{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.110 visninger | Oprettet:

KatteGalleri.dk
KatteGalleri.dk Administrator

Tilmeldt:
10. maj 2004
Følger: 1 Følgere: 54325 Emner: 48 Svar: 226

VIGTIGT! Fra Admin... {{forumTopicSubject}}

Hej,

Der har de sidste par dage været nogle diskussioner om sletning af nogle brugere samt om vores hjælpe-administratorer.

I den forbindelse er det vigtigt for os at understrege at vi finder det fuldstændigt uacceptabelt når brugere går op imod vores hjælpe-administratorer. De er her for at holde ro på siden og ikke for diskuterer hver enkelt frysning eller sletning.

Det er en fejlvurdering at tro at vi og hjælpe-admins opgave er at hygge diskutere alle beslutninger og brugerbetingelsespunkter. Kan, eller vil, man ikke overholde brugerbetingelserne, står en frit for at lade være med at benytte KatteGalleri.dk.

Vil man klage over en hjælpe-administrator kan man benytte kontaktformularen på siden. Alle mails bliver ikke besvaret, men alle mails bliver læst og vurderet og vi foretager derefter de handlinger vi mener, er nødvendige.
Vil man klage over andre brugere henviser vi til udstemningssystemet – punkt 1.8 i brugerbetingelserne. Bemærk i øvrigt at brugerbetingelserne er blevet opdateret… J
Hermed en opfordring til at holde en pæn tone og ikke bidrage til yderligere negative tråde omhandlende de beslutninger der bliver taget ud fra det eksisterende regelsæt.

Med venlig hilsen,
KatteGalleri.dk

Spar penge på din forsikring



  • Dette emne kan kun læses


Annonce