{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Jasper 2020

513 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

KiaRia
Online
Kvinde | 38 år | Oprettet: 21. apr 2016


Huskat Jasper

Fødselsår:
2020
Temperament
Jeg har først lige fået ham for 2 dage siden (11 april 2021), så det er svært at bedømme. Han virker ret forsigtig, men det kan være fordi han bare lige skal falde til. Han er utrolig kærlig og spinder højlydt hver gang man rører ham eller snakker til ham. Ingen aggressive tendenser heller ej.
Tricks
Tæller "at pisse hunden af" som et trick?
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Han.
Beskrivelse
Kridhvid med lyserød snude og gule øjne. Også kaldet Jazz. Og han har ikke haft den nemmeste start på livet.

Han må være lige omkring 8 måneder nu. Desværre er ingen helt sikre på det, men dyrlægen har sat hans fødselsdag til d. 23/8-2020, så det holder vi os til. Han er heldigvis kastreret.

Jeg håber at kunne give ham hans "forever" hjem, da han allerede har været kastebold imellem ejere flere gange. Jeg er hans tredje ejer og han er ikke engang et år endnu.

Hende jeg fik ham af mistænker, at han kun var 10 uger eller endda endnu yngre, da hun overtog ham og altså alt for ung til at blive taget fra sin mor, men igen... ingen er 100% sikre på noget som helst, da opdrætter tilsyneladende har løjet om mange ting. Jeg tror nu helt sikkert på det, for han er ekstremt opmærksomhedskrævende og nærgående og det virker som om han leder efter en modererstatning.

Jeg har haft kat siden jeg var barn og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Han er utrolig needy. Men hvis det er det eneste "problem" der opstår af den opvækst, så vil jeg se det som heldigt. Jeg ved det kunne være langt værre. Men vi får se hvordan han udvikler sig med alderen. Indtil nu er han renlig og udviser ikke andre bekymrende tilbøjeligheder.

Jeg tog imod ham fordi tidligere ejer ikke kunne overskue at have ham længere og fordi min gamle kat Saba døde for et par år siden. Min hund er opvokset med kat og trængte til selskab og jeg savnede at have kat i huset. Indtil nu lader de til at komme fint ud af det med hinanden, så krydser fingre for at de hurtig bliver bedste venner.
Kommentér på:
Huskat Jasper
x