{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Sofus 2009

574 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Janni K
| 0 år | Oprettet: 24. maj 2020


Huskat Sofus

Fødselsår:
2009
Temperament
Han er sin egen herre og bestemmer selv hvad han vil og ikke vil. Han er meget glad for mad og så elsker han hygge, nus og masser af opmærksomhed
Tricks
Han kan give pote og lægger sig når du siger læg dig ??
Stævner
Stamtavle
Køn
Han er en rød hankat på 11 år bliver 12 den 1September. Han er indekat og kateteret. Han kommer kun ud hvis jeg lufter ham i vores gård og det elsker han, men passer på da vi bor ved en stor vej.
Beskrivelse
Han er en glad og dejlig kat. Han er min bedste ven og rummer så meget ubetinget kærlighed. Du behøver ikke lave dig om han elsker dig hvis du er god ved ham. Han kan godt være lidt reserveret og snakker kun hvis han selv har lyst til det.. Han elsker når vi går i gården og folk kommer og vil snakke med ham.. Han er altid glad og tilpas og elsker nus og opmærksomhed og han skal nok selv give udtryk for hvis han mangler den. Jeg fandt ham tynd i frostvejr han fulgte efter en veninde og jeg hele vej frem og tilbage og jeg valgte at tage ham med ind i varmen.
Jeg fandt frem til ejeren, men de ønskede ham ikke og jeg beholdte ham han var 6mdr og har været hos mig siden, han bliver nogen gange nemt skræmt og det tror jeg desværre ligger tilbage til dengang..
Nu er han en dejlig bamsekat som sætter gang og liv i mit hjem og altid får man den bedste modtagelse når man kommer hjem og har været savnet.
Kommentér på:
Huskat Sofus
Annonce