{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Fanta 2005

180 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Bettina O
Kvinde | 37 år | Oprettet: 7. jan


Huskat Fanta

Fødselsår:
2005
Temperament
En dejlig hunkat med masser af personlighed,
en rigtig diva
Tricks
En Fantasisk mus/rotte jager
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
Hunkat
Beskrivelse
En beskrivelse af min dejlig lille mus, hvor skal man starte og sluttet.
Fanta har været min søde og højt elsket ven igennem 11 år,

Hele hendes historie som jeg kender til er :

At hun har boet hos en ældre herre i 2007 som indekat, men han døde desværre og hans familiemedlemmer ville ikk overtage hende, så de ville aflive en rask kat på (2-3 år)
En kvinde som arbejdede for de pårørende tilbød familien og tage Fanta med. Og lære hende og blive udekat, via hun skulle blive staldkat.
Der blev lavet flere hyggelige huler/kattesenge som var med puder som katterne kunne få glæde af. De andre katte syntes det var dejligt, men ikke Fanta, hun ville hellere lægge på halmballerne eller inde i saddelrummet og lægge på en af sadlerne.
Fanta var meget sær, ikke rigtig håndtam, og arrig. Og var altid klar på "og fortælle de andre katte i området, at HER bestemte hun".
Fanta var en dame med egne meninger, og om aftenen når saddelrummet skulle låstes af, lå fantas gerne på en af sadlerne, og glemte sig gerne, hvis personalet ikk så hende.
Men når de så opdadende hende, og ville have hun ud for at låste til saddelrummet - kom divaen op i hende - hun væsset, rev, og bed.

En uge efter hun kom til stalden, kunne jeg lidt efter lidt begynde og komme nærmere på hende, og jeg var den eneste som kunne komme i nærheden af hende, og til sidst kunne jeg kalde hende til mig, og kæle hende.
Fanta kom hjem til mig og bo fast, i 2008 år pga staldlivet var begyndt og tage lidt på hende, hun havde nogle dage hvor hun humpet på et bagben - ( hun har været til dyrlæge).
Så hun nået og bo hos mig igennem 10 år, og blev den støreste sovedyr, hyggetrold, kærlig, livsnyder.

I lørdags måtte jeg desværre sige farvel, til min smukke prinsesse. De sidste 2 dage forenden, ville hun ikk spise overhovedet, hun tabte sig helt vildt, var ikk glad, halen var nede hele tiden, ville ikk have kontakt. Og lå og sov hele tiden.
Og kunne ikk selv hoppe op og ned.

Så lørdag kørte jeg til dyrlæge, hun lå bare i mine arme som en kulde, prøvet ingen gang og rejse sig. Fanta har haft den samme dyrlæge igennem alle årerne, og har fået et tjek hver år - og der har aldrig været noget.
Fantas nyrer var sat ud, og hun havde med stor sandsynlighed også kræft.

Håber i vil stemme hende ind alligevel

Hvil i fred min smukke lille skatKommentér på:
Huskat Fanta