{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Astrid 2018

195 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Huskat Astrid

Fødselsår:
2018
Temperament
Astrid, som også kaldes lille skid, er en kat med et fantastisk temperament. Hun finder sig i mange ting og er altid rigtig glad og nysgerrig. Hun løber ofte rundt i hele huset og leger med alt der kan leges med.
Tricks
Komme med ting som man kaster til hende, f.eks. bolde eller sugerør.
Stævner
-
Stamtavle
-
Køn
Hunkat, steriliseret.
Beskrivelse
Født d. 2/5-18.

Astrid hentede vi gratis i sommeren 2018. Min mor så en annonce på Facebook og vi kunne simpelthen ikke stå for hendes kære ansigt - vi fortryder slet ikke at vi hentede hende. Astrid blev hurtigt en del af familien pga. hendes nysgerrige sind og gåpåmod.

I september 2018 blev Astrid pludselig meget syg. Hun spiste ikke, kastede op og nogle gange krampede hun. Min mor tog hende til dyrlæge med det samme - og den ene gang var hun hos dyrlægen to gange samme dag, inden for kort tid - så skidt stod det til.
Vi frygtede først at det var noget med hendes lever da symptomerne var der, hvilket ville sige hun skulle leve på medicin resten af livet.
Det var en frygtelig oplevelse som jeg ikke husker i detaljer, men Astrid begyndte at få det bedre hvilket vi var så lykkelige over. Vi fandt så ud af ved undersøgelser/blodprøver, at det ikke var leveren. Hendes symptomer passede dog også til at det kunne være madforgiftning/forgiftning. Det gik op for os, at det var nogle planter vi havde stående, som hun ikke kunne tåle - som hun legede meget med. Planterne kom væk og Astrid fik det stadig bedre og bedre. Vi var så lykkelige over at hun overlevede, for vi troede virkelig at vi skulle sige farvel til hende.


Kommentér på:
Huskat Astrid