{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
196 visninger | Oprettet:

Mads G
Mads G
Tilmeldt:
26. okt 2018
Følger: 22 Emner: 2 Svar: 2

Er min kat ensom? {{forumTopicSubject}}

Hej!
Jeg har en huskat (halv / halv gadekat). Hun er ca 1 1/2 år gammel og neutraliseret. Vi bor i en lejlighed, så hun er indekat.

Det sidste stykke tid har min kæreste og jeg overvejet om vores nuværende kat, vil sætte pris på en legekammerat. Vores tanker går hovedsageligt på om hun er ensom.
Hun er alene hjemme flere timer på hverdagene og kommer selvfølgelig løbende når vi kommer hjem, men efter et par timer i vores selskab plejer hun at fortrække til et sted med lidt mere fred. Hun går ikke og miaver, så hun virker ikke ked af det, men vi synes det er svært at vurdere. Er der nogen, der har nogle erfaringer hermed ?


Kommentarer på:  Er min kat ensom?
 • #1   12. feb Hvad med at oprette katten så vi kan se om den ser ensom ud smiley .
  Katte er i naturen solitære.
  Så hvis den har legetøj, evt. sådan en beskæftigelses bold med godbidder i og i leger og kæler med den når i kommer hjem burde det ikke være et problem.
  Men nogle katte trives fint/bedst alene mens andre ikke gør.
  Så kan du ikke fornemme om den trives ?


 • #2   12. feb det er svært at vide
  bare lov mig at I ikke anskaffer jer en lille hankat til hende, for det vil aldrig fungere. Find en lille hunkat - gerne med samme temperman som jeres
  husk at få en som er 100% indkat

  så tænker jeg at det nok skal gå
  har arbejdet på internat i mange år, og har da solgt en del katte til folk med kat i forvejen.
  nu er jeres jo ikke gammel, så det kan da godt tænkes at hun vil syntes godt om lidt selskab.
  men I må bare ikke forvente at de bliver bedste venner i løbet af en uge eller sådan noget, det kan tage tid


 • #3   12. feb Jeg har 2. De kommer begge to løbende ud til døren når jeg kommer hjem. Så det hjælper en ven ikke nødvendigvis på.

  Jeg har en meget selvskabelig racekat. Havde den ældste alene 1 år før jeg købte den anden. De elsker virkelig hinanden og har meget ud af hinanden. Men det var ikke noget jeg som sådan mærkede på ham den ældste.

  Og jeg vil stadigvæk syntes det var fint kun at have en.

  Ud fra hvad du skriver så vil jeg tænke hun trives fint som enekat. Så med mindre i selv virkelig drømmer om en kat nummer 2 så kan jeg ikke se nogen grund til det smiley


 • #4   15. feb Mads G. Jeg syntes det er fedt, at du er obs på jeres kats trivsel og tænker over om den er ensom eller keder sig. De kan meget vel blive det og vil sove tiden væk, hvis intet sker. Det er synd.

  Morten. Nu er der stor forskel på, at have ude kat og inde kat. Har man en inde kat, er man mere forpligtet til at aktivere den og være mere hjemme, end hvis den er ude. Der får den mættet sine sanser væsentligt mere end inde.


Kommentér på:
Er min kat ensom?

x