{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.962 visninger | Oprettet:

Problemer med munden på ældre kat - er behandling synd?? {{forumTopicSubject}}

Inden jeg skriver noget, så vil jeg lige gøre klart AT JEG RINGER TIL DYRLÆGEN I MORGEN uanset. Jeg er bare i tvivl om, hvor vidt jeg skal gå i gennem en evt. lang behandling - og jeg har ingen erfaring med hvor meget behandling og hvor voldsomt et kirugisk indgreb er for sådan en gammel kat....Han har jo slidgigt og en tarmsygdom også. Tarmsygdommen er ved at være helbredt ved hjælp af kostændring og Slidgigten behandles med smertestillende på de dårlige dag, ellers har han det godt og kan løbe og tumle. Canosan har hjulpet lidt også, men begge hofteled er misdannede af slidgigt - egentlig er han kandidat til nye hofter, men det synes jeg er synd han skal igennem....): Han er blomstret op efter kostændringen for 4 uger siden - taget på, fået tykkere og flottere pels og virker mere frisk og glad. - Men nu dette problem med munden...

Min gamle perser på 13 1/2 år, Romeo, er helt skæv ved munden.
Han vil ikke rigtig lade mig kigge, men det er lykkes mig at se at det ser mystisk ud i den ene side af munden. Han spiser godt nok og har god appetit, men virker ellers, som om han har det lidt skidt - han ligger sig lige så langsom og forsigtgt med hovedet ned på forbenene...):

Jeg ved fra sidst vi var ved dyrlæge, at han har mistet og brækket en del tænder, men også har lidt tandsten og dårlig ånde. Når jeg kigger - hæver overlæben i den "dårlige" side, ser det ud som om at den ene hjørnetand (hugtanden foroven) går helt ned i tandkød og underlæbe - om der er en byld kan jeg ikke se, men normalt ser det ikke ud. Det er i den side munden hænger. Romeo er født med et skævt bid. Jeg er lidt bange for at hjørnetanden går ned og genere i undermunden, fordi der ikke længere er tænder der nede til at opretholde et normalt bid. Og at den tand så må opereres ud... Da han har mistede/knækkede tænder, tandsten og dårlig ånde, kunne jeg også godt være bange for, at han kunne have en alvorlig tandsygdom som ætser tænderne. 2 dyrelæger har dog set hans mund tidligere, men ikke foreslået at undersøge for dette - jeg har først hørt om sygdommen (ORL tror jeg den hed) ved at læse en del tråde herinde.

Hvad er jeres holdning og erfaring??
Hvor voldsomt er undersøgelser/operation/nakose??
Hvad er prognosen bagefter? - han vil ikke spise råt med ben og ikke have børstet tænder...
Er det synd og bedre at give ham fred?? - også når man tager hans alder og andre dårligdomme i betragtning??
Hvor dyrt??

Håber i kan svarer mig på disse spørgsmål - det vil hjælpe mig, når jeg i morgen ringer til dyrlægen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Problemer med munden på ældre kat - er behandling synd??
  • #2   7. apr 2013 Jeg har lige givet ham noget smertestillende, så han forhåbentlig får en nogenlunde nat.
    Nu spiser han jo vådkost med masser af kød x 3 dgl., så han rører ikke rigtig tørkosten - han virker ret mæt. Men i nat har han da spist lidt tørkost.

    Jeg har egentlig selv haft det lidt sådan at hvis han fik et nyt sundhedsproblem, som krævede nakose og operation, så synes jeg ikke han skal igennem det....medmindre det er meget lille indgreb, som giver et betydelig bedre livskvalitet Han skal i hvertfal have sin livskvalitet og værdighed i behold, og ellers må jeg gå den svære vej ):


  • #3   8. apr 2013 Det lyder jo af meget, men mht. prognose og etik ved evt. behandling, der vil jeg mene, at den bedste rådgiver er din dyrlæge. Håber at du har en fast, der kender dig og dit reaktionsmønster - og omvendt, så I kan få en saglig snak om behandling er det rette, eller at Romeo skal have fred.

    Mht. narkose, så er der jo overvågning på og der tages hensyn til kattens almene tilstand, så jeg mener ikke at det er det du skal bekymre dig mest om.

