{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.648 visninger | Oprettet:

Hvilken drikkefontæne {{forumTopicSubject}}

Jeg står og skal have ny vand fontæne til misserne. Den vi har nu er denne her http://www.zooplus.dk/shop/kat/katteskaal_foder_vand/drikkeautomat/182767

Men der løber vand ud ved den dims som sidde for ledningen, så derfor skal jeg have anskaffet mig én ny.
Det gode ved den jeg har nu, er at der ikke er så meget vand frit, så det er begrænset hvor meget vand, min vandglade Batman, kan sprøjte udover gulvet.

Men hvilke kan i anbefale ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvilken drikkefontæne
  • #1   19. jan 2013 Vil gerne lige følge med. Har skam en kat der hellere vil drikke andres vand end hendes eget -.-

  • #4   19. jan 2013 Sandra, Cookie og Sofus - Nej så godt emnet efter jeg havde oprettet mit. Har siddet og læst alle anmeldserne på diverse fontæne de har på zooplus, men kan simpelthen ikke finde ud af hvilken én jeg vil ofre mine penge på.

    Problemet er også lidt at mine to katte er vidt forskellige i deres drikke vaner, Batman foretrækker vand i bevægelse, dog er han ikke så glad for stråler. Og min Tomat foretrækker at drikke stillestående vand fra spande, altså skåle hvor hun skal op og stå på bagben, eller i hvert fald strække sig.


  • #5   20. jan 2013 Hej smiley

    Jeg har den vand fontæne du vil af med.
    Da jeg først fik den kunne jeg også se at vand løb ud men jeg fandt ud af at det var fordi at jeg hældte liiiiige lidt for meget vand i fontænen eller hvis den stod på en skrånende gulv det har jeg også prøvet.

    Jeg har fundet at når jeg har renset fontænen så fylder jeg den ca halvt, sætter den på gulvet og tænder. Så fylder jeg det sidste vand i men stopper lige 1-2mm før den røde indikater når toppen. Siden da har jeg ikke haft vand på gulvet med mindre mine katte løber ind i fontænen(fordi den ene godt kan lide at vand plaske.)

    MEN hvis du rigtig gerne vil have en anden så kan jeg anbefale Catits "Dome" vand fontæne... Jeg havde ikke nogen problemer med den og havde den et år så havde jeg et uheld desværre. http://www.zooplus.dk/shop/kat/katteskaal_foder_vand/drikkeautomat/182768?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner
    Jeg tabte desværre en tung genstand ned på min dome, den flækkede også virkede vand beholderen ikke længere :S mit gamle køkken var ikke godt egnet til domen, der var kun et strømudtag i køkkenet så den var nødtil at stå ved vasken også stod man lige og vaskede op og en kop smuttede...

    Det lader til at Catit Haagen har lavet om på designet til deres lille fontæne(altså den du og jeg har) Kan være det nye ledninge design er bedre. De har dog stadig deres dome på hjemmesiden og den ser ud som den gjorde for 5 år siden.


  • #6   20. jan 2013 Jeg har den model du viser og den næsten magen til med lys grøn top, som indeholder mere vand. Når vandet render ud i toppen er det fordi den dims (skinne) der skal holde ledningen ikke er sat rigtigt på eller der er for meget vand i. Jeg vil lige sige at næsten samme model i grøn er en smule anderledes og lidt nemmere.
    Der er mange varianter af drikkefontæner og mange priser. Jeg vil vælge en hvor jeg ikke kan høre vandet løbe, ellers skulle jeg rende på potten hele tiden og så er det vigtigt at den er nem at rengøre. Se efter om der kan købes ny pumpe, hvis den skulle gå i stykker.



  • #7   20. jan 2013 Til kattene har vi lige nu den her
    http://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_bowls_feeders/cat_fountains/freshflow/80895
    - Synes den fungerer udemærket, eneste minus er at vores katte kan have en tendens til at hapse filteret ud og splitte ad i atomer smiley

    Vil ha' den her bestilt til hundene
    http://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_bowls_feeders/cat_fountains/drinkwell/146826
    - Der kan lige være lidt mere vand i.


  • #9   20. jan 2013 Vi har denne, og den er vi meget glade for smiley

    http://www.zooplus.de/shop/katzen/fressnapf/katzentraenke/160773

    Der er 5 forskellige topstykker med, så du kan få fra 1-5 stråler...
    Den larmer ikke, er nem at rengøre...
    Største ulempe er at filteret skal skiftes hver 14. dag, men det er da til at overskue smiley


    profilbillede
  • #10   22. jan 2013 Tusinde tak for jeres hjælp smiley prøver stadig at finde ud af hvilken én.
    Har kigget meget på den som Lotte og Rødderne har, men er stadig i overvejelses fasen smiley


Kommentér på:
Hvilken drikkefontæne

Annonce