{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
846 visninger | Oprettet:

hjælp katten tigger =( {{forumTopicSubject}}

Da Sigurd jo har været syg har han jo fået antibiotika i 10 dage, hvor han sku have 1/2 pille to gange dagligt og det har han jo så fået i køkkenet hvor pillen har været pakket ind i en dejlig klat leverpostej. men det er altså et par dage siden nu at han har fået den sidste pille.

Men han er siden fulgt med os i køkkenet konstant og miauer helt vildt og kravler op af vores ben.
og det er ved og være rimelig træls for det har de to andre katte og hunden åbenbart også ku se en ide i så nu kan vi ik gå i køkkenet uden at have tre larmende katte og en kæmpe hund om benene.

ps. det ska lige siges vi ik har givet nogle af dem noget guf derude siden, så deres tiggen hjælper ik noget, men de blir ved alligevel.

Nogen der ved hvad der kan få dem til og holde op?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hjælp katten tigger =(
  • #1   10. jul 2006 Ikke andet end at I bliver ved med at ignorere dem og giver dem godbidder et andet sted end køkkenet... Bare mit gæt smiley

  • #2   10. jul 2006 Hvis Tarzan har fået vådfoder bare en dag.( Han kan ikke tåle det for tit) Så er den helt gal. Han tigger og tigger, Så man er ved at blive helt skør :0) Men efter nogle dage eller 5 uden vådfoder bliver han god igen. Han vil helt ikke spise tørfoderret den første dag, for det kunne jo ske han fik noget andet. Men med tiden bliver han jo sulten og må så spise det keeeeeedelige tørfoder :0)
    Så tålmodighed, eller som Cemille siger prøv hvis der skal gives godbider at gå ind i et andet rum.
    Hilsen Deepa


  • #3   11. jul 2006 Vi bruger en sprøjte ting hvor vi tager vand i, når de tigger så sprøjter vi det vand på dem. Og så er det fint smiley


Kommentér på:
hjælp katten tigger =(

Annonce