{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyrkisk Van Balaban von Frankenthal 2005

7.635 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Frankenthal
Kvinde | 65 år | Oprettet: 21. maj 2006


Tyrkisk Van Balaban von Frankenthal

Fødselsår:
2005
Temperament
Balaban er en meget følsom kat af en tyrkiks van kat. Han er også utrolig kærlig kat. Han falder godt ind sammen med de andre katte. Han snakker meget, når han ønsker din opmærksomhed.
Tricks
Han elsker at lege med bold eller piberenser. Vi kaster og han løber efter dem og helst skal de kastets ned i kælderskakten, så han skal ned af trapperne og hente dem. Hvis han ikke ligger den ved dine fødder klapper du i dine hænder og spørge"Hvor er den henne" og han kigger efter den og beynder at lede efter den.Så fanger han insekter ude i løbegården hele sommeren. Hvis hans syntes vi ikke er hurtig nok, mjaver han. Hvis vi stadig ikke kaster, tager han og ligger sine forpoter, om vores arme eller ben, for at få os til at kaste igen og igen og igen o.s.v..
Stævner
Ja han har været på 5. Sidst i Ebeltoft den 25. november 2006. Her fik han sit første CAP.
Han kommer begge dage i Hjallerup lørdag den 31 marts og søndag den 1 april. Hvor han blev færdig som Premier (PR)
Han blev GIP i Flensborg den 22. november 2008
Han er blevet IP i Fredriks den 29 marts 2008
Albetslund 26. setember 2009 NOM
Specialshow for tyrkisk van & Tyrkisk angora: BIS-BOB og BOA. Søster Beyza BIS hunkat og lillesøster Hümeyra BIS killing.
Arnhem den 4. & 5. april 2010 blev han NOM begge dage og var tæt på et BIS. Søsteren Hümeryra fik NOM søndag og kunne have fået et om mandagen, men hun var lidt nevøs. Så Minna Krog og jeg blev enige om at certifikatet var nok for i dag.
Stamtavle
Far: IC Adtrelo Vandal, TUV a 62 (blå/hvid)
Mor: IC Cadi Van Kedi von Alexis, TUV f 63 (sort/rød/hvid)
De fik 3 sort/hvide killinger.
Køn
Han blev kasteret sidste sommer 2006.
Selv som fertil han var han nem at omgås. Faktisk kan vi ikke mærke den store forskel. Han var over et år, inden han blev kasteret.
Beskrivelse
Han er en utrolig glad kat og meget nem at omgås i det daglige. Han er dejlig stor og flot kastrat og han vil udvikle sig meget mere i de næste år.
Han har været ude af huset 2 gange og kommer tilbage, da han ikke kan undvære den fri adgang til løbegård. De siger at han er en "Barbara kat" og nu bliver han hos os. Jeg har altid haft ham som min farvorit i kuldet. Så skæbende har gjort at han og jeg forbliver sammen.
Den 15. juli 2009 bliver han 4 år sammen med sine 2 søskende Balîm og Beyza og hun blev BIS i Sverige den 5. juli 2009.
Lørdag den 18. juni 2011 blev han SP i Alingsås i Sverige. Vi henter hans kokarder fra JYRAK & FIFe i Skørping til september.
2 ud af et kuld på 3 har opnået at blive færdig søsteren SC og ham SP.

Vi ønsker Balaban et stort tillykke lærsag d. 15. juli 2017 med de 12 år. Som tiden går hurtigt. Han blev født i vores første tyrkisk van kuld, og de var alle 3 n. Mor: TUV f 63 og far: TUV a 62, så jeg havde forventet f eller d også.

Så er det igen d. 15. juli 2018 og Balaban blev så 13 år. Tiden går alt for hurtig. Ja også et tillykke til hans bror Balîm på Frederiksberg

15. juli 2019 14 år
Det bliver desværre nok Balabans sidste fødselsdag.
Han har fået tjekket via en blodprøve i Tyskland, at hans nyere og lever er ok. at han heller ikke har diabeties. Da han spiser konstant og taber sig, troede jeg og dyrlægen, at han havde for højt stofskifte. Men det var også ok.
Han blev scannet og hans tarm og mave er fortykket og han har desværre fået kræft.
Han bliver forkælet og får hvad han ønsker at spise. Han taber sig ikke mere og vi tager en dag af gangen..
Han elsker Føtex grillkylling, tun, rejer, kogt kylling, rå kyllingebryst og rå kalkun strimler. Ja lidt vådfoder får han også


Den 5. august 2019 tabe Balaban kampen til kræften.
Dyrlægen Karin fra Cura Dyrehospital i City Syd sendte ham over regnbuen. Karin var inde over hans mave/tram kræft. Hun var bare sød og forstående og lyttede, til de sjove historie om Balaban,. Han var elsket af dommerne, for at han var en sjov, fræk og sød tyrkisk van kat.
Kommentér på:
Tyrkisk Van Balaban von Frankenthal
x