{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Gystie 2007

3.573 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Huskat Gystie

Fødselsår:
2007
Temperament
Gystie er en dejlig killing fra maj 07. Gystie er både en meget kælen kat, jeg kan ikke få lov at skrive opgaver ved computeren i fred, så ligger hun oppe hos mig hele tiden. Super dejligt! Men hun har også ild i r..., hun fiser rundt i hele huset, og ødelægger alle de papkasser hun kommer i nærheden af
Tricks
Hun kan allerede smelte alle vores venners hjerter!!

Kommer når man kalder (ihvertfald hvis man har mad)

Hun er også rigtig god til at vække vores venner når de sover på sofaen, hun hopper simpelthen op i hovedet på dem, og mijaver. Såååå dygtig
Stævner
ingen
Stamtavle
Mor: Snuffie, alm. huskat
Far: Ukendt.
Søster: døde 2½ døgn gammel, så nu er Gystie enemis
Køn
en dejlig hankat! NEJ, det var "han" så ikke fandt vi ud af! Men en rigtig dejlig hunkat er hun ihvertfald!
Og nu er hun også blevet sterilliseret!
Beskrivelse
Blev født den 9. maj 07. Ved fødsel havde Gystie en meget speciel farve, grå/blå med sorte aftegninger ved fødderne, og ved ørene. Men det viste sig at hun var feberfarvet, og har derfor skiftet farve, og er nu helt sort med hvide pletter hist og her.
Hun er utrolig dejlig, leger med ALT! Men hun er samtidig rigtig kælen, og en rigtig puttemus. Er bare super dejlig.
Da det slet ikke var meningen vi ville have en killing, ville min kæreste ikke have, at vi beholdt hende da hun blev født (hendes mor var drægtig da vi købte hende, fandt vi ud af) og det var meningen vi skulle finde nye ejere da hun blev 12 uger, men jeg lavede en deal med min kæreste: Han fik lov at købe bil, jeg beholdt Gystie. Og min kæreste er blevet hel vild med hende, heldigvis ;-)


D. 1. juli 07:
Så har Gystie været til 1.vaccine, faktisk lige præcis på hendes 12 ugers fødselsdag, og hun klarede det så flot! Ikke et eneste piv kom der fra hende da hun blev stukket. Men hun mijavede godt nok i bilen derover!

Den 19 september 07: Da jeg havde bestilt tid til kasteration til Gystie, dengang hed Gustav, fordi jeg ved to tidligere dyrlægebesøg fik at vide var en hankat (af to forskellige dyrlægeer!!!). blev jeg pludselig i tvivl om "han "overhovedet var en hankat, da "han" i en alder af 20 uger stadig ingen "sten" havde, så idag tog jeg ham med til dyrlæge, og hun sagde, at det overhovedet ikke var en dreng, men en pige!!
Så det ændrer jo en del, jeg måtte aflyse katerationen, og venter en måned med at steriliserer min lille hunmis og hendes mor ;-)

November 07: Lille Gystie blev sterilliseret, og er nu en lykkelig lille neutral hunkat! ;-) Det gik rigtig godt ved dyrlægen, sjovt at se ligge helt stille og sove pga narkosen, det er et sjældent syn!
Kommentér på:
Huskat Gystie
Annonce