{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
383 visninger | Oprettet:

Opdatering på Bella {{forumTopicSubject}}

Ja nu er den gal igen.. Bella blev indlagt her til formiddag.. hun har endnu engang fået en kæmpe bule under huden ved arret.. denne her gang er det dog ik gået helt så galt som sidst men da hun er vild frisk og umulig at holde i ro, blev vi nød til at indlægge hende så det udvikler sig igen.. indtil videre er hun indlagt til Mandag, så det bliver en lang weekend.. men mon ik vi får tiden til at gå lidt hurtigere ved udstillingen her i Esbjerg.. skal nok holde jer opdateret hvis der er mere nyt..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Opdatering på Bella
  • #1   27. apr 2007 Lundkvist.. tak skal du ha.. ja vi troede jo lige hun endelig var ovenpå igen efter hendes operationer.. men ak nej..

  • #2   27. apr 2007 Ihh Winnie...sikke da noget med stakkels Bella,hun har været meget igennem,hva ?Hun er godt nok uheldig..

    Krydser alt hvad jeg kan og sender et kæmpe * god bedringskram * til hende ...og et kram til dig,ved du er meget bekymret for hende.

    Knus


  • #3   27. apr 2007 Gitte.. tak skal du ha.. ja er mere end urolig for hende.. hun er jo vores lille baby..


    MB.. ja og lige som vi troede det gik den anden vej..
    men nu håber jeg hun kommer sig når hun nu bliver holdt fuldstændig i ro.. kunne vi jo ik til sidst herhjemme.. igår og imorges troede hun at hun var blevet akrobat.. hun hoppede rundt i vindues karme.. borde osv..


Kommentér på:
Opdatering på Bella

Annonce