{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.342 visninger | Oprettet:

Dyrelæge priser!! SE DIG FOR {{forumTopicSubject}}

Bare sådan lidt for sjov satte jeg mig lige og sammenlignede priser på kastration af hankat og jeg fik da lidt et chok.
Prisen hos den ene dyrelæge (lille privatpraksis) er 650 kr incl. øretatovering og registrering hos dansk katteregister smiley
Prisen hos den anden dyrelæge (en del af en større dyrelægegruppe) er 818.75 kr for kastrering oveni det kommer så 381.25 kr for øremærkning og registrering i dansk katteregister, altså et samlet beløb på 1200 kr!!
Syntes det er lidt vildt at to dyrelæger i samme område (ca 20 km imellem dem) kan have så stor pris forskel..
behøver vel ikke skrive at jeg bruger den lille privat praktiserende smiley
andre der har bemærket samme voldsomme prisforskel??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dyrelæge priser!! SE DIG FOR
  • #1   4. dec 2012 Jeg har faktisk ikke selv undersøgt priser. Jeg er utrolig glad for min dyrlæge, og har ikke i sinde at skifte selv om jeg kunne spare lidt penge.

    Jeg bruger en dyrlæge, der opfylder for mig vigtige krav:
    - Faglig dygtig
    - Er rolig og har godt tag på dyrene
    - Kan forklare ting på et niveau som os (læs mig) normale dødelige mennesker kan forstå
    - Er grundig og tager sig god tid
    - Giver mulighed for hurtigt at få en tid, hvis der skulle blive behov for det
    - En som jeg føler mig tryg ved at aflevere dyrene til

    Alt dette er for mig vigtigere end at kunne spare penge.

    Jeg er skiftet fra en dyrlæge, fordi hende jeg normalt brugte stoppede. Dyrlægen der var tilbage på klinikken, var meget kort for hoved, gad ikke rigtig lytte til de ting jeg havde at fortælle, og i en situation hvor jeg stod med en kat der både snottede, hostede og havde øjenbetændelse, kunne jeg først få en tid 3 dage efter.


  • #3   4. dec 2012 Ja der er forskel smiley jeg har haft den samme kat indlagt i 2 omgange, og flyttet ind i mellem, hun havde gallegangs betændelse.
    1 gang var hun til vagtdyrlæge dagen før nytår, så til egen læge 2 dages indlæggelse og efterbehandling, og jeg fik en rask kat med hjem.
    2 gang, gik til den lille lokale dyrlæge, sagde jeg var sikker på det var gallegangen igen, han spurgte " hvordan finder jeg ud af det" sagde han kunne få journal hos min gamle klinik, men de havde taget blodprøver og lever og infektions tal var høje, hun blev indlagt, jeg kunne ikke få overslag på prisen, hun var der i 2 dage, kom hjem og fik medicin i flere måneder. Ingen kontrol kun Tlf snak.
    1 gang ca 4500
    2 gang ca 4500 der gik over en månede før jeg fik regningen og kunne ikke på noget tidspunkt få at vide hvad regningen var på, og jeg fandt ud af at hun var tvangs fodret ikke sondemader.
    Det endte med en aflivning 2 gang hun blev aldrig rask.
    Den lille lokale var/er billig med rutine opgaver, men absolut ikke når det gælder større ting, der var sat konsultation x4 på og kun en blodprøve.
    Den store klinik Abild i Århus, havde taget adskillige prøver og kun en konsultation + ophold.
    Jeg vil aldrig mere bruge en dyrlæge som ikke har udstyr til det vanskelige og ikke kan nok eller breder sig for meget ( hund, heste, kør, får mm og kat )


  • #4   4. dec 2012 Den ka jeg godt slå, Cathrine B. Hos den dyrlæge jeg brugte i starten da jeg flyttede til byen (kolding), ville det koste 1371,07 kr for øretatovering og kastration!

