{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
229 visninger | Oprettet:

Lade bange killing møde vores hund mm {{forumTopicSubject}}

Vi har i går hentet en lille forsigtig og lidt skræmt hankilling på internat. Han bor lige nu på vores badeværelse og i gangen, hvor vi ofte er ude og lege med ham, det vil han meget gerne. Vi er også allerede nået så langt at vi kan ae og nusse ham når han kommer tæt på, så længe vi forholder os roligt og ingen hurtige bevægelser laver. Men synes han har rykket sig hurtigt siden i går.

Nå, men vi har en lille kattevant hund. Som sagt bor killingen i gangen nu og vores hund er i stuen med os. De fik øje på hinanden tidligere i døren, og killingen var ikke synderligt begejstret for synet af hunden og skød ryg. Nogen gode råd ift hvornår hund og killing kan møde hinanden rigtigt, så killingen kan få mulighed for at komme ind i stuen?

Derudover snakkede vi om, at vi kunne åbne op for døren til stuen i nat, så en af os sover i stuen og den anden på soveværelset med hunden, så killingen kan udforske stuen uden at hunden er der? Vi er meget i tvivl om det er for hurtigt og hvordan vi bedst vurderer det ift begge ting. Så nogen gode råd? Måske nogen har stået i samme situation ift hund og forsigtig killing?


Kommentarer på:  Lade bange killing møde vores hund mm
 • #1   7. okt 2019 jeg ville nok tage det stille og roligt med at møde hunden
  prøv at skift rum sådan at killingen kommer til at gå i rum hvor hunden har gået. For at vænne den til lugten
  når killingen er mere afslappet og har været i en stor del af huset ja så prøv at lade dem mødes. det vil dog være en god ting at killingen ikke længere er bange for jer
  et er en god ting hvis man kan gøre hunden træt inden mødet sådan at det kommer til at foregår stille og roligt
  ja killingen vil sikkert stadig være på vagt - der er jo en forskel i deres størrelse.


 • #2   7. okt 2019 Når katten er vant til gangen/badeværelset og føler sig 100p tryg i jeres hænder. så byt stille og roligt rum mellem hund og kat. så de kan lugte hinanden an, først.

  Derefter kan i med fordel sætte et børnegitter op, så kan de se hinanden, vende sig til hinanden i sikre rammer.

  Men stadig kun når i er der. hvor i evt. sidder ned, leger med katten, så den får tankerne på noget andet end hunden.


 • #3   8. okt 2019 Her gør vi det simpelt. Åbner transportkassen og lader katten gå ud og sige hej til de andre katte og hunden. Nemt og enkelt og trækker ikke pinen ud.

Kommentér på:
Lade bange killing møde vores hund mm

x