{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.367 visninger | Oprettet:

Theresa B
Theresa B
Tilmeldt:
28. mar 2014
Følger: 1 Emner: 11 Svar: 54

Ny killing og gammel kat {{forumTopicSubject}}

Vi har en gammel hankat på snart 10 år, og valgte sidste sommer at få en kat mere. Vi valgte en hankat på to år fra dyreinternatet, og de to havde det fint sammen. Det var lidt svært i starten, og de blev aldrig bedste venner, men de accepterede hinanden og vidste hvem der bestemte. Efter kun 6 måneder mistede vi dog den nye, da han løb ud foran en lastbil.
Nu er vi så klar til en kat igen, og denne gang skal det være en killing. Men hvordan lader vi de to møde hinanden? Skal killingen møde den anden med det samme, eller falde lidt til først eller?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ny killing og gammel kat
  • #1   1. mar 2015 For det første så skal i nok heller ikke anden gang tro at de bliver bedste venner, slet ikke når i vælger en killing, for vil antage at den gamle kat på 10 år er knap så aktiv.

    Måske skulle i overveje en hunkilling, de de som regel ikke er så vilde i deres leg.

    Og med hensyn til at sammenføre dem, så skal de bare møde hinanden ved første færd, det med at have dem hver for sig i starten mystificere blot det hele for begge parter.


  • Theresa B
    Theresa B Tilmeldt:
    mar 2014

    Følger: 1 Emner: 11 Svar: 54
    #2   1. mar 2015 Vi havde på ingen måde troet de ville blive bedste venner, det var blot for at fortælle for tætte de var (eller mangel på samme).

    Hunkilling er også det vi vælger.

    Men er det ikke for voldsomt for en killing lige med det samme? Oven i et helt nyt hjem.


  • #3   1. mar 2015 Vores killing (hankilling) tog det uden problemer, han var bare nysgerrig og ville undersøge det hele. Han tog flytningen med storm. hunkatten holdt sig for sig selv og ville slet ikke snakke med ham, nu kan de spise sammen (dog med lidt afstand) og de bliver nok heller aldrig bedste venner smiley
    Skal siges at vi har fået flere skåle siden, både med vand og mad smiley


    profilbillede
  • #4   1. mar 2015 når i kommer hjem med den nye, lader i den sidde i transportkassen. så lader I den gamle kat komme hen og hilse på.
    tag det stille og roligt. lad være med at stress.
    den gamle må slå kassen hvis den vil. I må ikke blande jer. killingen er i sikkerhed i kassen
    når så den gamle går der fra ja så lukker i op til kassen

    det vigtigste er at I tager det med ro. så skal det nok gå

    det var det råd vi gav på kv til kattekøbere som havde kat hjemme


  • #5   1. mar 2015 Næhh det er på ingen måde for voldsomt for killing en, hellere hele stress forløbet på en gang eng 2 gange stress.
    De vil jo til hver en tid kunne lugte og høre hinanden hvis i har dem adskilt, så det i sig selv vil give mere stress end et møde med det samme, en killing tilpasser sig meget hurtigere end en voksen.


  • #6   1. mar 2015 Vi sætter bare transportkassen og lader killingen gå ud selv, når den er klar.

  • #7   1. mar 2015 Hvorfor ikke vælge 2 killinger, så får den gamle ro og de unge kan tumle smiley

    Her på billedet ankommer Mitti og Tøde tager imod, men min gamle kat på 8 gemmer sig.


    profilbillede
  • #8   1. mar 2015 Ved første møde her, var killingen i transportkassen, hvor de kort kunne snuse til hinanden. Vi åbnede den hurtig, og lod killingen komme ud. Det gjorde hun med det samme der blev åbnet

  • #9   1. mar 2015 Jeg vil også foreslå to killinger, som kan krudte af sammen. De har så meget mere energi end en kat på 10 år.

  • #10   1. mar 2015 Mht sammenføring - killinger bliver som oftest accepteret nemt. Gør som foreslået - lad dem snuse til hinanden gennem transportkassen. Når den voksne går, åbner I lågen, så killingerne kan gå ud, når de føler for det.

  • Theresa B
    Theresa B Tilmeldt:
    mar 2014

    Følger: 1 Emner: 11 Svar: 54
    #11   1. mar 2015 Tak for jeres svar alle sammen! To killinger bliver det ikke. Vi har i forvejen en del dyr at holde styr på smiley
    Vores nuværende kat er fyldt med krudt, og elsker at lege og fjolle. Man kunne se han nød den anden kat, at han havde en at lege med og en at løbe efter. Tror det bliver godt for ham med en killing. Og så er det jo helt fantastisk at se hvor anderledes katte opføre sig sammen, i forhold til hvis de er alene.


Kommentér på:
Ny killing og gammel kat

Annonce