{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Pjevs KASTRAT 2006

3.830 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Blanding af racer Pjevs KASTRAT

Fødselsår:
2006
Temperament
En rigtig vildbasse, men elsker at kæle nede ved benet. En rigtig chamør... Som faktisk er hele 200 gram mindre end sin storebror. Han kom ud sidst og er mindst, så han er en rigtig lille bror :)
Pjevs er den frækkeste, sødeste lille bassemand.. Han har udviklet sig til en rigtig sød lille en.. :)
Tricks
Ligger på de mærkeligst måder, fz. helt nede på maven med begge ben lige bagud. Elsker at tage ting i munden og gå og knurre, mens han prøver at finde et sted at gemme tingen. Derudover er han vild god til at hoppe højt, når man leger med snore - han tænker ikke over, hvor han lander, han springer bare..
Strækker sine tæer, når han sover og man lige nusser ham lidt, det ser så sødt ud :D Ligesom han siger tak, det var dejligt.. heh
Stævner
ingen.
Stamtavle
Født 6. april 2006.

Hans farve er sort makrel tappy med hvid, n 09 23.

Kælenavne: Pjevser, Pjevse, Pøvser, Grønlænderen, Sjoske, Pjevsemus.

Vægt:
ca. 12 uger 1300 gram.
ca. 14 uger 2100 gram.
ca. 22 uger 3000 gram.
ca. 24 uger 3800 gram.
ca. 1,5 år: ca. 6 kg.

Mor: MCO g (Blå tortie)
Far: ukendt.
Har derfor ingen papirer.
Køn
Hankat, kastrat.
Beskrivelse
Gråstribet, har det kønneste ansigt, har en knækket, men charmerende hale. Han er halv maine coon og halv huskat, kommer nok mest til at ligne en huskat, med langpelset hale.
Pjevser er bare så dejlig, han synger så meget og hopper op efter ens hånd for at blive kælet.. Skønt.. :)
__________________________________________________
Opdatering 14. feb 2007
Jeg tænkte at det nu snart var på tide at fortælle lidt om hvordan Pjevs har udviklet sig siden vi fik ham.. Han har jo fået en ny titel, Kastrat.. Men på trods af det, så er han behjælpelig med at parre Bailey, som nu er gået i løb for 2. gang.. Så slipper hun for p-pillerne, da han gør jobbet lige så godt.. ;)
Pjevs er stadig ikke nogen stor kælemis, selvom han er blevet kastrat, men han ÆÆLLSKER at blive aet, han kan gå helt i selvsving over at blive aet.. Men skødemis er han ikke og man må heller ikke holde ham.. han er en bestemt, men helt klart dejlig lille dreng.. :)
__________________________________________________
Opdatering 11. nov 2007
Pjevser er bare den frækkeste, mest forskrækkede og mest kælne kat man kunne forstille sig. Han er en værre en.. hihi Han er lidt af hvert.. Men mest en drillepind.. Han elsker at elge med vand, vi er sikker på at han kunne leve i vand, hvis han kunne. Han er begyndt at få en lille gåtur ind i mellem i sele, det synes han er spændende. For selvom han er en meget forsigtig mis, så er han trods alt så nysgerrig at han ikke kan lade være med at synes det er spændende.
Efterår er også noget at det bedste for Pjevs, for så kan man styrte frem og tilbage i vindueskarmen, når alle bladene suser forbi og prøve at fange dem.. hihi Det bliver vist godt når han en dag får en kattegård.. :o)))
Kommentér på:
Blanding af racer Pjevs KASTRAT
Annonce