    Hvis dyrlægen er en fair og faglig dygtig fyr/kvinde, så kan det også ende med, at du kan få et møde med vedkommende - uden kat, så det kan afklares hvad der er bedst.

    Den der er bedst til at give et pænt "puf" til at tage den rette beslutning mht. Romeo er en dygtig dyrlæge - og udskifte hofter, det ville jeg heller ikke gøre.

    Lad os høre hvordan det er gået - måske er det slet ikke så slemt smiley


  • #4   8. apr 2013 HVIS Romeo ikke også havde problemer med både sin mave og sine hofter, ville jeg få ordnet hans mund, dvs. få trukket ALLE hans tænder ud og fjernet rødderne efter de knækkede tænder.

    Og det var så ikke noget, jeg ville overlade til en alm. dyrlæge, men til en med tænder som speciale (og udstyr til tandrøntgen).

    Ud over at katten må have hammer ondt i sin mund, er der også den risiko, at betændelsen breder sig til organerne og hjerteklapperne.

    Men hvad synes du selv er det mest fair og hensynsfulde over for ham?

    Held og lykke!



  • #5   8. apr 2013 Ked af at hører at Romeo har det dårligt igen smiley Nu var han lige blevet så glad.

    Jeg håber alt går godt hos dyrlægen idag.


  • #6   8. apr 2013 Jeg så i går aftes - hvor han gabte - at han har en lille byld foran i undermunden. Jeg tænker at den kan fjernes med antibiotika - men årsagen til bylden skal jo også fjernes for at undgå at problemet vender tilbage.

    Hvis det var det eneste problem i munden, så vil jeg gå med til at går det igennem. Men det tror jeg desværre ikke det er.

    Desværre har jeg endnu ikke fundet en dyrlæge, jeg har tillid til i sådan et spørgsmål. Hende der så på ham sidst foreslog nye hofter hos en dyrlæge i tyskland, stillede diagnosen Megacolon - hvor jeg senere selv fandt ud af at han var fejlernæret, hun kiggede også i hans mund uden at foreslå behandling eller nærmere undersøgelse og endelig gik hun for langt i f.t vores hund, som hun mente hun kunne helbrede, men som vi måtte aflive efter 14 dages indlæggelse. Vores hund skulle set i bakspejlet have været aflivet efter 4 dages sygdom - den led et langt og uværdigt sygdomsforløb ): - og det skal ikke også overgår min kat. Er prognosen dårlig skal dyrlægen sige det !

    Så jeg står i en situation, hvor jeg skal ud og finde en helt ny dyrlæge ): - ØV


  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #7   8. apr 2013 Hvis det var mig ville jeg prøve at ringe til TandDyreklinikken Specialdyrlæge Jens Ruhnau.
    Han uddanner mange dyrlæger rundt omkring i landet og han kan og vil helt sikkert henvise dig til en god dyrlæge der har fået en uddannelse ved ham, nær hvor du bor. Så din kat kan komme i kyndige hænder. smiley

    http://www.tanddyreklinikken.dk/

    Tlf.: 44 66 20 40

    Pøj pøj og held og lykke med din dejlige kat. smiley

    Vil lige sige at jeg har 2 katte der ingen tænder har, kun hjørnetænderne er tilbage og de har levet med det i mange år. De har det så godt, spiser tørfoder mm, med gummerne, da gummerne bliver så hårde at der ingen problem er med det.



  • #8   8. apr 2013 byld lyder ikke godt Helle smiley
    Du ved ikke hvornår den kan briste.
    så hvis jeg var dig ville jeg tage til en ny dyrlæge tæt på dig hurtigst muligt.

    Ja du vil ikke hvide hvordan dyrlægen er som person men når du nu allerede ved der er en byld + hofte problemer. så vil du jo have et grundlag at kunne forholde dig når han stiller en diagnose.


  • #9   8. apr 2013 Janne: Tak for info - jeg har været inde og kigge på hjemmesiden og sikke nogle priser...Rigtig dyrt bare at få fjernet én tand, hvad ville det så ikke koste at få hele munden ryddet.....det har vi desværre ikke råd til ): Hvad har du givet for det ??
    Jeg mener ikke at økonomien skal være det som afgør det, for vores kat er som et familiemedlem, men jeg er også nødt til at være realistisk....

    Jeg er nødt til at se på det hele i en helhed - altså hele katten rundt og også tage økonomien med ind over....

