{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyrkisk Van Hümeyra von Frankenthal dk 2009

1.900 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Frankenthal
Kvinde | 64 år | Oprettet: 21. maj 2006


Tyrkisk Van Hümeyra von Frankenthal dk

Fødselsår:
2009
Temperament
Hümeyra er en meget følsom kat af en tyrkisk van kat. Hun ligger i den nedsete del af hiakiet og er usikker overfor de andre hunkatte. Hun elsker at få din opmærksomhed og blive bekræftes.
Tricks
Hun elsker at lege med bold eller drillepind. Vi kaster og hun løber efter dem og der skal helst kastets ned og ud i gangen, og hun kommer tilbage med den. Hun er ikke helt så god til det, som storebror Balaban. Han kommer med den og hvis ikke, klapper vi i hænderne og han kommer med bolden... Så fanger hun insekter ude i løbegården eller terrassen om sommeren.
Stævner
Hun har været på udstillinger da hun var yngre. Men hun var ikke glad for det og vi lod hende blive hjemme. På lange turer begyndte hun, at plukke sin pels af på ryggen og så måtte vi trække hende.
Stamtavle
Far: IC Adtrelo Vandal, TUV a 62 (blå/hvid)
Mor: IP/IC Cadi Van Kedi von Alexis, TUV f 63 (sort/rød/hvid)
Køn
Hun fik et enkelt kuld i 2011
Hun var en god mor og passede godt på dem. Men var også glad, da de flyttede hjemmefra. Hun fik en højre status i flokken, mens hun havde sine killinger.
Beskrivelse
Hun er fars kat, men når han ”ikke gider”, ja så kan jeg også bruges. Hun spiser ikke tørfoder af skåle, men af et Fun Bordt. Hun går sammen med Murat, da de går godt sammen. Hun er begyndt at sætte ham på plads, når han vil spilde med musklerne. Hun er meget kælen og elsker at putte under dynen.

Den 12. april 2018 fyldte du 9 år. Du holder dig godt og man kan ikke se at du nærmer dig de 10 år. Her i weekend skal vi rigtig hygge og have godbider.

Den 11. januar 2019 er Hûmeyra gået over regnbuen i formiddags.
Hun havde desværre fået kirtelkræft, men hun fik sommeren og lidt mere med.
Vi var ude hos Cura Dyrehospital i City Syd. Dyrlægen Louise Engberg, fik sendt Hûmeyra godt af sted. Hun var imponeret over hendes flotte ples, klare øjne og flotte vægt og syntes, at Hûmeyra var en utrolig smuk tyrkisk van.
Hun vil blive savnet. Især Murat som hun gik sammen med det var som 2 "røde køer". De "kyssede" og nussede hinanden inden hun kom i transportkassen.

Kommentér på:
Tyrkisk Van Hümeyra von Frankenthal dk
x