{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Tikki 2018

179 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Louise G
Kvinde | 23 år | Oprettet: 26. nov 2006


Huskat Tikki

Fødselsår:
2018
Temperament
Virkelig kælen. Vi kan ikke sidde i sofaen uden hun ligger ved os på under 1 minut. Om vi så sidder der 4 timer, bliver hun liggende.
Tricks
Stå på bagben
Hoppe op på kradsetræet på kommando
Gå rundt om sig selv
Søge efter godbid
Indkald
Stævner
Stamtavle
Nej, men hendes mor hedder Thilde og så har hun 3 søskende der hedder Tukki, Takki og Tokki
Køn
Steriliseret hun
Beskrivelse
KATTEN VI FIK AT VIDE VAR SOLGT.... MEN SÅ.....

Vi havde længe snakket om at få kat, og var enige om at det skulle være en killing fra et internat. Derfor begyndte vi at kigge på DB hjemmeside, hvor vi faldt over Tikki. Vi brugte et par dage på at finde ud af om det virkelig var hende vi ville have.

3 uger senere kørte vi til Ejby internat hvor hun var. Da vi kom, fik vi at vide at hun var solgt en time tidligere, hvilket var lidt nedslående da vi virkelig havde forelsket os i hende. Vi valgte så alligevel at se kattene i håb om at vi faldt for en anden.

Vi kom ind til kattene hvor der var en lille killing der fik min kærestes opmærksomhed med det samme og vi begyndte at snakke om, om det var den vi skulle have, indtil min kæreste pegede på et kat og sagde "hey, er det ikke Tikki der ligger der?" jeg gik over og tjekkede øremærket og jo det var det sørme! Jeg spurgte personalet om det var Tikki, da vi havde fået at vide at hun var solgt. Men hun bekræftede at der var sket en fejl, og Tikki var derfor ikke solgt endnu. Da vi fandt ud af det valgte vi hende med det samme, skrev under på papirerne og betalt. Hvorefter Tikki kom med os hjem.

Tikki er fundet ved en papkasse med mor og tre søskende på en vej. Og DB brugte et par dage på at finde dem rundt omkring i grøfter og på marker :( men vi har fået jordens dejligste kat ud af det


Kommentér på:
Huskat Tikki