{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.003 visninger | Oprettet:

kradsetræ {{forumTopicSubject}}

Jeg har en kat med 3 kradsetræer, et på 1.5 meter med hylder, som ind i mellem bruges til at sidde på og 2 plade og "pæl" som bruges til at hvæsse kløer. Problemet er at den kan vælte dem og så er alternativet sofaen, den står fast smiley Jeg har lagt tæpper over de mest udsatte steder, men tænker også jeg må kunne købe noget som ikke vælter. Det skal kunne stå på gulvet, da jeg ikke har plads til noget i relation til en væg. Måske kunne jeg sætte en plade under dem jeg har, men synes godt det må være lidt pænt, når det skal stå i stuen. Katten vejer ca. 4 kg. Forslag?


Kommentarer på:  kradsetræ
 • #1   5. nov 2016 prøv at tjek dem til store katte på zooplus.de

 • #2   5. nov 2016 Petfun træ fra zooplus er lavet af træ og ikke pap og plastik smiley jeg er rigtig glad for, at have brugt penge på mit petfun træ, det er snart et år gammelt, og har endnu kun måttet vaske en af hynderne ( 2 dage efter jeg købte det, syntes Mitti, at han skulle af med en hårbolle i det nye træ, men så var det så også indviet) en god ting er at man kan få nye hynder til, og at de kan vaskes, og skal de udvides, eller have skiftet noget, ja så kan det lade sig gøre.
  Havde jeg plads ville jeg have et til træ eller rettere den helt høje krassetønde smiley


 • #3   5. nov 2016 OK. Har overvejet en kradsetønde for noget med hylder kan åbenbart ikke bruges til at kradse i her smiley

 • #4   5. nov 2016 Jeg har en kradsetønde men de kan bedst lide at sove i toppen af den i stedet for at kradse så meget (det gør de helst ved at kravle op og ned mine andre træer) kan klart anbefale en tønde hvis din kat godt kan lide noget der står fast

 • #5   6. nov 2016 mine fik denne i julegave for 2 år siden
  http://www.zooplus.de/shop/katzen/kratzbaum_katzenbaum/kratztonne/natural_paradise_kratztonne/569673

  den er til den dyre side men den er i virkelig super god kvalitet. har 14 katte, og de bruger alle 4 pladser, og har gjort det hele tiden.
  og man kan virkelig ikke se at den er brugt - jo når min sorte birger ligger meget i den (han fælder en del - og så på råhvidt...)
  mine bruger den også til kradsetræ. men har da to store samt to mindre + div andre, bla i pap. og så har de store træstammer i løbegården


 • #6   6. nov 2016 Faktisk kan de også undgå at bruge et krassetræ til kras, hvis stammerne er for korte, så de ikke kan strække sig op i fuld højde, altså på bagbenene, og strakt ryg, og forpoterne strakt op i hurra stilling smiley

 • #7   6. nov 2016 Den bruger også kradsetræerne - de vælter bare sommetider smiley Og det med hylder, som jeg ikke tror kan vælte, ja det kan så kun bruges til at sidde på smiley Sofaen kan så både siddes på og kradses i

 • #8   7. nov 2016 Jeg har et petfun og det er bare super!

  Min største kattebasse vejer 7 kg, og den rokker sig ikke så meget som en mm, når han kommer springende.

  Petfun er lavet af massivt træ, og holder virkelig godt.

  Her er en petfun video: https://www.youtube.com/watch?v=2M9VFPb4VTU
  Det er bare kram smiley


 • #9   7. nov 2016 Ja det er en fed video smiley

  Jeg vil så sige, at mine 2 drenge, på 6,2 og 4 kan få den i svingninger, når de kommer i fuld galop smiley men den er kun med 3 stammer, den som kan købes på zooplus, men den bliver stående, og danser ikke hen ad gulvet eller vælter.


 • #10   8. nov 2016 Du kan vælge at skrue en plade i bunden af det kradsetræ du har i forvejen.
  Hvis du vælger en ekstra plade skal du blot sørge for at skrue den sammen fra bunden af, så er der ingen skrue hoveder i vejen. På den måde er det kun kanten på den nye plade der kan ses og den kan du evt. male.

  Jeg har denne tønde og jeg har valgt denne primært pga. at højde, både fordi den stå tæt på vinduet, så der kan kigges ud og sekundært fordi den er høj nok til at kattene kan strække sig ud på.

  Uanset hvad du vælger, så vil jeg anbefale at køber du noget nyt af en art, så sørg for at det er over 1 m højt.


 • #11   12. nov 2016 Jeg købte sådan et kradsetræ sidst - begge katte vejer knap 5 kilo, og til trods for de til tider voldsomme lege op og ned af kradsetræet, har det aldrig været lykkedes dem at rykke med kradsetræet eller vælte det.

  profilbillede
Kommentér på:
kradsetræ

x