{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Nala 2015

199 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Julie A
Kvinde | 23 år | Oprettet: 23. apr 2018


Huskat Nala

Fødselsår:
2015
Temperament
Nala er en bestemt dame, med god energi. Uden at være hverken vild eller hyperaktiv. Hun er meget snaksaglig og hilser gerne på, men kendte ansigter får en del mere opmærksomhed en nye mennesker. Hun er den “modige” af mine katte og indeholder en hel del nysgerrighed.
Tricks
Ikke nogle “med vilje” tricks, men damen har for egen vindings skyld lært at åbne døre. Hvilket til tider er til min store irritation. Derudover har en evne til at få min kæreste til at flytte sig, hvis hun mener han er i vejen om aftenen, når vi skal sove (jeg ved dog ikke, om jeg vil betegne dette, som et trick. Men en evne er det ihvertfald)
Stævner
Nala har ikke deltaget til nogle stævner.
Stamtavle
Ukendt, men jeg ved dog at hun var i et kuld på 5.
Køn
Hun(s)kat.
Beskrivelse
Nala er en trefarvet huskat, født d. 12 August 2015. Hendes hobbyer er at spise, sove, åbne døre, drille huset anden kat, Kiara og irritere min kæreste. Jeg er dog helt sikker på at hendes ynglings hobby er aftenhygge i sengen, men massere nusning, inden vi falder i søvn.

Da vi i sin tid skulle have kat. Skulle vi have en hankat. Så vi kørte til Viby, ikke særlig langt fra hvor vi boede på daværende tidspunkt, for at hente sådan en. Killingerne er mandeligt køn, var rigtig søde, men ikke så opsøgende som Nala. Jeg satte mig på gulvet for at snakke med killingerne og Nala kom over som den første, hilste på og begyndte så at lege med snørebåndet på min sko. Så vi kom ikke hjem med en hankat. Men med en lille fin hunkat. Nala.Kommentér på:
Huskat Nala