    Han er en ældre herre, som ikke er helt rask og nu har han nok massive problemer i munden. Om et halvt år kan et nyt sundhedsproblem, som måske har endnu dårligere prognose dukke op. Havde han ellers været ung og frisk, ville jeg få udredt for tandsygdomme og få fjernet syge tænder - men han er i forvejen en "plejehjemskat", så jeg hælder desværre mest til at give ham fred, selv om han for nyligt er blomstret op.....men vil da lige lytte til hvad den dyrelæge, som jeg nu har kontaktet har at sige. Det skulle være den på det hospital, som har størst erfaring med tandsygdomme - jeg håber at hun også er objektiv og ærlig og kan give mig en fornuftig vejledning i hvad der er bedst for Romeo.
    Selv synes jeg det er synd, at han skal igennem en eller flere behandlingforløb for en evt. alvorlig tandsygdom, når han også har rigtig slem sliggigt at slås med.
    Han har haft er godt og indholdsrigt liv - har været en dejlig og glad kat, og jeg synes jeg skylder ham at komme herfra, mens han stadig har værdigheden i behold - selvom den beslutning gør meget ondt på mig..... ):


  • #10   8. apr 2013 Ja Sasha - det er også mine tanker, og jeg har kontaktet et nyt dyrehospital - i Rødding - jeg venter lige nu på at dyrelægen skal ringe mig op.

    Synes Romeo har været igennem rigtig meget sygdom her det sidste halve år...):


  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #11   8. apr 2013 Helle Det er altid dyrere at blive behandlet hos en Specialdyrlæge i tænder end det er ved en "almindelig" dyrlæge, selv om dyrlægen har været på kursus hos Jens Ruhnau. smiley


  • #12   8. apr 2013 Vi er nu hjemvendt fra dyrelægen: Tandbylden er bristet, hvilket han er sat i antibiotika for. Hun mistænker at årsagen til bylden, kan være betændelse ved tandroden på én tand i undermunden. Hun synes at hans almen tilstand, det faktum at han kan smertedækkes 100% for sliggigten og at tarmsygdommen er på retur, samt at han inden for de sidste 4 uger er blomstret op, gør at det er værd at undersøge med røntgen, hvordan tænderne reelt har det, samt tage et blodbilled for at se, hvordan de vitale organer har det. Så det har vi sagt ja til. Hun synes har holdt sig rigtig godt og så sund og rask ud - og syntes det var synd at aflive ham.

    Hvis det viser sig det kun er den ene tand og tansten, som er problemet, så har vi besluttet at det skal laves. Men hvis det viser sig at han har alvorlige tandproblemer og sygdomme i munden Feks. FORL - eller der dukker endnu et sundhedsproblem op, når blodprøverne tages, som kræver flere længere behandlingsforløb, så skal han ikke igennem det - så siger vi farvel på onsdag...):


  • #14   8. apr 2013 Felis : Ja, igår havde han mange smerter, men idag har han været i hopla og været ude og løbe i haven - og han løber op og ned af trappen. Han fik noget smertestillende igår aftes og igen i eftermiddags - og har spist rigtig godt idag både vådkost, tørret kylling og tørkost. Bylden er væk - gået hul på i nat. Han virker ikke længere til at have smerter, da han endnu er smertedækket. Og det vil jeg sørge for at han er indtil næste dyrelægebesøg. Han får desuden antibiotika til at slå infektionen i munden ned - det vil jo så også tage smertene, som infektionen foresager.
    Det er som om at hver gang jeg næsten har taget beslutningen om, at nu skal han sove, så får han et frisk pust og liver op og med sit gavtyvagtige glimt i øjet, gør mine tanker til skamme - som om han forstår (Jeg fortæller ham det ) og ikke har tænkt sig at ville herfra... - ved godt det lyder helt ude i hampen, og jeg er skør og overtroisk...


  • #15   9. apr 2013 Jeg tror vi alle sammen herinde forstår dig Helle, du er værken skør eller overtroisk. Du elsker bare din kat lige som vi andre smiley

    Held og lykke med røntgen undersøgelsen!


