{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.290 visninger | Oprettet:

M B S
M B S
Tilmeldt:
5. apr 2012
Katte: 3 Emner: 19 Svar: 306

Lidt gode nyheder :D {{forumTopicSubject}}

Ville lige dele lidt gode nyheder, håber der er plads til det, ellers sletter jeg gerne smiley

Jeg har haft en mindre mistanke til at Sahko har bøvl med øjnene, det startede efter en flytning da han virkede ret konfus, og da han så fik lov at komme ud og rende lidt (Med opsyn self) blev det værre.

Han hoppede ned fra et højt område og begyndte at halte, så afsted til dyrlægen med ham.
Vi fik taget blodprøver, tjekket i hoved og røv, og hans hvide blodlegemer var alt alt for lave smiley
Jeg røg straks over i tanken om FIP og var hunderæd for at sige det mildt.

Men efter flere undersøgelser og blodprøver kom vi til konklusionen at det simpelthen var fordi han skulle have tid til at hele med forstuvningen, pheeeew!


Så går der maks en måned så opdager jeg skummende urin og han begynder at tisse diverse steder smiley Afsted til dyrlægen igen, snakke frem og tilbage, blodprøver, øjenlyst, hjem med speciel grus og have taget en urin prøve.
Jeg gik med frygten for kronisk nyresvigt da det passede på symptomerne (Og ja jeg er typen der frygter det værste kan i nok se smiley )

Heldigvis viste det sig at være blærebetændelse, så vi fik pencillin kur med hjem.

Desværre ser det ikke godt ud på øjenlysningsfronten, vores dygtige og kompetente dyrlæge opdagede nogle gråmelerede pletter på hans øjne, hun kunne desværre ikke sige hvad det var da det ikke var noget hun havde set før (Hun specialisere sig i øjne), så hun ville se om hun kunne skaffe et apparat så de kunne få dem fotograferet, de billeder skal så sendes videre til en kollega som pt. er med i noget forskning indenfor en øjensygdom ved russian blue.

Heldigvis er vi færdige med penicillin kuren så der skal tages urin prøve igen om 5 dage, men han er stoppet med at tisse andre steder, kun i bakken nu og der er ingen skum i urinen.

Og hvis det er den øjensygdom som dyrlægen tror det er, så kan han heldigvis leve videre, vi skal bare være lidt mere omkring ham og ikke rykke rundt på møblerne.
Heldigvis skal vi da ikke betale for hans dyrlæge regninger når det kommer til hans øjne, der vil han kunne indgå i forskningen.

Jeg er så lykkelig over at det hele alligevel løser sig, og at han hverken har FIP, kronisk nyresvigt eller smerter i forhold til øjnene.

Indtil videre har det været en hektisk start på året må man sige smiley

Har i andre haft et godt 2014 indtil videre? smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lidt gode nyheder :D
  • #1   21. feb 2014 Hvor godt at høre at det ikke er noget alvorligt, selvfølgelig kan du altid dele din glæde her på KG, det er der altid plads til smiley

    Og ja jeg kender alt til det med at frygte det værste og male fanden på væggen, jeg har selv lige gennemgået en ruchetur pga Tøsen skadede sit ben, jeg må indrømme at jeg frygtede at jeg ville blive nød til at aflive hende, men heldet har sådan set været med mig, hun er dog fortsat en skadet kat, men som det ser ud nu, kan hun leve en del år med sit lille handicap, og hun trives og er sin gamle jeg igen uden smerter, dog uden at hun vil hoppe særligt højt, men det er så en mindre forhindring vil må prøve at løse, tænker lidt på om jeg skal begynde at bygge en lille trappestige til hende så hun igen kan komme op i vindueskarmen smiley


  • M B S
    M B S Tilmeldt:
    apr 2012

    Katte: 3 Emner: 19 Svar: 306
    #2   21. feb 2014 Æv det lyder heller ikke rart smiley
    Men hey på den anden side, så får os der maler fanden på væggen for det meste gode nyheder smiley

    Det lyder smart med en trappestige, jeg har selv gået og overvejet en slags trappe lavet af hylder, op og ned af den ene væg. Men hvor holdbart det er og om det er noget de gider bruge, aner jeg ikke smiley

    Krydser fingre for hun fortsat forbedres og kommer sig smiley


Kommentér på:
Lidt gode nyheder :D

Annonce