{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Installation kogeplade 600 kr.
  • Min cykel er punkteret. Jeg har brug for hjælp til at fikse det i dag? 300 kr.
  • Hjælp til at montere fjernsyn på på væggen. 890 kr.
  • Opsætning af reol og billeder 750 kr.
  • Fikse geberit væghængt toilet, der løber 1.000 kr.
  • montering af gardiner 400 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  god dessert chokoladekage
  • #1   8. jun 2010 http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/8060/Bagvaerk-opskrifter/Bloedende-chokoladekage


    blødende chokoladekage er det bedste til is...


  • #2   8. jun 2010 for mig kan "luftig" og "god chokoladekage til is" ikke forenes smiley
    En god-til-is-chokoladekage er for mig en tung næsten brownie kage.
    Men sådan nogen har jeg flere opskrifter på Om du måtte ønske dem, send en pb med mail-adresse, så kan jeg male dem til dig.


  • #3   9. jun 2010 <b>Fyldig chokoladekage med is og frugt

    </b>4 portioner

    En lækker lidt tung kage med kraftig chokoladesmag. Kagen er klæg i midten og helt perfekt som dessert med is og frugt til.

    4 halve sukkerfri syltede pærer
    40 g let mayonnaise
    40 g skummetmælkspulver
    ca. 1 tsk SØD - eller efter smag
    60 g mel
    2 tsk bagepulver
    2 tsk vanilleessens eller vanillekorn
    20 g god kakao - med høj kakaoprocent
    20 dråber chokoladearoma
    5 dråber orangeolie
    2 knsp kanel - eller efter smag
    2 knsp kardemomme - eller efter smag

    <b>Fremgangsmåde
    </b>De syltede pærer blendes og resten af ingredienserne røres i.
    Dejen hældes i en lille springform, ca. 20 cm i diameter - gerne af silikone. Bruges alm. form er det en god idé at fore den med bagepapir - ellers er kagen næsten umulig at få hel ud.

    Bages ca. 35-40 min. ved 200 grader - kig til den, den må endelig ikke blive for mørk i kanten. Kagen falder lidt sammen efter bagning - og den skal være klæg i midten.

    Kagen deles i 4 stykker.
    Kan fryses.

    Server hvert stykke chokoladekage med vanilleis og friske jordbær.
    Kagen må gerne være lun, men den smager også godt kold.

    <b>Tip:
    </b>Der kan kommes lidt stærk kaffe i dejen, inden kagen bages, hvis man kan lide det - det giver en rigtig god smag og fremhæver den gode chokoladesmag.

    Anden frugt kan bruges i stedet for jordbær - i stedet for vanilleis kan kagen serveres med græsk yoghurt rørt op med lidt vanille og evt. sødet med en anelse sødemiddel.


  • #4   12. jun 2010 Mums Jeanette smiley

Kommentér på:
god dessert chokoladekage

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce