{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
860 visninger | Oprettet:

En lille update... {{forumTopicSubject}}

Så må det være på høje tid til en update. Killingerne har nu alle rundet fødselsvægten. De er en uge gamle, og ser ud til at trives, trods den hårde start. Selvom det ser ud til at gå fremad, så tør vi ikke helt tro på det endnu.
Kitty mormis synes det er rigtig hårdt, at være mor, især når vi tager ungerne for at fodre. Hun vil rigtig gerne være sammen med os andre, men det er lidt svært, da vi har hund og anden kat. Hun accepterer dog også sagtens, når vi bærer hende "hjem" til Killingerne. Hun passer dem rigtig fint og vil gerne være hos dem.
Hvornår kan man egentlig introducere den anden hunkat for Killingerne?
Tusind tak for alle jeres gode råd so far smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En lille update...
  • #1   22. jul 2012 Det kommer an på hvordan du vurderer din hunkat med killingerne. Herhjemme er min fuldstændig ligeglad med de andre, også selvom kastraterne er lidt bange for de der små ting, og kan finde på at hvæse af dem.

    Men har man en hunkat som måske kunne finde på at reagere aggressivt hvis en anden kat hvæser af killingerne, så er det nok en god idé at vente lidt smiley


  • #2   22. jul 2012 De er blevet introduceret. Den anden hvæser stadig, men til snuse til dem og det gør mormis ingenting, så tænker, at det nok skal gå. Hunden derimod bliver jaget ud med fuld musik. Håber det går over.

Kommentér på:
En lille update...

Annonce