{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Norsk Skovkat Flocke (Killix Klokkeblomst) - himmelkat [ Himmelkat] 2012

2.437 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Jane H
Kvinde | 50 år | Oprettet: 2. apr 2013


Norsk Skovkat Flocke (Killix Klokkeblomst) - himmelkat

Fødselsår:
2012
Temperament
Hun er nysgerrig og kælen. Hun elsker at gemme sig/sove i skuffer og skabe! Og sove ovenpå skabe. Vågner dog ofte tidligt og vil gerne lege :-)
Stædig! - Hun kan IKKE lide at gå i snor, foretrækker at ligge ned, når hun har fået snor på. Men det har hun vist heller ikke prøvet før hun kom til os - og da var hun 8 mrd. gammel, så det skal nok lige læres.
Maj 13: Flocke er begyndt at løbe på besøg hos naboerne (som hun også har hilst på), og hun gør mig glad for hun er kun væk kort tid (5-15 min) og så kigger hun lige forbi igen. Hun er helt med på hvor hun bor, pyh ha. Og hun elsker at være ude :-)
Tricks
Hun øver sig på at komme, når vi ryster med en æske med katte-slik. Vi øver fortsat.
Hun medbringer selv legetøj (springer op i sengen med det) om morgenen når hun vågner og vil lege, er det et trick? :-)
Hun kan gribe en tennisbold med een klo, når hun sidder oppe i æbletræet og bolden kastes op. Og lidt efter kaster hun den tilbage!

Update: siden juni 2014 har Flocke udlevet sine jagt instinkter! På det groveste. Jeg tror hun plukker de små fugleunger direkte fra rederne! Senest har vi flyttet vores fuglebad, som stod mellem en masse grønt, fordi hun lå på lur og snuppede de stakkels små fugle!
Stævner
nope
men har været udstillet i det lokale butikscenter - hvor hun mødte mig! - Heldige os!
Stamtavle
mor: Killix Ibis Azul; far: Guldals Baron Buster
født 28. juni 2012
Køn
køn :-) neutraliseret hunkat
Beskrivelse
Flocke er min første kat og hun er den sødeste! Flocke er blå tortie med hvid - dvs. bare rigtig smuk! Og hun har en meget blød pels og hun vil (næsten) altid gerne kæles med!
Har et godt sovehjerte, vel meget normalt for en kat :-)

Update: Flocke er ude-inde kat. Hun elsker udelivet! Kommer dog altid ind senest kl otte for at sove videre! Og så er hun en A-kat. Kl. 5 er et passende tidspunkt at blive lukket ud på, hvis du spørger hende! Så vi er gået over til at springe ud af soveværelsesvinduet om morgnen. Det kan jeg næsten åbne i søvne...
Kommentér på:
Norsk Skovkat Flocke (Killix Klokkeblomst) - himmelkat
Annonce