    Hos den anden dyrlæge jeg fandt gennem en veninde, koster det samme 500 kr. Og en sterilisation af en hunkat inkl. vaccination og øretatovering koster i alt 1000 kr, det ville til sammenligning have kostet 2304,51 kr hos min tidligere dyrlæge.
    Min nye dyrlæge er fuldt ud lige så kompetent som den anden jeg havde, forskellen er blot at det er en lille praksis der ikke skal lønne en masse personale.
    Ved mere vanskelige sager/operationer skal jeg så dog sandsynligvis nok regne med at skulle til den gamle dyrlæge, da hende den nye kun tager sig af mindre undersøgelser/diagnoser/operationer. Men til "småtingene" er hun akkurat lige så god som den anden. Min veninde har brugt hende i flere år, og er meget glad for hende, så det stoler jeg på. smiley


  • #5   4. dec 2012 Inden vi fandt den nye dyrlæge skulle min datters kat kastreres og øremærkes, og vi tog så hen til den gamle (dyre) dyrlæge og fik det ordnet. Øremærkningen var rigtig dårlig og skal laves om for 2. gang d. 19. december. De har så som kompensation lovet at både øremærke og chippe ham gratis. Så det er jo fint nok, men bare ret utroligt det skulle være nødvendig at gøre det om flere gange.

  • #6   4. dec 2012 Ja selvfølgelig kan en lille dyrlægepraksis være lige så kompetent som en stor. Jeg er bare af den holdning, at jeg ikke laver om på noget der fungerer. Man ved jo ikke om det er et godt sted at komme, før man har været der. Og jeg har ikke lyst til at tage chancen smiley

  • #7   4. dec 2012 Jeg kan ikke lide overskriften - fordi det som allerede nævnt ikke kun er et spørgsmål om penge.

    For mig er det vigtigt det er en klinik jeg stoler på, ved de har både viden og udstyr og at de er istand til at skille skidt fra kanel og give både god behandling og rådgivning.

    Det kan godt være den klinik jeg bruger ligger over middel hvad angår priser - men deres dygtighed har gjort at jeg har sparet mange peng - og ikke mindst mine dyr er korrekt behandlet og dermed udsat for meget mindre


  • #8   4. dec 2012 Hov, mit tidligere indlæg var kommentar til trådstarter, kom til at skrive at det var til Cathrine B, sorry smiley

    Cathrine B, kan godt forstå du holder dig til den dyrlæge du har haft god erfaring med, samme gjorde jeg også dengang jeg endnu boede i Vamdrup, der var jeg superglad for dyrlægerne i Vejen. Og de var heller ikke så dyre i øvrigt. Hvis jeg havde bil, ville jeg nok fortsat have brugt Vejen dyrlægerne.


  • #9   4. dec 2012 Lis, en billigere dyrlæge kan sagtens være fuldt ud lige så dygtig til fx neutralisering. Og det var jo dét oplægget drejede sig om, neutralisering. Sådan opfattede jeg det i hvert fald. smiley

  • #10   4. dec 2012 Det er korrekt at billigere dyrlæge kan være lige så god - jeg har for længe siden gjort op med mig selv at jeg ikke vil dyrlæge shoppe med mine dyr - jeg vil bruge den klinik der ekspetisen - og det til alt

  • #11   4. dec 2012 Ja jeg har 2 forskellige dyre kilnikker til begge mine katte..

    En lille en persons klinik hvor dyrlægen har specialiseret sig i hunde og katte, og oven i købet kører ud til folk efter behov, hun er super sød arbejder på dyrenes præmisser, tager sig tid til ejer og dyr, og er meget behjælpelig med information, hun har dog sin klinik i privaten, så de større operationer, kan hun ikke klare, men er ærlig og henviser en vidre hvis det er uden for hendes kompertance..
    En sterilisering koster hos hende, incl. vaccine, øretatovering/chip og reg. i dansk katteregister, 1225kr. (har lige fået steriliseret min hunkat hos hende)
    Min anden dyrlæge er en større praktis midt i byen (og ca.30 km fra den anden), de er 3 dyrlæger antsat, har vagt ordning, og en hel del veterinærsygeplejesker.. De tager sig ikke lige så god tid til os ejere under konsultation syntes jeg, det lader de sygeplejeskerne om, jeg syntes heller ikke de er så gode til at tage hensyn til en nervøs kat, det afhænger dog af hvem af dem det er, men de er søde og dygtige, og det er næsten altid til at få en tid, de har det helt store hi tec udstyr og er vældig hjælpsomme over telefonen også ganske gratis, med råd og vejledning.. men en sterilisering hos dem incl. vaccine, øretatovering/chip og reg. i dansk katteregister koster ca. 2600 kr..

    Så ja der er da lidt penge at spare, til akut ting vælger jeg den dyreklinik der ligger tæt på mig som er lidt dyrere, fordi det er nemmere at komme til dem og de er nemmere at få fat i, men til planlagte besøg vælger jeg klart den der ligger noget længere væk, men som så er billigere og som giver sig rigtig god tid til mig og min kat og som også kan huske mig fra gang til gang, det kan de andre ikke, til trods for at jeg har brugt dem i snart 6 år, og den billige dyrelæge har jeg kun brugt siden juni måned i år, og været ved 3 gange..