  • #16   14. apr 2013 Lige en lille Opdate på Romeo: For en uge siden var vi ved en dyrlæge, som var tandspecialist - og det fortrød jeg lidt bagefter. Hun formåede kun at se det ene tandproblem, som noget der skulle udredes yderligere og fixes. Der var gået hul på bylden og hun mente at der var betændelse i tandroden på i hverfald én tand, men hun kunne ikke se tegn på f.eks FORL, men det var heller ikke nemt ved en skrækslagen kat, som nægtede at åbne munden - tror kun hun så han i den ene side. Selv om jeg gjorde opmærksom på Romeos andre sundhedsproblemer, formåede hun ikke at se og vurdere ham ud fra en helhed. Han fik antibiotika med hjem og en ny tid.
    Efter råd fra Marianne herinde har jeg nu bestilt en tid til i morgen hos den dyrlæge hun bruger. Jeg vil have en helheds vurdering af Romeos helbred - og så må jeg i samråd med dyrlægen tage en beslutning ud fra det. Jeg har en fornemmelse af at Romeo fejler mere end jeg ved - jeg synes f.eks han har symptomer på sukkersyge (drikker, spiser og tisser meget).
    Romeo får smertestillende hver dag, men om han er 100% smertedækket kan jeg ikke vide.
    Jeg er reelt i tvivl om, det er for meget at han skal igennem en masse undersøgelser og behandlinger - vil i hvertfald først udelukke, hvad der kan være af andre sygdomme og se hvordan de indre organer har det ved hjælp af blodprøver.....Synes det er et frygteligt dilemma at stå i ):
    For det meste virker han glad og løber omkring, men han kan også være sur overfor Po og være efter hende (jage hende væk fra en god liggeplads) og meget opmærksomhedssøgende hos mig....Jeg synes som sådan ikke han har tendens til at gemme sig - dog har han lagt det meste af denne uge inde i sin tansportkasse, men jeg har lagt et andet tæppe derind, så jeg tror egentlig bare det er derfor.....

    Jeg ved faktisk ikke hvilket udfald, jeg håber på i morgen, vil selvfølgelig helst have min skat med hjem igen - sund og rask, men på den anden side, ønsker jeg ikke at stå i samme situation og dilemma igen om et par måneder. Romeo har skrantet siden sidste sommer(2012), fik endelig 3 diagnoser i dec., hvor jeg dog bagefter stod med en følelse af, at hun ikke undersøgte og udredte godt nok og ikke kom hele vejen rundt - hun tog f.eks kun blodprøver for allergi, fordi han havde symptomer på det - men intet gennerelt blodbilled ):

    Jeg ved, at jeg prøver at distancere mig lidt, for at kunne være objektiv.....og så bryder min verden sammen bagefter.... - for jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag uden Romeo, som har fulgt mig i medgang og modgang nu i 13 år - og med en personlighed og dejlighed, som jeg nok aldrig finder i en kat igen...): Jeg skylder ham et værdigt exit.....

    Det blev langt...det har været en "tung" week-end....og nu tager følelserne over...
    Kryds fingre for at vi finder ud af at gøre det rigtige imorgen...God nat.


  • #17   14. apr 2013 Jeg garanterer for at jeg tænker på dig i morgeen og jeg forstår din nervøsotet til fulde. Jeg håber at du får ham med hjem, men lov mig at få alle perspektiver snakket igennem.
    Gid jeg kunne være der - men jeg er desværre ikke hjemme smiley

    Jeg skal nok tænke på dig og Romeo og jeg håber at de er søde ved jer begge.

    Mange tanker herfra.


  • #18   14. apr 2013 Tak, Marianne :O)

    Jeg skal prøve at huske det hele. Pyha....Giver dig en opdate i morgen.


  • #19   15. apr 2013 Netop hjemvendt fra dyrlægen - og Romeo er med smiley Vi fik en rigtig god behandling og undersøgelse og snak, med den rare dyrelæge.
    Han vurderede, at der ikke er nogen grund til at Romeo, skal udredes tandmæssigt eller have trukket tænder ud over hovedet. Han har lidt tandsten, men har ellers en fin mund for en 13-årig. Bylden er væk og færdigbehandlet. Vi skal bare holde øje med at det ikke kommer igen. Bylden havde ikke haft noget med nogen tand at gøre, men han har nok bidt ned i gummerne - pyha :O) Men han skal spise noget mere tørkost.....fik jeg at vide - eller børste tænder. Må have bestilt noget mere Applaws hjem - det er rimelig hårdt at tygge på...- måske prøver jeg at tilbyde ham rå ben en dag, men jeg tvivler meget på at vil se det som en kilde til mad.

