{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Tutti Frutti 2012

3.556 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Diana
Kvinde | 30 år | Oprettet: 2. jul 2009


Huskat Tutti Frutti

Fødselsår:
2012
Temperament
Tutti Frutti er til tider meget legesyg, men kan så sandelig også være doven og træt. Hun er altid opmærksomhedskrævende!
Hun kravler rundt i alle de lyse timer, og sover så snart solen er gået ned - sådan mere eller mindre!
Tricks
Ingen endnu.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Vi kender hverken mor eller far, da hun er hittekilling
Køn
En lille bitte hunkat!
Beskrivelse
Tutti Frutti blev fundet nede ved min mormor og morfar d. 20. september 2012. Hun og hendes søskende var blevet forladt af deres mor, og de 4 andre killinger var næsten døde. De blev aflivet, men ingen nænnede at aflive lille Tutti, da hun var en hel del stærkere end de andre.
Jeg fik så lov til at tage hende og flaske hende op.

Hun har nu boet ved mig i en uges tid, og er allerede blevet meget roligere. I starten peb hun meget, og kunne slet ikke tåle at være alene. Jeg var oppe mange gange i løbet af natten for at give hende mad. Men nu er hun rolig, og lægger sig tit til at sove.

Hun formår meget tydeligt at vise når hun er sulten. Hun kravler helt op i hovedet, og begynder at bide i næse, ører, øjne og mund til hun får mad - lille tiggeprinsesse!

En af hendes yndligsstillinger er at ligge på ryggen. Hun kan holde øje med alt når hun ligger på ryggen, hun kan blive kløet på maven, og så kan hun jo også lege rigtig godt derfra!

Tutti Futti har fået sit navn, da min morfar elsker Tutti Frutti bolcher. Han er meget syg for tiden, så hun er mit lille minde om ham!

d. 12-10-12
Tutti tager rigtig godt på lige for tiden. Hun er meget lille, og vil nok blive ved med at være det, men hun vokser helt klart. Hendes tykke killingemave forsvinder lidt, og fordeler sig lidt mere jævnt ud over kroppen. Hun er lige i sin legesyge alder, og hold da op hvor er det svært at være nogle steder. Hun springer på alt der bevæger sig - og alt der ikke gør. Men hun er jo stadigvæk ikke til at stå for :D

D. 06-12-12
Nu er det vidst på tide at jeg opdaterer her! Min morfar døde desværre for en måned siden, så nu er Tutti et dejligt lille minde.
Tutti er blevet et lille bæst - hun er ualmindeligt legesyg, da hun ikke rigtig har nogle at lege med. Hun hopper på alt der bevæger sig, er det er umuligt at gå rundt for hende. Kvist er inde ved hende stort set hele dagen, men han er jo nogle gange lidt træt af at være legeonkel. Dog tager han det pænt, og opdrager også lidt på hende - hun er vandvittig fræk! Men om natten må hun klare sig med vores stakkels hund, så hun er fuld af energi om morgenen (: Trods alt det, er hun jo stadigvæk en dejlig lille en!

D. 25-02-2013
Tutti vokser rigtig godt lige for tiden. Hun spiser så også for 3 vil jeg tro, så det er klart at hun skyder lidt i vejret ;) Hun er dog en smule tynd, men det skyldes nok, at kroppen vokser så meget, så hun kan slet ikke følge med med hensyn til at tage på. Desuden er hun jo også meget legesyg.
Hun har stadigvæk helt vildt meget energi, men det er til at holde ud, for hun har lært at lade være med at springe på ens fødder (for det meste), og løber nu kun rundt med sit legetøj. Vi har også købt en drillepind til hende - det blev dagens højdepunkt, så den har hun allerede ødelagt! Tutti er en skøn lille en ;)

Tag godt imod hende!
Kommentér på:
Huskat Tutti Frutti
Annonce