{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
423 visninger | Oprettet:

Ny kat - hvad nu ?? {{forumTopicSubject}}

I midten af næste måned kommer min søsters kat ned og bor hos os på ubestemt tid - Prut som hun nu engang hedder - er ca 1 mrd ældre end cæsar...

Hun er renlig og indekat i forvejen - men hvordan vil de andre to tage det ?

Cæsar er fra starten af oktober - Chili medio november....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ny kat - hvad nu ??
  • #1   26. mar 2007 Der kommer nok en masse ballade til at starte med de skal lige se hinanden and men det går over på et tidspunkt! Nogle gange går der kun et par dage og andre gange meget længer tid!

  • #2   26. mar 2007 Ja, der kan godt gå op til et par mdr eller mere før de rigtig acceptere hinanden (nogen gange er det også næsten kærlighed ved første blik, hehe)
    Men giv måske lige den kærestes kat tid til lige at vænne sig til et rum i jeres lejlighed (?) og så når hun er faldet til der, kan I introducere kattene til hinanden. Og at de måske hvæser og sprutter skal I ikke tage jer af, så længe det ikke kommer til rigtige slagsmål :o)
    Det kan måske også I starten, hvis de ikke er så glade for hinanden, være en god ide at de har hver deres rum at være i. (Det ved jeg så ikke helt 100, så der må andre meget gerne kommentere på hvordan deres erfaringer med at føre katte sammen er) :o)


Kommentér på:
Ny kat - hvad nu ??

Annonce