{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.690 visninger | Oprettet:

kat angriber hund {{forumTopicSubject}}

Hej...
Min kat har for 2 1/2 uge siden fået killinger . For 3 dage siden begyndte hun så at angribe vores hund (han) helt uden videre sprang katten på hunden op til flere gange. ? Hunden blev så bange for katten at den stak af ...skal lige siges vi jo selvfølgelig har prøvet at få katten til at lade være med det. Hunden har ikke gjort killingerne eller misse mor noget.
Det er et stort problem for nu kan vi ikke have dem i samme rum mere , eller vende blikket væk for så er den gal igen.
Så Hjælp er der nogen der har prøvet noget lignende eller ved hvad det skylles ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  kat angriber hund
  • #1   5. aug 2015 I skal lade være med at have dem i samme rum.
    katten opfatter hunden som en trussel imod hendes killinger.

    så for husfredens skyld: lad mismor og killing være i et rum for dem selv.

    og bare rolig det skal nok gå over igen. Men hun skal have lov til at passe på dem. det er helt naturligt for hende.

    på kv så vi tit disse mødere. de kunne næsten hoppe ud af buret bare for at komme til at slå en eller anden, kat som sad i et andet bur. så tit måtte vi have tæpper for buret bare for at de kunne få lidt ro. Oftes går det i sig selv igen når killinger bliver 8-10 uger og hun ikke længere er interessert i dem mere



  • #2   5. aug 2015 De fleste vil vel sørge for et rum hvor mor og killinger kan være i fred, hun gør det hun skal, og det er, at forsvare sine killinger.
    Mange opdrættere har " kravlegården" til mor og killinger, både for at de kan være trykke, men også så det er lettere, at holde styr på killingerne og at de får lært, at bruge kattebakken før de er over alt smiley husk, at til killinger bruger man ikke klumpende grus fordi de smager på det smiley


  • #4   6. aug 2015 Det er helt normal og naturlig adfærd for kattemor,hun gør det for at beskytte sine killinger, angreb er det bedste forsvar set med missemor øjne, så hun angriber hunden for at hunden ikke skulle få tanker om at gøre hendes killinger noget..

    Du må lukke missemor og killinger i et rum for sig selv hvor hun kan føle sig tryg med killingerne og hvor hunden absolut ingen adgang har på noget tidspunkt..
    Når killingerne bliver 6-8 uger så vil hun formentligt falder så meget til ro at hunden ikke stresser hende mere og de og den kan leve sammen i fordragelighed, der er også noget hormonelt i spil samtidigt..


Kommentér på:
kat angriber hund

Annonce