{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyrkisk Van Döndü von Frankenthal dk 2006

7.186 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Frankenthal
Kvinde | 64 år | Oprettet: 21. maj 2006


Tyrkisk Van Döndü von Frankenthal dk

Fødselsår:
2006
Temperament
Hun er lille sød "lurendrejer". Hun kan ligne uskylden selv, men kan godt startet en "lille rævestreg," for så at kigge på, som om det er de andre, der laver "ballade".
Hun elsker at blive nuset og kælet for og man kan gøre alt ved hende, når hun ligger på skødet. Vil gerne kildes på maven.
Tricks
Lege med bold. Når man kaster, kommer hun med den tilbage og mjaver, når man ikke er hurtig nok til at kaste den igen. En kugle piperenser kan også bruges, hvis man ikke lige kan finde en bold.
Stævner
I Ebeltoft 22 november 2006 vandt hun over sin søster Dünya og fik et EX 1. Dommeren sagde, at hun havde den klassiske gamle look af den tyrkiske van.
Kommer på udstillingen i Aarhus sidst juni 2006.
Stamtavle
Döndü von Frankenthal dk, TUV d 61

Far: Safkan Kedi's Joachim, TUV e 62, (cremed/hvid)
Mor: IC Cadi Van Kedi von Alexis; TUV f 63, (sort/rød/hvid)

Farfar: IC Adtrelo Vandal, TUV a 62 (blå/hvid)
Farmor: Soyadi's Anamur, TUV d 62 (rød/hvid)

Morfar: Pairodocs Black and Blue, TUV n 61 (sort/hvid)
Mormor: Uma-Fatma Van Kedi von Alexis, TUV f 621 (sort/rød/hvid)
Køn
Döndü er en lille rød/hvid hun kat, født den 31 juli 2006.
Beskrivelse
Hun vejede kun 54 gram ved fødselen og vi troede, de første 14 dage, at vi midstede hende. Hun er en rigtig lille trold der ikke ville opgive livet så let.
Den 31 marts 2007 vejede hun 3.050 gram.

Hun skal udstilles, så I kan både se og hilse på hende "one live."

Hun er bare en lille "chametrold" af format og får et hvert hjerte til at smelte..

Vi vil lave et kuld på hende, når hun er omkring de 2 år. Så må vi se hvad hun giver af killinger.

Ja hun blev 3½ år før hun fik sit første kuld 10.01.2010. Der var 2, men den først fødte døde 8 dage efter til trods for at dyrlægen fik liv i den, da den blev født. Men hun har stadig Ilayda von Frankenthal DK, TUV g 62 og passer og plejer hende.
Döndü er nu 8 år er en lille bestemt "dame" og ved hvad hun vil. Når hun vil have opmærksomhed, mjaver hun, hvis dette ikke virker får man et enkelt "lille bid". Når hun ligger hen over knæet skal de andre katte holde sig langt væk, da hun ikke vil dele mig med andre.

Döndü er en lille sej hunkat. For et par år siden ville vi neutraliser hende, men det ville dyrlægen ikke, da hun havde fået stillet dianorsen kirtel kræft. Så vi har elsket og nyt hende for hver år, vi har fået lov at beholde hende. Både i 2014, 2015 og 2016. Vi håber at hun også får sommeren 2017 med. Vi ved godt at vi har Döndü på lånt tid.

Den 12. april 2017 måtte vi sende Döndü over regnbuen.

Kære Döndü, du har godt nok været savnet i det helt år der er gået. Du bliver mindet mange gange, i den tid der er gået. D. 12. april 2018, var det så et år siden, vi måtte tage den tunge beslutning, at sende dig over regnbuen. Men glædligt, at vi samme dag kunne fejre Füsuns 10 år og Hümeyras 9 års fødselsdag samme dag.
Kommentér på:
Tyrkisk Van Döndü von Frankenthal dk
x