{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.049 visninger | Oprettet:

Janne.*
Janne.* Hjælpe-administrator

Tilmeldt:
11. okt 2006
Følger: 9 Følgere: 75 Katte: 6 Emner: 120 Svar: 3.346

Hjælp til et Logo {{forumTopicSubject}}

Hej alle

Jeg vil blive såå glad, hvis der er nogen herinde der ville hjælpe mig med et logo, som skal bruges til et lille firma. Jeg har selv prøvet, men er slet ikke så god til det, som jeg har set nogen af jer er mega dygtige til det der, det så vist ikke så godt ud, det jeg havde prøvet at lave haha. Hvis nogen har lyst, får I selvfølgelig en beskrivelse af hvad logoet skal handle om. Tusind tak på forhånd.Kommentarer på:  Hjælp til et Logo
 • #1   20. apr 2016 Søde dejlige Jannemus, svigermoar siger at det kan vi sagtens hjælpe dig med.. Send mig en besked inde på Facebook evt.

  Jeg skal lige holde 50 års fødselsdag for lillefar herhjemme, her i weekenden, så det bliver nok først i næste uge.. men vil altid gerne hjælpe DIG sødeste
  Knusss


 • Janne.*
  Janne.* Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  okt 2006

  Følger: 9 Følgere: 75 Katte: 6 Emner: 120 Svar: 3.346
  #2   20. apr 2016 Hej søde, smukke Lisbeth, Tusind tak søde for du vil prøve at lave et logo til mig, du kan tro jeg er glad for det. Du er også bare såå dygtig til at lave sådanne ting, det har jeg jo set, dengang du lavede mange fantastiske søde og mega flotte billeder af mine misser til mig.

  Et stort TILLYKKE med din skønne mand med hans 50 år fødselsdag, Hils han og ønks ham et Stort tillykke fra mig. søde. Jeg ønsker jer alle en fantastisk dejlig og uforglemmelig fødselsdag.

  Jeg har skrevet en besked på FB til dig smukke. Tusind takker igen

  Stort knus og krammer til dig


Kommentér på:
Hjælp til et Logo

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside