{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
228 visninger | Oprettet:

Ny killing - hvornår og hvordan? {{forumTopicSubject}}

Hejsa

Vi mistede på ulykkeligvis vores 18-uger gamle killing, da han blev påkørt af en bil for nogle dage siden. Hans søster, vores anden killing, er nu ekstra opsøgende og kælen over for os og har også haft et par 'uheld' indendøre (det er aldrig sket før) - hun undrer sig tydeligvis over, hvor han er blevet af. De var super gode venner og både legede og sov sammen.

Nu overvejer vi, om vi skal anskaffe os en killing mere, inden hun bliver stor og venner sig til at være alene - eller om det er bedre at vente eller måske helt lade være?

Hun er endnu ikke neutraliseret, men det er planen at hun bliver det.

Hvad er jeres erfaring med at introducere en ny killing til en lidt ældre killing (hvis nogen af jer har det) - eller hvad tænker I vil være bedst for både vores nuværende killing og en evt. ny?

Kh Stine


Kommentarer på:  Ny killing - hvornår og hvordan?
 • #1   26. aug jeg tænker at I bare skal springe ud i det
  de fleste killinger er nemme at sætte sammen

  så når I nu henter en mere så start med at sæt den i transportkassen på gulvet,og lad den "gamle" kigge lidt på kassen først. Og så kan I endelig bare åbne

  men et godt råd overvej lidt om at killingerne ikke bør blive indendørs indtil at de er neu
  for pt risikere I at de kommer for langt væk, og da den/de ikke er øremærket/chippet ja så får I dem aldrig hjem igen, har arbejdet på internat så kender alt til det. Og det er dumt at miste en killing på det grundlag.


 • #2   26. aug Tusind tak for dit svar, Anja! Det tænker jeg, at vi vil gøre så:) Er det mon så bedst, at det er en hun eller han, vi så anskaffer os - eller er kønnet lige meget?

 • #3   26. aug Trist med den lille kat, håber du finder en ny søster/bror.
  Har hørt at det er bedst at vente til 9 mdr.s alderen inden katten lukkes ud som fritløber, idet deres indbyggede GPS først skulle være udviklet på det tidspunkt. Det er måske en overvejelse værd - eller aller mest sikkert, en lukket have/løbegård for at undgå biler og de andre farer, der er for kattene derude.


 • #4   26. aug De vil få mest glæde af hinanden hvis I vælger en pige mere
  Drenge leger vildere og bliver senere voksen


 • #5   27. aug Lige om lidt er hun i sin første løbetid og får killinger, så har i vist nok katte. smiley
  Killingers gps er først fuldt udviklet med tidligst 6 måneder. Derfor forstår jeg ikke, man vælger at lukke dem ud.
  Ud over det så dræbes der hvert år langt over 50.000 katte i trafikken, og der er killinger overrepræsenteret. Der findes en lovgivning i DK, der siger, at katte skal holdes på egen matrikel.


 • #6   28. aug Åh nej, det er så øv at miste sin killing.
  Når det så er sagt har vi selv god erfaring med at få en ny killing i huset.

  Vi fik en ny pige da vores gamle siameserpige forlod os. Hun efterlod vores siam-dreng alene efter næsten 13 års intens kærlighed. Vi fik en ny pige på 6 mdr og det gik ret fint - måske fordi hun var så ung den nye.

  Desværre gik drengen uventet bort efter bare 5 uger. Men vi fik efter 3 mdr fundet den fineste siam-dreng, og de har hvæset lidt et par dage - han har nu været hos os 6 dage og de leger og jagter og putter på fineste vis. Det er gået så fint og hurtigt...

  Men skal lige bemærke at vi aldrig kunne drømme om at lukke dem udenfor. Det tør vi simpelthen ikke


Kommentér på:
Ny killing - hvornår og hvordan?

x