{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Bøllemis [ Himmelkat] 2008

177 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Huskat Bøllemis

Fødselsår:
2008
Temperament
Bøllemis var en meget almindelig dame, som selvfølgelig havde sine humørsvingninger. Hun var helt vild kælen og nysgerrig samt var hun ikke bleg for at blive gal hvis nødvendigt.
Tricks
-
Stævner
-
Stamtavle
-
Køn
Hunkat, var steriliseret i sit sidste leveår.
Beskrivelse
Bøllemis' historie:

Bøllemis blev født og opvokset hos os. Ud af 4 killinger valgte vi (nærmere mig) at beholde hende - jeg var helt vild med hendes overskæg og hendes sorte/hvide aftegninger. Hendes navn valgte jeg efter en sang, som mine veninder og jeg hørte på youtube som små som hedder Bøllemis sangen.

Jeg husker at Bøllemis som killing var meget kælen og legesyg. Hver morgen inden skole lå hun altid hos mig i sofaen, hvilket var vildt hyggeligt. Hun blev lidt ældre og jeg som den gang var barn, var mere opmærksom på mine gnavere - men hun var der altid og vi holdt af hende ligesom med vores andre daværende katte og andre kæledyr.
I 2013-2014 begyndte jeg for alvor at få et utroligt stærkt bånd til Bøllemis. Ofte tog jeg hende med op på mit værelse for at putte med hende og specielt i 2015-2016 blev det en vane at sove med hende, da jeg fik nyt værelse i stueetagen. Det betød at jeg måtte op om natten flere gange, for at lukke hende ind og ud. Vores bånd blev bare stærkere og stærkere.

I september 2016 havde Bøllemis fået et slemt sår i panden, hvilket betød at hun skulle til dyrlæge - her blev hun lagt i narkose for at få det renset (og hvis jeg husker rigtigt syet). Denne oplevelse gjorde mig bange, da jeg aldrig har prøvet sådan noget før med hende, men hun klarede det godt og kom sig hurtigt. Det betød selvfølgelig også, at jeg måtte have hende på mit værelse et par dage for at hun kunne komme sig, og igen måtte man være oppe for at passe hende.

I januar 2017 tog vi valget om at få Bøllemis steriliseret, da hun havde fået nogle bivirkninger af p-piller (vi vidste ikke at pillerne ville give bivirkninger på længere sigt på daværende tidspunkt, desværre). Samtidig med det skulle hun undersøges for nogle knuder under maven - vi fik den dårlige nyhed, at det var kræft - men dyrlægerne fjernede knuderne samt steriliserende hende, i håb om at det kunne forlænge hendes levetid. Det betød at samtlige patvorte måtte fjernes pga. knuderne og hun havde et langt sår under maven. Dette krævede en masse pasning og Bøllemis skulle selvfølgelig være på mit værelse, så hun ikke kom ud eller vores hund kom i nærheden af hende. Heldigvis var Bøllemis dygtig og hun kom sig SÅ flot og hendes ar blev så fint! Ingen knuder eller p-piller længere!

Desværre kom der en knude tilbage i oktober/november 2017 som voksede... vi kunne ikke lade hende gå det igennem igen og knuden var for stor/sad et dumt sted. Vi måtte lade Bøllemis sove ind d. 20 november 2017. Min aller bedste ven <3

Andet info om Bøllemis:

Bøllemis kunne åbne døre.
Hvis vores hund var legesyg og Bøllemis var træt af ham, så slog hun ud med poten efter ham.
Når jeg gik tur med min hund rundt hvor jeg bor, fulgte hun altid med os.
Bøllemis kunne være i vores have mens vi havde kaniner frit - hun gjorde dem aldrig noget, ja nogle gange blev hun næsten bange for dem/forvirret.
Bøllemis hoppede ofte op på vores køleskab for at sove.
Bøllemis sovede hos mig stort set hver nat - specielt efter hendes store operation. Det krævede også at jeg vågnede mere end normalt for at lukke hende ind og ud.


Kommentér på:
Huskat Bøllemis