{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
867 visninger | Oprettet:

Cecilie J
Cecilie J
Tilmeldt:
5. aug 2014
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3

Total ændring i adfærd {{forumTopicSubject}}

Hej alle smiley
På min kærestes gård har de i maj måned fået et kuld killinger, som jeg så har taget som "mine katte", indtil de var gamle nok til at komme ud til ny hjem.
De har fra starten af været rigtig søde og snaksagelige! Kom når man kaldte og elskede når man kom på besøg.
De begynder så på et tidspunkt og gå med moren over foran huset, hvilket er farligt da de ikke kunne finde ud af at flytte sig når bilerne kørte frem og tilbage, derfor lavede jeg en lækker boks til dem, med forskellige legeredskaber og mad og drikke. Jeg holdt den lukket de første par dage, så de lærte de hørte til der nu, herefter satte jeg lågen på glem så de lige kunne smutte ud og ind som de ville. Det passede dem fint og de faldt godt til.
Mit problem er så: der er tre killinger, en hvid han, en grå hun og en hvid hun.
Efter noget tid i deres nye hjem, ændrer de to hvide killinger fuldstændig adfærd, de vil ikke snakke, bliver bange når man kommer og er slet ikke til at kende - den hvide hun væser af en og er slet ikke til at komme til overhovedet, hvorimod man godt kan kæle den hvide han men det kræver tålmodighed.
Hvordan kan det skyldes? Hun havde fundet et nyt hjem nu hvor hun er gammel nok, men hun er jo ikke den samme killing mere?
Den grå har ikke ændret sin adfærd overhovedet.

Håber nogen kan hjælpe!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Total ændring i adfærd
  • #2   5. aug 2014 Ja mit bud er sådanset det samme som Lottes..

    Har du testet om de 2 hvide er døve, for ellers lyder det lidt underligt, med mindre noget har skræmt dem mens de har været indelukket..

    Socialisering er jo også vigtig, så de kræver menneske kontakt dagligt flere gange om dagen fra de er et par dage og frem..



  • Cecilie J
    Cecilie J Tilmeldt:
    aug 2014

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #3   5. aug 2014 Jeg fandt dem dagen efter de blev født, også har jeg haft dem i hænder hver dag siden smiley de er blevet leget og socialiseret fra helt små af, så det kan ikke være det.

    Men synes det bare det er underligt, for hvis hun er døv hvorfor generede det hende så ikke tidligere?


  • #4   5. aug 2014 Super de har været i hænder hele tiden smiley

    Grunden til at hun måske først reagere nu (hvis hun er døv) kan være fordi omgivelserne er nye, og dermed er hun blevet utryg, før kendte hun jo alt, så hun var ikke utryg, hun kan også blot have ne3dsat hørelse og ikke være totalt døv..

    Men det er noget du skal have testet før salg, hvide katte med blå øjne kan være døve eller have nedsat hørelse, men nu ved jeg jo ikke om de har blå øjne, og selv hvis den ik har blå øjne så kan den stadig have nedsat hørelse..

    Men de ændrede omgivelser kan nemt gøre den utryg og stresset..


  • Cecilie J
    Cecilie J Tilmeldt:
    aug 2014

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #5   5. aug 2014 Ja okay . Tusinde tak for svar. Hun har dog ikke blå øjne, vi har omkring 7 hvide katte på gården, og vi har også en døv deriblandt. Den er dog ikke sky.
    Det var også det med døvheden eller nedsat hørelse jeg troede det var. - problemet er at man ikke kan få fat i hende og evt. Tage hende til tjek hos Dr.Dyr smiley


  • Cecilie J
    Cecilie J Tilmeldt:
    aug 2014

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #6   5. aug 2014 Hun væser af en som om
    Hun ikke har set mennesker før, og hun var bare så snaksagelig få uger tilbage.
    Men ja ændring i hendes miljø har sikkert skabt en stor utryghed.


  • #7   6. aug 2014 Min umiddelbare tanke er - som flere andres, kan jeg se - at de hvide killinger er døve og derfor let bliver forskrækkede ved nye ting. Personligt ville jeg i dit sted vælge at tage de to hvide til dyrlægen og få dem undersøgt og testet mht. hørelsen. At hvide katte er døve, er desværre ikke unormalt.

Kommentér på:
Total ændring i adfærd

Annonce