{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyrkisk Angora IC Tansdale Colourme Autumn 2004

9.961 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Frankenthal
Kvinde | 64 år | Oprettet: 21. maj 2006


Tyrkisk Angora IC Tansdale Colourme Autumn

Fødselsår:
2004
Temperament
IC Tansdale Colourmn Autumn er en lille dame som ved hvad hun vil. Hun er klodset. Hun roder. Hun er meget glad for mad.
Hun er meget kælen, men har sin egen mening.
Tricks
Ingen
Stævner
International Champion (IC)
Stamtavle
Far: Atakan von Frankenthal dk (TUA w 63)
Mor:IC Sadakat's Marble Magic (TUAS f 22)
Køn
Hun kat til avl
Fik et kuld d. 12. april 2008 4 stk.
Beskrivelse
Købte Autumn af Suzann LLoyd.
Autumns far er fra mit opdræt: Atakan von Frankenthal DK, TUA w 63. Hendes mor er: Sadaka's Marble Magic, TUA f 22.

Vi kalder hende Autumn. Hun roder og rager over alt. Hun ryger uklar med de andre hunkatte, mens hankatten løber efter hende. Vi kalder hende nogle gange "Blondiene. " "Mændene" elsker hende og "kvinderne " hader hende.
Hun er meget glad for mad. Hun er meget kælen, men kan blive sur, hvis du ikke kæler hende, som hun gerne vil. Hun vil ikke irettesættes og hun giver dig en med poten. Slet ikke sidde og pege finger af hende, når hun er i dårlig humør. Så kan hun godt nappe. Hun elsker at gå i højden. Gerne op på dine skuldre og sidde.
Hun står også gerne med hovedet inde i køleskabet, når det åbnes.
Autumn har de senere år haft det ry at vores gæster spurgte os hvornår skal hun føde killinger. Besluttede at hun skulle på kur. Vi har brugt Fun Board og brugt Royal Canins Fit, Light, Siamser og tandrens. Her ved skal hun arbejde for at få noget at spise. Kan anbefales til andre overvægtige katte, hvor det er muligt.

18. september 2015:
I dag modtog jeg med posten, Katte Magasinet 3 2015 . Til min overraskelse var vores IC GB Tandsdale Colourme Autumn, TUA f 09 22 på forsiden. Har sendt billeder ind til Felis Danica af TUA.

Har været medlem af JYRAK siden 1998, og det er første gang den tyrkisk angora pryder forsiden på Katte Magasinet.
Autumn betyder efterår, og farverne passer også, så det er også "årstidens kat".

Januar 2017 fik vi besøg af en veninde, og hun tænder en cigaret, Autumn sendte hende et fast og bestemt blik: " Vi ryger ikke her i huset, TAK!". Hvor hun slukkede sin cigaret omgående. Hun sagde, at hun var da ikke i tvivl om, at Aurumn absolut ikke bryd sig om, at der blev røget her i huset mere. Der er nemlig ikke blevet røget dagligt de sidste 2½ år.

Vi kunne godt se, at hendes helbred ikke var i top mere. Vi måtte desværre træffe den tunge beslutning, at takke for de sjove og hyggelige stunder du gav os.
Autumn blev sendt over regnbuen d. 23. februar 2017. Du er savnet og her er stille uden dig. Underligt at du ikke kommer og ordner mit hår mere. De andre katte kan også mærke, at du ikke er her mere, især din datter Füsun.


Kommentér på:
Tyrkisk Angora IC Tansdale Colourme Autumn
x