  • #12   4. dec 2012 Jeg vil bare undgå Dr. Dyredød = landets billigste dyrlæge ... Jo jo. Man får en gratis "aflivning" med da han dræber en stor procentdel af dyrene ved at spare det at have en person der har styr på narkose i sin "praksis" så dyrene dør ved rutineoperationer såsom neutralisering.

    Jeg går efter kvalitet. En god dyrlæge behøver ikke at tage vanvittige priser men skal selvf. betales hvad det koster.


  • #14   4. dec 2012 jeg ved at mine dyrlæger er en af de dyre...men jeg vil hellere betale den pris og være fuldt ud tilfreds med deres håndtering af mig og dyrene end at gå til en billigere.

  • #16   4. dec 2012 Vores dyrlæge er også en af de dyre her i området - men jeg er glad for dem og de kender mine katte. Jeg vil hellere betale lidt ekstra for at føle mig tryg, i stedet for at vælge en billigere dyrlæge.

    Jeg har prøvet andre dyrlæger her i området, men føler jeg nogle steder får en dårlig behandling fordi dyrlægen ikke syntes om mine "ekstreme" racekatte, som de mente nok fejlede både det ene og det andet. Sådan noget gider jeg simpelthen ikke høre på - jeg går til dyrlæge fordi de skal tilse mine dyr og gøre det professionelt, ikke fordi jeg vil have deres mening om den race jeg har valgt.


  • #17   4. dec 2012 Annette P: Tror det er mig der skrev indlægget om hvad der kan begrunde forskellige priser på 'samme' arbejde.

    Har i hvert fald skrevet lignende indlæg tidligere.
    Vil se om jeg kan finde det.

    smiley


  • #20   5. dec 2012 Vil lige gøre opmærksom på at jeg ikke har valgt den billige dyrelæge pga prisen... jeg fik tidligere behandlet mine dyr ved den dyre af dem, men skiftede da jeg en dag stod med en kat med et brækket ben og fik at vide at det da kunne vente til næste eftermiddag (ringede om formiddagen) da de bestemt ikke kunne finde tid til at tage ham ind!!! Kontaktede så den anden dyrelæge (den billige) og fik at vide at jeg kunne komme med ham med det samme...
    jeg fik lov at holde min kat mens han blev røngtenundersøgt, fik instruktion i at løse hans forbinding hvis hans pote begyndte at hæve, fik akutnummer hvis der blev problemer.. dagen efter måtte jeg afsted med ham igen fordi hans forbinding skred ned over poten (fredag efter åbningstid) måtte afsted lørdag pga væske samling i poten (fredag og lørdags besøg fik jeg til normal takst) var afsted med ham 2 gange ugentlig i 3 uger... kunne mærke hvordan pengene fossede ud men behandles skulle min skat... efter 6 ugers behandling skulle den endelige regning betales og jeg havde regnet mig frem til et beløb der hed 8000! jeg betalte "kun" 4600!!! der var en masse konsultations gebyrer og lignende som blev trukket fra, en praksis denne dyrelæge bruger over for alle langtidsbehandlinger... så for mig var det ikke et svært valg at skifte.
    Min kat blev behandlet som en lille konge og jeg blev behandlet som den omsorgsfulde ejer jeg er og ikke en pylret hystade der vil være med i alt!
    Ved af erfaring og fra andre at ved den gamle dyrelæge havde jeg aldrig fået lov at holde min kat mens han blev fotograferet, der afleverer du dit dyr i undersøgelsesrummet og får et klokkeslæt hvor du kan hente igen!!!
    Vil også lige sige at den dyrelæge jeg bruger nu, har en fuldt udstyret klinik og kan klare diverse operationer! smiley


  • #21   5. dec 2012 Sikke en god historie Irene:)

    Og ja billigere betyder bestemt ikke ringere, det har jeg også erfaret, med mine 2 dyrlæge klinikker (dem jeg benytter mig af altså)


  • #22   5. dec 2012 Jeg bruger tysk dyrlæge til mine katte smiley Det er meget billigere end danske dyrlæger smiley
    Vi kom af med 700 kr tror jeg det var for kasteration af 2 katte smiley
    Og 500 kr tror jeg for sterelision af min hunkat smiley
    Til min hest bruger jeg dansk dyrlæge, tysk smed og tandlæge.
    Og til mine kaniner bruger jeg det lokale dyrehospital.


