{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Raki 2006

2.688 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

linda j
Kvinde | 58 år | Oprettet: 20. nov 2006


Blanding af racer Raki

Fødselsår:
2006
Temperament
Jeg er en glad og godmodig fyr med et dejligt sind, jeg elsker når vi får gæster for jeg er meget selskablig og snaksalig.
.Min livret er rejer,hummer , ost , samt min tørkost.
Jeg elsker at lege ude i haven, jeg er næsten altid ude , men når det er sengetid så bliver jeg kaldt ind,så sover jeg som regel ved siden af min mor eller i sofaen herligt !

19/5-08. Min mor giver mig lykkepiller ( serene-um ) fordi jeg er noget arrig på Darius for tiden, Feliway har hun også sprøjtet hele huset med, så må vi se om mit humør bliver bedre...hun syntes det har hjulpet...
Tricks
kan sig wow wow og hente bolde. Kommer når der bliver kaldt på mig .Lege med vand er en herlig ting. Min mad foretrækker jeg at spise inde på gulvtæppet i stuen, jeg fylder munden og lægger så maden inde i stuen ;o)

Jeg er en rigtig farlig jæger, jeg fanger blade fra træerne, og stolt kommer ind og viser dem, jo en enkelt orm er det også blevet til, så pas bare på derude !

August 2007. Nu er jeg blevet 17 mdr. Jeg er nu en farlig tigermis der elsker at fange små pipfugle, og de smager jo godt MUMS !

Hvis jeg vil have opmærksomhed så hopper jeg bare op på taget af min fars nye BMW, så kommer han farende lige med det samme, og sikke en masse han fortæller om alle de fine potespor jeg har sat på hans fine nye bil HA HA !
Stævner
Ja stævnemøde hver dag i haven med min veninde Oline, en lille fin missepige, sommetider byder jeg også på middag, så kommer hun ind og spiser min mad.
Stamtavle
Nej
Køn
Ja en meget smuk kastereret han.
Beskrivelse
Jeg er født d.27/3-06 på amager i Eberts Villaby,min mor hedder papri hun er en tortie Maine Coon . Min far fik jeg af vide var Perser , ja man ved jo altid hvem moren er ha ha !!! .
jeg er en Rød blocthed tabby .Da jeg var 3 mdr.flyttede jeg til Greve Strand.Her er en stor have med dejlige store træeer som jeg elsker at kravle i, ja det sker at jeg ikke kan komme ned igen så samles mine forældre med hele nabolaget og så kommer de med stiger og brædder for at få mig ned ha ha.

Min første jul 24/12-06: Sikke en herlig tid, en dejlig radiator seng fik jeg, en ny seng, en masse herlig gavepapir og gavebånd man kunne hoppe rundt i, og stikke af med.

Min første fødselsdag 27/3-07 En flot ny seng fik jeg, den er god til opbevare alt mit legetøj for jeg gider ikke ligge i den, jeg foretrækker sofaen ;o).
Kommentér på:
Blanding af racer Raki
Annonce