{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.327 visninger | Oprettet:

Ucensureret artikel!!!! {{forumTopicSubject}}

Hvis i ikke kan lide ord som kusse, pik osv skal i ikke læse denne tekst. Hvis i derimod er ligeglade, så er teksten faktisk lidt underholdende og selv jeg fik lidt røde øre af de "ucensurerede ord" - den er også en smule klam, så er i advaret! Det er Politiken der har skrevet den.

Det er en lang artikel, men her er den:

Kvinde kend din kussefold

Den her er til dig: Du hvide kloge mand, Mikael Jalving, Jørgen Leth og the likes, der tror cykelløb er sej underholdning og fisse er noget, man kan sætte op på en piedestal og gribe i forbifarten. Til de damer, der skriver om alt til damerne, europæiske kvinder fra Egmont og andre skridtforskrækkede kvinder, veninder og alle os, der i det hele taget har glemt, hvad det vil sige at have en krop. På søndag d. 8 marts når kvinderne fejrer sig selv og hinanden, kommer tysk-britiske Charlotte Roche til Danmark. Hende skulle du til at lytte til:

”Jeg bruger tit mit smega, som andre bruger deres parfumeflasker. Jeg dypper fingeren i kussen og dupper og gnider lidt slim ud bag øreflippen. Det gør underværker allerede ved goddagkysset … Vi får altid at vide, at parfume får os til at virke erotiske på andre. Men hvorfor bruger vi ikke vores egen meget mere effektive parfume?

Rent faktisk gør kusse-, pik- og svedlugte jo os alle sammen liderlige. De fleste er sarte og mener, at alt det naturlige stinker, og alt det kunstige dufter. Men når en parfumeret kvinde går forbi mig, får jeg kvalme. Lige meget hvor diskret det er. Hvad har hun at skjule?

Kvinder sprayer løs med parfume på offentlige toiletter, når de har lavet stort. De tror, det får alting til at lugte godt igen. Men jeg kan lugte lorten alligevel. Jeg foretrækker en hvilken som helst god gammel lugt af tis og lort frem for alle de her købte kvalme parfumer.”

De våde områder
Citat 18-årige Helen Memel i sengen på en proktologisk afdeling i Tyskland. Forfattet og opfundet af 31-årige Charlotte Roche i bogen Vådområder. Sidstnævnte en lækker brunette med britiske forældre og et kendt ansigt i Tyskland, som tidligere tv-vært i musik- og underholdningsindustrien.

Førstnævnte en friere end fri ung kvinde, stærkt promiskuøs, stærkt optaget af sine nedre og indre dele, barndomstraumatiseret som skilsmissebørn oftest er og indlagt med et flænset røvhul efter en mislykket intimbarbering.

Vådområder har solgt 1 million ekspemplarer i Tyskland, er solgt til udgivelse i 27 lande og i marts blev den Amazons første tyske internationale bestseller.

Til alle os de frie i den retoucherede virkelighed

Fra søndag i næste uge kan du så købe den. Hvilket Jørgen Leth, Mikael Jalving, kvinderne der skriver om alt til damerne, Europakvinden og hvem, vi ellers har, der henvender sig til kvinder, der dufter rigtigt, uden hår, med makeup som skjul for pletter og rynker og som altid finder den lækre vej ud af nedture, også skulle.

Dem af mine veninder, der stadig ser helt mærkelige ud, når menstruation nævnes, eller giver den skylden for alt, og dem, der slet ikke vil tale om, hvad de gør med sig selv, når de er alene.

”Tit er jeg for doven til at fremstille nye tamponer. (Helen producer sine egne tamponer af toiletpapir. Hun synes Ob er for dyre.) Derfor smider jeg ikke den gamle, omstændeligt foldede tampon i toilettet hver gang. Jeg piller den ud, efter at jeg har sat mig. Og lægger den på gulvet.

Jo mere beskidt gulvet er, desto bedre. Hvis jeg kan bidrage med alle de pletter på gulvet med en lille blodplet: så meget desto bedre. Og når jeg er færdig med, hvad jeg end skulle derude, samler jeg klumpen op fra gulvet og propper den ind igen. Jeg kan lide lugten af gammelt blod, når den strømmer ud af kussen, men jeg kan også lide trøfler.”

