{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

British Shorthair Guddi(Petrines Gurli) 2015

3.711 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Mia AC
Kvinde | 31 år | Oprettet: 31. mar 2008


British Shorthair Guddi(Petrines Gurli)

Fødselsår:
2015
Temperament
Guddi er en lille bølle der helst vil lege hele tiden, ikke tid til at kæle særlig længe af gangen. Hun er meget kælen når hun selv kommer og beder om at blive nusset, hvilket kun er meget tidligt om morgenen, men så får man også hele turen med en masse slik og spænden. Hun er meget tillidsfuld, så man kan gøre stort set alt ved hende(klippe negle, tjekke tænder og øre). Derudover er hun rimlig kræsen hvad godbidder angår, hun kan eks. ikke lide rejer, hvad sker der for det! Kogt kylling kan lige gå an, men de der katte snacks man kan købe de dur ikke, til gengæld der vådfodder det store hit hvis hun skal forkæles lidt engang imellem.

21-sep-2016
Guddi har været indekat det første år af hendes liv, hun har dog været ude i sele og vi fik hegnet vores have ind så hende og Musse også kunne komme ud i den og nyde vejret. Men her til sommer fandt Guddi ud af at hun kan klatre over hegnet, dette skete nogle gange og til sidst måtte vi opgive at holde hende inde i haven, så nu får de begge lov til at rende en lille tur når vi er hjemme til at holde øje med dem, de render aldrig langt, så vi kan altid kalde dem ind når vi skal noget, Musse bliver for det meste i haven alligevel eller går en tur rundt om huset, hvorimod Guddi vil ned i skovområdet 20m fra baghaven hvor hun jager fugle og klatre i træerne. Hvis man spurgte en kat ville den nok ikke selv vælge indekatte livet, den ville nok vælge en mellem ting og det har de fået nu :)

10-10-2016
Så er det ved at være koldt hvilket betyder at misserne holder sig inde, de er højest i haven 5-10 min af gangen.

Tricks
Sit, op, og kommer når man kalder på hende
Stævner
1 stævne indtil videre

Klub-------------------Sted og dato----------------------------------------Placering

Jyrak------------------Århus 9 jan. 2016----------------------------------EX1 kat.11

Jyrak---------------Vorbasse 19 nov.2016------------------------------BIV

Jyrak---------------Vorbasse 19 nov.2016------------------------------BOX

Stamtavle
Ja

Far: DK Wiki's Blue Zimba BRI a blå
Mor: DK Petrines Rosita BRI a blå

Farfar: DK Wiki's Icecube
Farmor: D'Lies Miss Mini Me

Mormor: DK Tiny Toons Anastacia
Morfar: DK Wiki's Tristan

OSV... :D
Køn
Hun er meget køn ja :D
steriliseret
Beskrivelse
Hun hedder Petrines Gurli på hendes stamtavle men til daglig er hendes navn Guddi. Kært barn har mange navne så hun bliver også kaldt: Fuddi, nuddi, lille skattemis, missi. Lige nu er hun en lille vild unge, som elsker fart og spænding, til tider kan hun være lidt af en prøvelse, især når hun angriber ens ben og fødder mens man sidder og spiser morgen mad, eller slikker en i hovedet og på tær og fingre om natten når man gerne vil sove, men jeg elsker hende, hun er min baby mis<3 Guddi elsker at drille vores gamle kat Musse, også selvom hun godt ved at hun risikere et dap, og hun elsker at komme med på udflugt, siden jeg fik hende har hun været vandt til at komme med om til mine forældre og lege med deres hund Fido, gå ture i sele, og være med i en katte skulder taske, på gåtur. Dertil elsker hun at lege i papkasser, poser, og rode i alt der står fremme :)

Kommentér på:
British Shorthair Guddi(Petrines Gurli)
Annonce