{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Jasper 2020

2.596 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

KiaRia
Kvinde | 41 år | Oprettet: 21. apr 2016


Huskat Jasper

Fødselsår:
2020
Temperament
Utrolig kærlig kat, der elsker at putte og nusse; er ekstremt opsøgende, snakkende og spindende. Han har heldigvis ingen aggressive tendenser og er heller ikke sky overfor fremmede, børn eller andre dyr. Derudover er han en meget dygtig klatrer og jæger, der stort set har holdt min lejlighed insektfri hele sommeren. Han rydder endda op efter sig selv ved at æde alle sine mange ofre, så jeg kan ikke klage, hehe.
Tricks
Tæller "at pisse hunden af" som et trick?
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Han.
Beskrivelse
Kridhvid med lyserød snude og gule øjne. Også kaldet Jazz, Jazzy og Jazzmeister. Jeg overtog ham da han var cirka 8 måneder og han har ikke haft den nemmeste start på livet.

Han er officielt fyldt 1 år nu. Desværre er ingen helt sikre på det er korrekt, men dyrlægen har sat hans fødselsdag til d. 23/8-2020, så det holder vi os til. Han er heldigvis kastreret.

Jeg håber at kunne give ham hans "forever" hjem, da han allerede har været kastebold imellem ejere flere gange.

Jeg er desværre den tredje ejer i hans meget unge liv.

Hende jeg fik ham af mistænker, at han kun var 10 uger eller endda endnu yngre, da hun overtog ham og altså alt for ung til at blive taget fra sin mor, men igen... ingen er 100% sikre på noget som helst, da opdrætter tilsyneladende har løjet om mange ting. Jeg tror nu der er noget om det, for han er ekstremt opmærksomhedskrævende og nærgående og det virker som om han leder efter en modererstatning.

Jeg har haft kat siden jeg var barn og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Han er utrolig needy. Men hvis det er det eneste "problem" der opstår af den opvækst, så vil jeg se det som heldigt. Jeg ved det kunne være langt værre.

Jeg tog imod ham fordi tidligere ejer ikke kunne overskue at have ham længere og fordi jeg mistede min 20-årige kat Saba for et par år siden. Min hund er opvokset med kat og trængte til nyt selskab og jeg savnede at have kat i huset.

Jeg kan med glæde rapportere, at introduktionen af hund/kat gik fuldstændig gnidningsløst. De var allerede bedste venner efter en uge og jeg føler mig meget velsignet.
Kommentér på:
Huskat Jasper
Annonce