{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
487 visninger | Oprettet:

Ren Hygge :) {{forumTopicSubject}}

Så er min lille Baby hjemme igen, efter endnu en nat på dyrehospitalet. ( http://www.kattegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=32123 og http://www.kattegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=32431)

Og IH hvor vi hygger. Missen er begyndt at få hans nye mad, Royal Canin, mod urinsten. Men han var lidt utilfreds med de få 70g han kun må få:) Men da vi så hentede ham, fortalte min fantastiske dyrlæge, at Missen var helt vild med noget vådfoder, han måtte få sammen med sin tørkost. Og det var jeg lykkelig for. Han vred sig rundt om mine ben, værd gang jeg stod ved køleskabet, i håb om vådfoder (han spiser kun kattemad, ikke kød, fisk osv som andre, han vil simpelthen ikke have det) men jeg havde jo intet. Men det har jeg nu, og det skla kun bruges som lidt snack agtigt foder, da tørkosten er fuldfoder. Så Missen har lige fået en lille portion i en skål.. I SENGEN! Ih hvor han bliver nusset og pusset om. Forkælede lille skid:P Men det fortjener han os, med de piller han skal spise. Det sys han absolut ikke er sjovt smiley
Nogen der har gode råd til at give katten piller? Jeg kan jo ikek putte det i leverpostej eller andet? Er det ok, bare at "proppe" dem i halsen på ham?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ren Hygge :)
Kommentér på:
Ren Hygge :)

Annonce