  • #23   5. dec 2012 Irene N:

    Ref dit seneste indlæg forstår jeg så slet ikke at du i dit første indlæg, udelukkende hæfter dig ved prisen.

    Det der for udenforstående ser ud som 2 identiske behandlinger (fx neutralisering af hunkat) kan være meget forskellige incl narkose-form og overvågning før, under og efter; begge findes både i billig og dyr udgave, udstyrs og tidsmæssigt.

    Men det er da dejligt du har fundet en dyrlæge du er tilfreds med hele vejen rundt.

    smiley


  • #24   5. dec 2012 Pia D* det var vist fordi jeg blev så chokeret over at der er en så stor prisforskel og så det at den dyre dyrelæge ikke inkluderer øretatovering og at det skal være så dyrt for ham at lave den..

  • #25   5. dec 2012 Så er det jp nu jeg skal på banen, for det handler også om tillid.
    JEG bruger Vejen Dyrehospital og kunne ikke drømme om at skifte.
    Det kunne jeg dengang der kun var én dyrlæge som nu heldigvis er stoppet, for hun kunne ikke lave andet end fejl.
    Jeg tror at det ville være godt med en tur "ud bagved" og se al det udstyr som også skal betales.
    Jeg har haft mange syge dyr og siden de fusionerede og der kom yngre dyrlæger til, fik jeg mulighed for at vælge en anden dyrlæge, der har jeg bare fået så god og kompetent behandling.
    Jeg er SUPER glad for dem der er der nu - man skal jo også lige huske på at dyrlæger skal på kurser osv. og det koster også.
    Jeg siger:
    Tillid er en vigtig ting. Jeg skeler ikke til prisen, jeg er bare glad for at min dyrlæge vil komme hjem til mig hvis jeg ikke har mulighed for at komme til ham - han tager jo bare katten med retur hvis der skal laves noget.
    Se det er service:).
    Jeg og alle mine katte har fået sådan en kompetent og god behandling af de nuværende dyrlæger, så de får lov til at fortsætte.
    Det er jo også rart at når man har fået aflivet et dyr, så bliver der efterfølgende spurgt til hvordan man selv har det - altså mht. sorg. De sørger for at man får afsluttet sagen på en rar måde.
    Der har heller aldrig været problemer med tlf. konsultationer - er det noget dr "lugter" af noget alvorligt, så bliver man presset ind samme dag.
    Nej, de får 5 ud af 5 stjerner fra mig:)
    NB:
    Hvis I bliver syge vil I have den bedste behandling uanset om det er på et universitetshospital eller i udlandet finansieret af den danske stat.
    Har I tænkt over hvor meget det koster?
    Nej, for det ryger ind over skattebilletten, så vi kræver bare......


  • #27   5. dec 2012 Jesper, er sådan set meget enig med dig. Jeg tror faktisk heller ikke jeg havde turdet bruge hende den billige dyrlæge, hvis ikke det var fordi min veninde anbefalede hende. Især efter alt det der med Dr. Dyredød, som jeg ikke lige husker navnet på. Han er billig men føj hvor et svin.

  • #28   5. dec 2012 Marianne, Vejen dyrlægen, er det dem der også har en klinik i Lunderskov? I så fald er jeg helt enig, det er nogle virkelig dygtige dyrlæger derude. Hvis jeg havde bil, ville jeg helt sikkert have fortsat med at bruge dem.

  • #29   5. dec 2012 Yep!
    Jesper startede i Lunderskov og så kom Henning til og så fusionerede de med det daværende Center Dyreklinik - nu Vejen Dyrehospital og nu kører det derudaf med den 3. smådyrsdyrlæge Ditte.
    Hvis Jesper og Henning ikke i en fart var kommet til Vejen, så var jeg kommet til Lunderskov - og jeg har heller ikke bil")


  • #30   5. dec 2012 www.vejendyrehospital.dk

  • #31   5. dec 2012 Jesper, du skriver:

    "Skal man (lidt frækt sagt) følge den gennemløbende tese i tråden, så skal man altså holde sig til den dyrlæge der der dyrest i og med han/hun så automatisk også er bedst, udfra devicen om, at man får hvad man betaler for?

    Nix, ikke i min verden."

    Jeg synes ikke jeg skriver at den dyreste nødvendigvis er den bedste, men jeg forsøger at forklare, hvorfor man ikke altid kan sammenligne priser på noget som ellers i læg-mands ører lyder ens.

