{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Maine Coon Micharlos Don Juan 2007

13.597 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Eva K
Kvinde | 39 år | Oprettet: 6. jun 2006


Maine Coon Micharlos Don Juan

Fødselsår:
2007
Temperament
Født: 17. August 2007

Kaldes derhjemme Diego i daglig tale

Kælepot og nussehovede.Og lidt af en bandit på mange områder.
Han er meget social over for både mennesker og andre katte. Gæster er altid noget positivt for ham.
Går ofte og snakker for sig selv, eller til mig eller de andre katte.
Tricks
Plaske alt vandet fra vandskålen ud på gulvet.
Samt tømme toiletpapirsrullen: "Jamen hvad skal det være på rullen for mor, du skal jo alligevel bare bruge det"
Stævner
Udstillinger 2007:

Assentoft d. 24.11.07 - Ex1. Tabte BIV og udtagelse til NOM til hans søster Dior

Udstillinger 2008:

Haslev 3.2.2008 - Ex1 og BIV. Udtaget til NOM. Tabte NOM til en birma killing.

Karup 30.3.2008 - Ex1 - tabte BIV og udtagelse til NOM til hans søster Dior.

Odder d. 21. og 22./6/2008
Han var blevet 10 måneder en tre dage inden, og var for første gang oppe i voksen/kastrat klassen. Det gik godt. Han fik sit CAP begge dage, og blev også NOM begge dage, og klarede sig fint på scenen. Så nu håber jeg bare på at han får et CAP i Horsens, så er han Premier.

Horsens søndag d. 20./7/2008: Fik sit CAP - Blev dermed Premier!

Ålborg: Fik sit CAPIB blev også NOM og fik hele 2 stemmer på scenen! Vinderen fik 3.

Kolding d. 19.10 - Var med som selskab til Jako.

Tica udstilling i Middelfart d. 9.11. - Fik 2. best i en allbreed ring. Samt 4 x 1. of colour, 3 x 1. of division, 1 x 2. of division. 1 x best of breed.

Flensborg d. 22. og 23.11 - Fik sit cert. lørdag og blev International Premier. Rykkede op og fik søndag sit første cert i vejen mod Grand International Premier. Han slog også 3 andre katte i kampen om at blive nomineret. På scenen vandt en fin bimse med 3 stemmer. Diego var den eneste anden ud af 6-7 katte der fik en stemme også.

Udstillinger 2009:

Hornslet d. 28. og 29.03.
Diego fik sit CAGPIB begge dage. Så nu har han 3 CAGPIB ud af 8 på vejen til Grand International Premier.

Grinsted d. 03.05.09
Diego fik uden problemer sit 4. CAGPIB

Middelfart d. 27. og 28. Juni
Lørdag: Diego fik sit 5. CAGPIB, blev BIV og var blevet NOM hvis ikke den lille stakkel havde haft ondt i maven til NOM.
Søndag: Diego var helt frisk og oplagt og tog uden problemer sit 6. CAGPIB og BIV.

Hobro d.14.-15.
Lørdag: CAGPIB
Søndag: CAGPIB og NOM.
Diego er nu GRAND INTERNATIONAL PREMIER :oD

Gelting (Tyskland) d. 5.-6. december.
Lørdag: CAPS, BIV og NOM
Søndag: CAPS, BIV og NOM

Udstillinger 2010

Grenå d 10.-11. April
Lørdag: CAPS, BIV, NOM og BOX kastrat!
Søndag: CAPS, BIV, NOM og BOX kastrat!

Og bliver han desværre hjemme til Middelfart i november.
Ja, planer er til for at blive ændret, og Diego har haft pause indtil nu, og kommer først med til Snejbjerg d. 13. marts - han er tilmeldt :oD

Snejbjerg d. 13. marts
CAPS

Fredericia d. 9. april
Lørdag: CAPS og NOM. Diego var hans sædvanlige skønne jeg og det kunne dommeren jo ikke stå for, og en enkelt stemme på scenen blev det faktisk også til.

Haderslev d. 18. juni
Lørdag: CAPS, BIV og NOM

Skørping d. 3.-4. september
Lørdag: CAPS og BIV
Søndag: CAPS

Kolding d. 23. oktober
Søndag: CAPS

TICA udstilling i Givskud d. 12. november 2011
Lørdag: God dag med gode placeringer. Bla. en placering som nr 2 i finalen i en All breed ring.

Vorbasse d. 26. november.
Lørdag: CAPS. Diego fik sit sidste CAPS og er nu Supreme Premier! Det er FIFés højeste titel.

Brædstrup d. 14.01.2012
Lørdag: HP (æresbevis), NOM og en stemme på scenen! :o)

Og så var han nr. 5 på JYRAK's TOPKATTE-liste for 2012. Det var rigtig fedt at han lige nåede at komme med der også :)
Stamtavle
Diego's fulde navn er DK Micharlos Don Juan, men for min nemheds skyld er han altså blevet til Diego

Mor: CH Løvehulens Limousine
Morfar: Løvehulens Son of a Wolf
Mormor: Scopedaisy of Maine House

Far: IC Micharlo's Bombay
Farfar: Micharlo's Milas
Farmor: Micharlo's Hera
Køn
Hankat - kastrat
Beskrivelse
En stor rød laban.
Skrevet lige efter hjemflytning i november 2007: Han er noget så køn og bedårende. Og man kan helt klart mærke at han er vokset op hos en opdrætter der har sørget for at killingerne er i hænder og vant til at blive håndteret i alle mulige situationer, også med henblik på udstilling. Han er bare super nem at håndtere, var han helt fra dag. 1 af.