Fisser, Lance Armstrong og penge

Jeg ved ikke hvorfor jeg kom til at tænke på Mikael Jalving og Jørgen Leth undervejs i selskab med Helen og hendes flænsede røvhul og alle hendes tanker hun gør sig fra et liv med krop, bakterier, sex – hun er bl.a. sådan en kvinde (findes de?), der besøger bordeller, da hun er ret nysgerrig på det med kvindelige genitialer.

”Jeg tager indimellem på bordel for at udforske kvindekroppen. Jeg kan jo ikke spørge min mor eller veninde. Om de er villige til at sprede kussen for mig et øjeblik, så jeg kan få slukket mit liderlige videbegær.”

Måske er det fordi begge slags mænd, ligesom Helen, virkelig har dem på hjernen – fisser – og samtidig er ret deprimerede og sure.

Jørgen Leth behøver ingen præsentation, for dem, der ikke kender Mikael Jalving, mener han selv, at han er blogkonge på vej fra Berlingske til JP.

I den forbindelse kunne jeg ikke lade være med at bide mærke i, hvad han svarede, da han af de herrer fra Kommunikationsforum (snakkewebsite, for folk der gør sig i buzzwords), blev spurgt om, om han kunne nævne emner, der optog ham positivt?

Fisse var det ene – de to andre var Lance Armstrong og kapitalisme. Jalvings daværende blog på Berlingske var populær, fordi han var sur. Men åbenbart ikke på det kvindelige køn, jo i Lisbeth Knudsens udgave, men ikke massebetegnelsen af den bogstavelige af slagsen.

Den ene gang jeg mødte ham i byen opførte han sig også så diametralt modsat end hans debatstil ellers lægger op til. Fascineret, hyldende og piedestalsættende af – ja, fisserne. Og det er det som er så specielt ved mange af de hvide kloge mænd, der gør en dyd ud af deres liderlighed og gerne ganske stolte bærer den frem ud i offentligheden.

Nogle gange tænker jeg bare – ved de egentlig, hvad de taler om?

Når Jalving siger ’fisser’, har han så set ordentlig efter? I Vådområder er der frit udsyn. Og det er godt. For de hvide kloge mænd er en del af samme maskine, som de hvide kloge damer på alt til damerne og alle de andre steder, der hylder kvinden som noget helt specielt, men helt har glemt hvordan hun egentlig lugter og egentlig ser ud.

18-årige Helen Memel er en skør kugle, helt bestemt, og det er ret ulækkert til tider, nogle skulle endda være besvimet, når hendes ’mor’ har læst op af bogen. Men så meget desto bedre.

At tænke sig at den vestlige kvindes krop kan forarge i dag? Det er da noget!

Kilde Politiken
Kommentarer på:  Ucensureret artikel!!!!
 • #1   5. mar 2009 Jeanette: det ar da ikke så slemt :-)- og fy føj da til meget af det smiley

 • #2   5. mar 2009 Jo tak ham den gamle gris til Jørgen Leth kender alle han spørger ikke men tager bare om de så dårligt er kommet ud af vuggen ,det andet kunne være værre smiley

 • #3   5. mar 2009 <i>Hold da op . der virker som nogle lidt forstyrrede personer der er skrevet om. en ting er og lave sine egne tamponer, men noget helt andet er sku da og tage dem ud, ligge dem på gulvet, for derefter at proppe den op igen. føj for f......
  og hvem stikker lige en finder i fissen og derefter op på øret. ?? adr
  ja det kan godt være jeg er lidt sippet, men altså det der er jo direkte ulækkert. hehe


 • #4   5. mar 2009 Det lyder da som at i har moret jer med at læse artiklen *GG*

  Jeg blev også meget frastødt, da jeg læste det med at bruge brugte tamponer der lugter af gammelt blod - Ikke nok med at det kan give infektioner i underlivet, så er det også bare vildt ulækkert!

  Og så hader jeg bare ordet kusse og kussesafter! Det er bare så frastødende ord!


Kommentér på:
Ucensureret artikel!!!!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x