    Når man nu screener markedet kunne man starte med at se (på hjemmeside) om der er mere end én person på klinikken ~ er der en der overvåger (kan overvåge) før, under og efter narkose. Normalt skal det være en sygeplejerske.

    Man kan også se hvilke behandlinger de tilbyder, dvs hvad udstyr er til rådighed.
    Måske de skriver om deres udstyr på hjemmesiden.

    Man kan ringe og høre hvordan en neutralisering af kat foregår og spørge ind til narkose, varme i OP-bord, overvågning og meget, meget mere.

    På den måde kan man mere 'kvalificeret' 'gætte', hvem der er bedst.

    smiley


  • #33   5. dec 2012 Hvad angår dyrlæger, så synes jeg, at prisen er det absolut mindst interessante.
    Jeg betaler, hvad det koster, hvis jeg har fundet en dyrlæge, jeg er tilfreds med. Men jeg har så også (7 9 13) indtil videre været sparet for store dyrlægeregninger.

    I morgen skal mine katte til eftersyn og vaccination, og det er vel egentlig unødvendigt, at det skal foregå på et dyrehospital med alskens avanceret og kostbart udstyr. Og jeg kunne spare taxapenge, hvis jeg valgte en anden dyrlæge tættere på. Det har jeg overvejet. Men jeg kan mærke, at jeg bare ikke har lyst til at gå til en anden for at spare et par hundrede. Synes det er rart at have en "fast" dyrlæge, til både stort og småt.


  • #34   5. dec 2012 Jesper:
    Ja, du er da i den grad Rasmus Modsat, men det skal du da ha' lov til.

    Jeg er i bund og grund fukdstændig ligeglad med dine preferencer og fordomme.

    Selvom du ikke er:

    "... den type der falder pladask på halen, når jeg ser flotte og prangende hjemmesider, der lister alt op i udstyr, med billeder og hele moletjavsen og om de kan tilbyde katten et frottétæppe eller uldtæppe at ligge på under operationen (guderne forbyde dette nogensinde skulle være nødvendigt), osv osv....."

    kunne det være du skulle overveje om udstyret (som bestemt ikke behøver at blive præsenteret på en prangende hjemmeside, kan også være på en ganske almindelig oplysende hjemmeside) er indkøbt pga prale-effekten eller pga sikkerheden for dit dyr.

    Og Nej udstyr gør ikke en god læge, men manglende udstyr kan gøre en god dårligere og udgøre en risiko for dit dyr.

    smiley


  • #38   5. dec 2012 Babette**Bruger man en dyrlæge uden røntgen og stor operationsstue må man jo gerne tænke selv og be om lov til at blive henvist eller selv søge hjælp der hvor dyrlægen har remedierne når det behøves. At betale det dobbelte for at få vac en kat blot for at det så er den rigtige hvis den en dag bliver alvorligt syg er man jo ikke nød til idet vi har frit dyrlægevalg.**

    Nej, man er ikke nødt til det, men det kan være det, man af forskellige grunde foretrækker. Og heldigvis er der jo frit valg smiley

    Jeg er komplet ligeglad med, hvad og hvordan andre vælger og prioriterer, når bare dyrene kommer til en ordentlig dyrlæge.


  • #39   5. dec 2012 Jeg kan jo netop lide at bruge den samme dyrlæge, både til det faste og det akutte, det betyder han/hun kender mine katte,,, på samme måde som jeg selv foretrækker at komme hos samme læge, så skal der ikke så mange forklaringer til.

  • #40   5. dec 2012 Det er ikke ligefrem en nyhed at dyrlæger ikke køre med samme priser..

  • #41   5. dec 2012 Bare undgå ham her http://www.stop-dyrlaege-breth-hansen.dk/

  • #42   5. dec 2012 Jette:
    Du har fuldstændig ret!
    Samtidigt ved de også om du er en god betaler og har bedre mulighed for at aftale en evt. afdragsordning.
    Hvis du shopper mellem flere dyrlæger, kommer de ikke til at kende katten og dens ejer og dennes indstilling til dyr.
    Nix, så hellere give lidt mere og katten i en nødssituation kan blive behandlet der hvor den er og ikke skal flyttes.
    I øvrigt har Breth-hansen vist skiftet navn til Erik Tonnesen - og har klinik i Kolding...


Kommentér på:
Dyrelæge priser!! SE DIG FOR

Annonce