{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
575 visninger | Oprettet:

Miv L
Miv L
Tilmeldt:
18. aug 2019
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1

FORL {{forumTopicSubject}}

Vi har tre katte som har vist sig at have tandproblemer. De er 5, 6 og 10 år. Den yngste har meget tydeligt FORL.

Jeg vil gerne have dem til en specialdyrlæge i odontologi, men dem er der kun to af og de bor på Sjælland, og vi bor i Jylland og synes det er synd for kattene hvis de oveni operation også skal ud og køre i tre timer.

Er her nogen der ved noget om FORL og som kan sige noget om jeg sikkert kan gå til en helt almindelig dyrlæge, eller om der er noget jeg skal være opmærksom på?
Fx læste jeg at det ikke er alle klinikker der bruger røntgen, så det skal selvfølgelig være en dyrlæge der har det helt rigtige udstyr.

Dernæst har jeg læst i en tråd, at en hun anbefalede dyrlæger der brugte gas, frem for kun narkose. Det har jeg aldrig hørt om før. Er er nogen der har erfaringer med det?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  FORL
  • #1   18. aug 2019 Nu har jeg 2 med FORL og jeg bruger bare min sædvanlige dyrlæge. De har tandrøntgen - og bruger det og det med bedøvelsesgas bruges i nogle tilfælde.
    De vurderer fra individ til individ. Eks. er mine begyndt at vågne selv - med ilt fordi det angiveligt er mere skånsomt for kroppen.
    Der er noget med, at bedøvelsesgasser ikke smertedækker, men det kan være at jeg tager fejl.


  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Online Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #2   18. aug 2019 Hej Miv.

    Du kan altid ringe til Specialdyrlæge i tand sygdomme Jens Ruhnau han er rigtig rar. Han kan helt sikkert henvise dig til en godt tanddyrlæge i dit område. smiley Pøj pøj med dine dejlige misser.

    Tlf 44 66 20 40
    https://tanddyreklinikken.dk/


  • #3   18. aug 2019 Bygholm Dyrehospital i Horsens har også tandspecialister.

  • #4   18. aug 2019 https://dyrlaegemalenemichel.dk/
    Dette er min dyrlæge, mine 2 katte fik 5 operationer hver, og havde ikke tænder da de var 4 år.
    Malene har været på kurser både her hjemme og i Tyskland, med henblik på at behandle tænder, hun valgte så at blive udkørende dyrlæge, da den klinik hun arbejdede på, blev nedlagt.
    Jeg kan klart anbefale hende, hun lejer sig ind i en klinik, når hun operere, tror stadig hun bruger klinikken i Malling, da den har det udstyr hun har brug for, feks til tandrøntgen, som er et must ved FORL.


  • #5   20. aug 2019 Jeg har en på 8 med sygdommen. Sidste år fik hun fjernet de sidste 14 tænder. Hun har ellers fået renset tænder hver tredje måned, men det slog slet ikke til. Dyrlægen sagde at det så ikke gav mening og det var synd for katten og. In pengepung, at hun så tit skulle under behandling. Nu har hun sine hjørnetænder tilbage. De angribes af en eller anden grund ikke altid.

    Mit råd er klart, at få fjernet tænderne. Katte er svære at mærke på, hvor meget ondt de har i det daglige. Så for at være sikker på, at katten ikke har ondt i sin mund, ville jeg tage det store skridt. Det skåner den for flere bedøvelser og de mange ture til dyrlægen.

    Da min kom hjem sidste år fra dyrlægen, troede jeg at hun ville hænge med næbet noget tid. Det gjorde hun langt fra. Der blev spist godt samme dag og få dage efter gik hun igang med tørkosten. De savner ikke deres tænder. Hun får dog ikke længere rå kyllingehalse. Dem fik hun også primært for, at rense tænder. Det var nu også hyggeligt, at se hende bruge tid på maden.

    Min havde også paradontose oveni, så hun var meget rød og ind i mellem også betændt.


Kommentér på:
FORL

Annonce