Planen for at anskaffe ham var udover at indfrie drømmen om en maine coon, så at få en kat der kunne erstatte Mea som udstillingskat. En som jeg kunne lære det hel fra bette af.

Jeg håber meget Diego viser sig egnet til dette. Som killing nu her tror jeg bestemt han har personligheden til det. Og jeg håber også han har udseendet. Mere erfarne mennesker end mig har i hvert fald udtalt at han er meget lovende :o)

31/12
Diego er en rigtig dejlig laban. Han skal bare være med i alt, og helst snakke imens.

Han er blevet rigtig stor, som
13 ugers vejede han 2,3 kg, som 15 ugers 3 kg, og som 19 ugers (ca. 4 måneder) vejer han 4 kg. Dvs han er lige så stor som Mea nu.
Mea og Diego har atableret deres rangorden, men May og Diego er stadig ikke helt færdige med det, og han er en frækkert til at jagte hendes hale.

Nu er han stadig bare en stor killing, men temperamentet til udstilling burde han have, for gæster er bare det bedste han ved. Nogen der vil lege med ham og nusse ham på maven.
Jeg holdt fest på et tidspunkt, og der var Diego da nær kommet med hjem i en af drengenes taske ;o) De to var da godt nok bare helt vilde med hinanden.
Men det er dejligt at se, og jeg gør mig umage for at han kommer til at møde en masse forskellige og opfordrer dem til endelig at håndtere ham, så han kan blive ved at være vant til - og glad for - gæster

7/2 - Ja, Diego var så med til sin 2. udstilling her i weekenden. Hvilket han bare tog så flot. Togturen derover lørdag tog han helt koldt. Han lå i sin sele på sædet ved siden af mig og sov, og jeg sad og halvsov ved siden af ham også.
Udstillingen gik også flot, og han blev Ex1 og BIV, og fik udtalelser om at han havde udviklet sig rigtig flot for sin alder, og var en stor dreng.
Han vejer også 4,8 kg her som 5½ månedes :o) Dejlige dreng.
Hans opdrætter havde Diego's far, mor, farfar og farmor med, så det var rigtig hyggeligt at se familien igen, i hvert fald for mig. Heh, og jeg kom også til at holde hans mor til nomineringen da hans opdrætter pludselig manglede et par hænder :o) Hun blev desværre ikke nom, men det gjorde hans far.

07.04 - Ja, så har Diego været afsted til sin 3. udstilling, og det gik også bare glat. Han tager det hele dejligt afslappet. Bortset fra at sidde i bur ved siden af andre katte ved dommeren, så der lå han bare på skødet af mig imens.

Genrelt om hans udseende: Får generelt ros for hans udvikling, bygning og størrelse, samt pels. Hans hale især er blevet helt fantastisk, han har virkelig arvet sin farmor Hera's kæmpe vifte af en hale.
Problemer har været ikke nok knæk på næsen, da hans pande endnu var rigeligt flad. Dog ikke kommenteret her til Karup d. 30.3, og jeg synes også selv det er blevet bedre.
Kunne godt bruge en stærkere hage.

Generelt om personlighed: Han er stadig en fræk laban. Han vil meget gerne lege med både Mea og May, og tumler dem ofte til deres store misfornøjelse over ende. Synes dog forholdet mellem ham og May har bedret sig på det sidste, nogen gange hende der render lidt efter ham nu. Han har maine coon trækket med at være helt vild med vand, og skal altid have tændt for vandhanen når jeg er ude på badeværelset, samt skrabe godt i og omkring vandskålen.
Han er meget kærlig og elsker at putte. Stadig meget legesyg.

10.6.08 - Ja, bassen har i et godt stykke tid vejet 7,5 kg, og nu her, med en uge til de 10 måneder, siger vægten så 8-8,5 kg.. Må se at træne mine arm-muskler til næste gang vi skal på udstilling ;o)

(11.07.08.) Type:
Diego har perfekt placerede øre af god størrelse med fine tufser. Hans hale er lang, kroppen i proportioner og af rigtig god størrelse, god kraftig knoglestamme. Knæk på næsen kunne ønskes lidt tydligere. Hage kun medium stærk, måtte gerne være stærk.
Pels kvalitet super, og pels findes i overdådighed.

15.9.08 - Stor rød kælefis og frækkert. Diego har virkelig nydt at Jako er flyttet hjem til os. Han leger med med Jako og vasker ham næsten endnu mere. De to nyder virkelig livet sammen. Diego er også blevet meget dejligere at være sammen med for mig, da han nu kan lade mine to tøser være i fred. Hvilket de sætter pris på.
Han var ved dyrlægen d. 12.9 og vejde 8,46 kg.

Som udstillingskat lever han op til alle krav, han tager udstillinger og kørsel til og fra rigtig fint og roligt. Han vil rigtig gerne snakke med publikum på udstillingen, og ruller gerne om for at få nusset mave.
Vi havde en lidt uheldig oplevelse i Horsens, hvor han blev køresyg på vej derned, men Ålborg rettede op på meget af det. Det var en rigtig god udstilling for både ham, Jako og mig.


Verdens bedste krammebamse!!
Kommentér på:
Maine Coon Micharlos Don Juan
Annonce