{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Alfred 2010

196 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Huskat Alfred

Fødselsår:
2010
Temperament
Alfred er en kat af et meget roligt sind. Han er en puttegøj som bruger det meste af sin tid på at sove eller spise. Han er og har aldrig været en særlig social kat og forholder sig ofte kun til en person i stille omgivelser.

Selvom han er en ældre hankat, så elsker han stadig at lege med legetøj og grene, hvilket er rigtig hyggeligt.
Tricks
-
Stævner
-
Stamtavle
-
Køn
Hankat, kastearret.
Beskrivelse
Alfred var før i tiden min storesøsters kat indtil marts 2018, hvor min familie overtog ham - desværre på en meget uheldig måde, da vi fik at vide han ellers ville aflives.

Jeg har i princippet altid kendt Alfred, siden han var en ung hankat. Det er dog først efter vi overtog ham, at jeg lærte ham rigtigt at kende. Som sagt er han en meget rolig kat, som kan være kælen og sød, men holder sig stadig lidt tilbage for mennesker.

Han er udekat og elsker at være ude - der kommer han selvfølgelig til at vise andre katte, hvem der bestemmer. Han er inde i huset for at få mad og sove i trygge rammer. Hans billeder viser nok også mere den side af ham.

Alfred har stort set siden vi overtog ham sovet sammen med mig hver nat, hvilket vil sige 1 år. Dette betød at jeg måtte op flere gange om natten for at lukke ham ind og ud, når han skulle have mad og ud og tis. Det var hyggeligt at sove med ham, men mindre hyggeligt at skulle op flere gange om natten når man skulle tidligt op - da jeg ikke længere sover i stueetagen skal jeg ikke vækkes af ham mere, desværre savner jeg hans selskab.


Kommentér på:
Huskat Alfred