{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
243 visninger | Oprettet:

Oplevelser med Kittycare {{forumTopicSubject}}

Hej KG

Min datter og jeg skal til Lalandia i sommerferien (seks overnatninger). I den forbindelse skal vi have fundet pasning til Theo. Der er desværre ingen i vores omgangskreds, som har mulighed for at passe i hele perioden. Jeg har derfor kigget på “eksterne” pasningsmuligheder, og jeg tænker, at et tur på pensionat vil stresse ham helt vildt, især fordi han i forvejen er en lidt sky og forsigtig mis (grundet mangelfuld socialisering), og til den tid stadig er killing/ungkat. Derfor har jeg taget kontakt til Kittycare, hvor der er i stedet kommer en kattepasser hjem til en hver dag og sørger for mad, vand, kattebakke samt lidt leg/nus, hvis man/katten ønsker det. Jeg har næsten en aftale i hus med dem, men inden jeg bekræfter endeligt, har jeg bare lyst til at spørge:

Har nogen af jer erfaringer med at få jeres kat(te) passet gennem dette firma?


Kommentarer på:  Oplevelser med Kittycare
 • #1   1. maj Jeg ville da i hvert fald ikke turde give min hoveddørsnøgle til en fremmed :3

 • #2   1. maj Den del er jeg nu ikke så betænkelig ved. De har nogle fornuftige retningslinjer, forsikring, og man har et (gratis, uforpligtende) formøde med kattepasseren, som jeg i øvrigt allerede har det fulde navn på.

 • #3   1. maj Jeg ville alligevel ikke stole på, at de ikke ville snuppe et eller andet i ens hjem.

 • #4   1. maj I så fald kunne jeg jo melde hende (kattepasseren) til politiet.

 • #5   4. maj Det ser jo seriøst ud, det må jeg sige.
  Jeg ville (måske) ikke være så betænkelig, men ville alligevel vælge det som sidste løsning, for en kat kan jo smutte ud for en der ikke kender hjemmet.

  Jeg trak lidt på smilebåndet da jeg læste om pasning af andre dyr...

  Slanger: Foder, vand nus og godbidder.......
  Det er vist ikke et dyr de har så stor erfaring med smiley


 • #6   5. maj Det er en nødløsning, da jeg ikke har nogen i mit netværk, der har mulighed for at komme hver dag i den pågældende periode, og jeg vurderer, at det er bedst for Theo at blive passet i vores eget hjem fremfor i en kattepension eller på et internat.

  Jeg har besluttet mig for at takke ja til tilbuddet. Det formøde jeg har med kattepasseren foregår også hjemme ved os. Her har hun mulighed for at hilse på Theo (hvis ikke han gemmer sig), og vi laver en fælles aftale om, hvordan pasningen skal foregå - her bliver også fremlagt et opmærksomhedspunkt omkring døren, når hun går ind/ud af lejligheden, så han ikke smutter med. Kvinden, der skal passe ham, er oppe i årene og har masser af erfaring med at passe katte. Så jeg er helt tryg ved denne løsning.

  I øvrigt ejer jeg ikke ret meget af værdi, så der er ikke så meget at komme efter for en evt. langfingret kattepasser smiley - jeg ejer ikke engang et tv.

  Ej, spøg til side. Men eftersom det virker til at være et ordentligt firma, der i øvrigt har modtaget gode anmeldelser andre steder, synes jeg ikke, det er er værre end at give eksempelvis håndværkere adgang til ens lejlighed, hvilket jeg også har gjort masser af gange uden selv at have været hjemme.

  Heldigvis skal jeg hverken have passet slanger eller andre kravl og smådyr - kun Theo smiley

  Jeg laver en opdatering, når pasningen er (vel)overstået - stay tuned smiley


Kommentér på:
Oplevelser med Kittycare

x