    Vi skal dog hen til den "rare mand" i morgen igen og have taget den store blodprøveprofil på fastende mave. Han synes ikke Romeo virkede smertepåvirket mht. hofterne, og han havde også en blød mave. Umiddelbart synes han Romeo var en frisk ældre herre, som stadig virker til at have meget livskvalitet. Så det blev jeg meget glad for at høre - og er også lettet over at han ikke skal til at have trukket en masse tænder ud. Så medmindre blodprøverne er meget alarmerende, så har vi ham nok en-to dejlige år endnu :O)

    Jeg kunne mærke at Romeo følte sig en smule tryggere, ved ham her, selvom han kiggede ham i munden, så gjorde han det på en måde som Romeo kunne acceptere - og jeg kunne se og mærke at han i hvertfald vidste, hvad han havde med at gøre. En dejlig dyrlæge, som jeg i hvertfald vil bruge fremover :O)


  • #20   15. apr 2013 YEEEESSSSSSS!!!!!!!!!!!

    Hold da kæft hvor er det rart at høre.
    Godt at du fik en uvildig vurdering - det kunne jo have kostet Romeo livet!

    Nu håber vi så at Romeos blodprøver understøtter hans formodning.
    Hold da kæft hvor har jeg tænkt på jer!


  • #21   15. apr 2013 Tak !! Har lige skrevet en hel roman til dig - jeg er også bare så lettet ! smiley

    Hvor er det vigtigt med den rette dyrlæge - hold da op, hvor det betyder meget!!

    Måske havde vi enda haft vores hund endnu, hvis vi havde haft ham dengang....): - men det må jeg heller lade være med at tænke mere over - kan jo hverken gøre fra eller til nu....Men han bliver vores familie-dyrlæge fremover ligegyldig, hvor jeg kommer til at bo her i Jylland. Så må ikke håber de skal tilses i vagten....det blev vores hund jo midt om natten ):

    Marianne - nu græder jeg af lettelse !!!! - og heldigvis ikke sorg ;O)

    Tusind tak!!!


  • #23   15. apr 2013 Felis:
    Det med tørkost er der altså delte meninger om - men måske immunocare ville hjælpe?
    Du kunne jo spørge i morgen.


  • #25   15. apr 2013 Felis: Jeg er slet ikke uenig med dig - og synes også det ville være det bedste, hvis Romeo ville gnave brusk og ben, da det jo er sådan katte holder sine tænder i naturen.

    Men Romeo er Romeo - han vil ikke spise rå kød. Så er 99,9999% sikker på at han heller ikke vil røre et råt ben. Han vil ikke have mus, selv hvis de serveres af Po for snuden af ham, eller fugleunger. Men det skal selvfølgelig prøves en dag, hvor vi selv skal have det. Romeo er ikke en alm. kat, har intet jagtinstinkt. Han elsker vådkost, tilberedt kød og Applaws tørfoder og det er det, jeg selv synes han skal have. Så må vi få efterset de bisser jævnligt og holder godt øje med det resten af hans liv. Tandbørstning vil jeg ikke begynde at tvinge en 13 år gammel kat, som er bange for at åbne munden til - han ville føle det som er overgreb, og det vil jeg ikke være med til. Lægen har anbefalet det de altid anbefale mht. hygiejne af tænder og det de fra kliniken kan tilbyde. Faktum er at han kunne se, jeg havde holdt Romeos tænder det meste af livet undtagen de sidste par år, ellers ville de ikke have været så fine. Men det eneste jeg har gjort for Romeos tænder er altid at give Oralcare tørkost fra enten Royald Canin eller Hills indtil han for 2 år siden pludselig nægtede at spise det mere. Men de første 10 år af hans liv havde han aldrig tandsten, og det har aldrig været nødvendigt med tandrens før nu. Desværre knækkede han halvdelen af siden tænder på det hårde tørkost. Jeg er dog gået væk fra RC og Hills selv, da jeg mener de indeholder mange usunde ting. Personligt vil jeg hellere give mine katte Applaws, når det ikke kan være anderledes og Romeo har brug for nogle hårde piller. Hvis han ville spise rå ben ville jeg ikke tilbyde Applaws.
    Nu skal jeg også lige passe på hans tarmsygdom - kan ikke bare give ham et kyllingben, hvis han ville spise det, ville det slå maven i stykker...
    Jeg har stadig et håb om at få Po til at spise ben, for hun er rigtig glad for rå kylling/kalkun/and og vil gerne fange mus og fugle(ikke lykkes endnu). Katte er forskellige og skal plejes og behandles individuel - det er dette jeg prøver. Men er helt enig Felis - men kattene er ikke rigtig med på den....desværre ):


