{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
534 visninger | Oprettet:

Lulu
Lulu
Tilmeldt:
23. nov 2011
Følger: 1 Følgere: 3 Emner: 8 Svar: 141

Maine coon blanding / hvad fejler han? {{forumTopicSubject}}

Min søsters ca 8 årig han blandings Maine coon kat, har det ikke så godt.

Når vi tænker tilbage begyndte han er tabe sig i efteråret. Lang historie kort, så har han fået taget røntgen, fået taget senior-blodprøve, fået repareret tænder efter huller og sidst (i fredags) scannet og taget blodprøve sendt til Tyskland for tjek af hjertet - ingen forklaring. Dyrlægerne er selv forundret. Nu siger de at næste skridt vil være at åbne ham og se om der er noget i tarmene, som ikke kan ses på scanning. Men det vil min søster ikke udsætte ham for, da han er medtaget nok. Så hun ved det kan blive aflivning snart.

Her til aften kastede han en stor hårbolle op, så vi snakker om han kan “samle” på så meget pels i tarmene at det gir de problemer. Og kan det løses.

Han svinger meget i appetit. Virker ikke som om han har kvalme. Den ene dag æder han en pose vådmad hurtigt og kogt kylling/fisk/tun og hvad der kan lokkes med (dog ikke tørfoder mere) og næste dag ingen appetit, så næste dag hugger han det hele i sig, næste dag nej ingenting. Hun prøver at lokke med ALT fra diverse hylder.

Afføringen svinger selvfølgelig derefter. Men ser umiddelbart fin ud - den ene dag ok stor og den næste dag små knolde. Da han ikke spiser meget mere ift en almindelig voksen kat, så er det ikke meget afføring mere.

På røntgen var der meget luft i tarmene.

Han spiser græs og hun gir ham kattemalt.

Her til aften har han så kastet en kæmpe hårbolle op (i hendes dyne selvfølgelig).

Han virker ikke umiddelbart som om han har smerter. Men viser tegn på at han har tabt sig meget og mangler energi. Ligger meget for sig selv men kommer frem og hilser og kæler.

Han har ca tabt sig 3 kg ?? Han virker ikke som en kat der er ved at dø af sygdom, men mere af sult.

Er der erfarende hårbolle mennesker derude, måske med speciale i langhåret katte?
Kommentarer på:  Maine coon blanding / hvad fejler han?
Kommentér på:
Maine coon blanding / hvad fejler han?