{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
892 visninger | Oprettet:

Livs
Livs
Tilmeldt:
17. jul 2012
Følger: 1 Katte: 1 Emner: 4 Svar: 11

Køb af inde-killing, der har været vant til udeliv? {{forumTopicSubject}}

Hej alle,
Vi har kig på en norsk skovkat blanding, på 12 uger. Alt lyder fint, bortset fra, at ejeren ikke lige i starten nævnte, at de var vant til at være ude i haven og endda fange mus, men kun 5 meter fra huset..
Her er det, at jeg tænker: vil denne killing nogensinde trivedes som indekat? Vil den kunne huske, hvordan det er at være ude?

Det er lidt af et gamble, tænker jeg..
smiley


Kommentarer på:  Køb af inde-killing, der har været vant til udeliv?
 • #2   10. sep 2015 Hvis den har gået ude fra helt lille kommer det nok meget an på om du kan tilbyde den ude adgang i katte gård. Har du ikke den mulighed er det bedst du vælger en anden killing efter min mening. Jeg har en på 2 år der havde gået ude og selv om jeg har lidt have synes jeg ikke det har været nemt for hende med adgang til begrænset plads udenfor.

 • #3   10. sep 2015 Enig med de andre jeg ville også vælge en anden kat ...tror kun du vil få problemer med at gøre en udekat til indekat ..held og lykke hvad du end beslutter dig for smiley

 • #4   10. sep 2015 Hvad skal en lille uvaccineret killing lukkes ud for - fatter det ikke.

  Jeg ville ikke løbe risikoen - og vælg en killing der er et par uger ældre - det får både du og killingen stor glæde af


 • #5   10. sep 2015 Hvis den skal være indekat og alene kat, så ville jeg nok ikke vælge den killing - Det kan give problemer når den har fået "vækket" sine instinkter ved at få lov at være udenfor (uden begrænsning). Så det vil ikke være så godt medmindre man har/kan lave et voliere til den.
  Hvis den skal være alenekat så ville jeg følge Lis råd - Der er stadig en del socialisering de har brug for mellem 12 og 16 uger, så jeg ville klart gå efter en killing der er et par uger ældre end de 12 smiley


 • #6   11. sep 2015 Tak for svar alle sammen smiley vi skal ud og kigge på et kuld andre killinger istedet: de har aldrig været ude og er lige en uge ældre smiley havde sgu en dårlig følelse med de små killinger der havde gået ude, uden hverken vaccine eller andet.

 • #7   11. sep 2015 Jeg ville også vælge fra et andet sted smiley
  Håber i finder en killing som passer til jer smiley


 • #8   11. sep 2015 Held og lykke - og kig jer godt for. Både med alder, sundhed og hvor sociale de er

 • #9   12. sep 2015 Så fik vi en 14 ugers Maine coon dreng, legesyg og MEGET social smiley helt klart et bedre valg at vælge en lidt ældre killing.

 • #10   12. sep 2015 Jeg sælger ikke før de er 17 uger - ikke fordi jeg syntes de er så dejlige jeg ikke kan undvære dem - men fordi det er vigtigt "mine" killinger får den bedste start i sit nye hjem - og at den nye ejer får en god oplevelse. Og så passer det som fod i hose med forsvarlig vaccinering

  12 uger dyrlægecheck og første vaccine
  14 uger kastration og mærkning
  16 uger dyrlægecheck og anden vaccine - den har sat sig så jeg kan aflevere en
  17 uger gammel killing i sit nye hjem

  Kan køber ikke vente på det kan de købe et andet sted


Kommentér på:
Køb af inde-killing, der har været vant til udeliv?

x