  • #26   15. apr 2013 Og Felis : Romeo spiser sig ikke mæt i tørkost - på ingen måde. Det er nu 3 x vådkost, stegt kylling, sunde godbider (lufttørret kylling) og så lidt tørfoder af det sunde som supplement - og det har jeg slet ikke noget problem med. Romeo og Po skal have en kattesitter, når det lykkes at finde en og derfor skal de ikke 100% råfodres - det skal ikke være for besværligt forandre at træde til og hjælpe, når jeg har brug for det (4-5 week-ender om året).

  • #28   15. apr 2013 Felis: ja undskyld jeg går lidt i forsvar..faktisk mener jeg jo præcis det samme som dig og har også sat mig rimelig meget ind i kost her på det sidste. Men jeg må bare erkende at med lige mine katte går det knap så nemt - det synes jeg også er lidt frustrerende - og har da også haft Po i samtale om det uden effekt ;O))) Lige nu stresser hun over et eller andet med maden, som går hende på - for de to sidste dage har hun bare slugt tørkosten og kastet op. Efter at have brudt min hjerne med det i et par dage, er jeg kommet frem til, at det nok skyldes at jeg havde blandet en pose ultra light RC-vådkost op med en sterillised og givet hende sammen med hendes sædvanlige rå kylling over et par dage. Nu rører hun ikke vådkosten, selvom den er normal igen, fordi jeg "snød" ;O)) Og hun gemmer sig også her til aften. Der skal ikke meget til at slå hende ud da.

    Ja - det har jeg også tænkt - at tilberedt kød må være bedre end ingen kød for tænderne - desværre bliver han bare så hurtig træt af det, så må holde flere dages pauser. Når han så får det igen, er det som om, han får det for første gang og" hmm-hvorfor har du aldrig før givet mig det, mor - det smager da helt vildt godt! " hihi ;O) - er han mon ved at være lidt dement....)Jeg prøver ellers at veksle lidt i mellem kylling, kalkun, and og andet kød. Men det er som om at det bare er stegt kød, han lige skal have en pause fra...- så venter jeg et par dage, inden han får stegt kød igen. Men her hvor han har haft problemer med munden, har han slet ikke fået det, for tror han har haft ondt - dog har han spist tørkost Applaws og Orijen.


  • #29   15. apr 2013 Alle mine katte har fået tørfoder og tænderne har aldrig fejlet noget - undtagen Freddies men det menes at være medfødt, da det allerede var galt med mælketænderne - sååå tørkost er vist ikk en katastrofe smiley

  • #30   15. apr 2013 Nej nemlig.

    Tror helt sikkert også der er forskel på om det er "kikse-tørkost" - altså lavet af en slags dej eller det næsten er tørret kød.

    RC Agering 12 + er det jeg kalder en kiks - knasende sprød udenpå og med en blødsubstans indeni. Og det er det Romeo har levet af siden han var 10 år - indtil for 5 uger siden, hvor jeg skiftede kost. Den kiks kunne jeg forestille mig sætter sig på tænderne - ligesom hvis vi lever af småkager...Applaws er preset kød og grønsager.


  • #31   15. apr 2013 Nåååeh den annonce har jeg da set............. den ville min søsters kat aldeles heller ikke have smiley

  • Miv L
    Miv L Tilmeldt:
    aug 2019

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
    #32   18. aug 2019 Hej. Vil lige høre om du kan dele hvem den her dyrlæge du roser er? smiley Vi skal have fundet en dyrlæge til vores tre katte, efter vi er flyttet og de to har slemme tandproblemer, så jeg vil finde en der kan noget med tænder smiley

Kommentér på:
Problemer med munden på ældre kat - er behandling synd??

Annonce