkødet. Her i foråret fik han fjernet 5 tænder, men det har ikke gjort noget ved sin tyggeevne. Han får regelmæssige antiboitikakure og bliver ellers sprayet med klorhexidin, som nogenlunde hjælper, så jeg stiler imod at han højst får antiboitika 2 gange om året. Jeg håber ikke at det bliver værre, fordi han trives ellers helt fint, er ikke så stor som storbror men heller ikke undervægtig og hans pels er bankt og sidder fast. Og det vigtigste af alt er, at han stadig er den legekilling, som da han var 12 uger gamle.
Efterår 2009: Vores lokale ugeblad udskriv i efterårsferien en konkurrence, hvor der skulle findes Sønderborgs sødeste kat. Så en fredag eftermiddag tog vi vores "knaldhamrende dygtige", men ikke lige begejstrede hankatte i transportkurve og kørte dem til forografen i Sønderborg. Anton blev sat på bordet og lavede de allerdejligste øjne... i ca. 5 sec., heldigvis var fotografen hurtig nok til at indfange denne øjeblik. Storebroren havde desværre ikke disse 5 sec. Så derfor gik vores Anton hen og fik den anden plads. Vi er bare så stolte over ham. Prisen var ikke den største, men vi fik de sødeste billeder af vores katte i julegave.
Tricks
Han har en spieciel måde, at drikke fra vandskålen. Han støtter sig af med begge forpoter og dypper så næsten hele ansigtet i vandet. På den måde kan man sætte hele gangen under vandet. Hehe...
Han er ved at lære, hvordan man spiser sin mad med poterne, ligesom storebror. Det kræver altså en masse talmodighed, når man prøver det med tørfoderpiller.
Anton kan sove som en værre kludedukke. Når man ser ham tror man, at han har ingen led i sin krop. Men på vidundelig vis kan han åltid komme tilbage til sin oprindelige form.
Og så er han gået i "miav-lære" hos storebror. Han er ved at være lige så dygtig til at diskutere som læremesteren.
Stævner
ingen, kun ud i vores private løbegård i haven
Stamtavle
ingen officel, men er papbror til Sir Thadeus (de har samme far)
Køn
det vil jeg mene! Hankat, som er blevet kastreret (23.02.07)
Beskrivelse
Anton er en ung Main-Coon på 1 år. Han har en dejlig hvid, langhåret pels med cremefarvede shadow aftegninger på ryggen, halen, poter og hoved. Jeg har desværre ikke fundet nogen tilsvarende betegnelse i mine bøger, men jeg mener det er den tydeligste beskrivelse. Han har flotte grønne øjne, som er sort optrukket. Næsespejlet er rosa og ørene har en fint størrelse med dejlige udprægede luksetuffer. Anton har en tydelig krave og fine bukser på bagbenene. Hans hale har den rigtige længde (lige så langt, som kroppen fra skulderblad til halerod) og er enormt fyldig. Han har efterhånden opnået storebrors kropslængde, men han vejer "kun" godt 6 kilo. Han er bare en dejlig lille charmeprins.

Vores allerkærligste Anton døde i en alder af 4½ år. En søndagmorgen lå han, som om han sovede på sofa´en. Han så fredeligt og afslappet ud. Vi håber han ikke har lidt smerte eller angst. Han blev nok offer for en hjertesygdom, som kom pludeslig. Han havde ingen symptomer på noget. Aftenen i forvejen sad han, som så mange andre gange model for mig. Hans flotte øjne har ikke afsløret noget. Desværre! Mine tanker går tit tilbage og gransker om jeg kunne har gjort noget.
Jeg vil aldrig kunne glemme ham og min sorg er næsten ikke til at bære. Men det er ikke kun mig der savner ham, det er resten af familien og sidst, men ikke mindst, storebror Sir Thadeus. Han har lidt et stort tab og hans dumme mennesker kan ikke trøste ham.
Kommentér på:
Maine Coon Anton
Annonce