{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
413 visninger | Oprettet:

Er du inficeret? {{forumTopicSubject}}

ER DU INFICERET?

INFO OM KATTE-INFEKTION

De fleste der bliver inficeret med kat vil have 1-10 parasitter.

Skadedyret er en af de største parasitter man kender og kan veje fra 1 kg til 15 kg.

Parasitten vil ikke altid opholde sig direkte på det inficerede menneske, men vil oftest findes i dettes umiddelbare nærhed. Parasitten kan dog finde på at opholde sig direkte på mennesket, særligt hvis mennesket sover eller arbejder eller prøver at koncentrere sig.

Under et smitteangreb, vil parsiten ikke formere sig særligt hurtigt, men den enkelte parasit kan sprede sig væsentligt. Hvis en parasit tager ophold i en seng eller en sofa, kan den således fylde hele møbelet ud, så det ikke er muligt for et menneske at bruge møblet samtidig.

SMITTEMØNSTER

Katteparasitten smitter ekstremt meget.
7/10 smittes ved direkte berøring
7/10 smittes ved at se billeder af parasitten
6/10 smittes ved at høre en anden smittet tale om parasitterne
3/10 inficeres uden man har kunne observere kontakt med parasitterne.

TEGN PÅ SMITTE

1) 10/10 oplever at de har koncentrationsbesvær fordi de kommer til at kigge på parasitten. I de værste tilfælde registreret er der tale om mange timer dagligt, hvor man ikke kan lave andet end at kigge på parasitterne.

2) 9/10 oplever at deres stemme ændrer sig når de er i nærheden af parasitterne så den bliver lysere og mere skinger.

3) 9/10 oplever mentale forstyrrelse der medfører perioder hvor man tror man kommunikerer med parasitten og at parasitten kan forstå menneskelig tale. I mange tilfælde bliver denne mentale forstyrrelse kronisk, og det inficerede menneske vil kunne observeres i daglige ”samtaler” med parasitterne”.

4) 9/10 oplever stærke følelsesforstyrrelser. Dette spænder fra hysteriske grineflip eller grålabilitet. Dette forekommer særligt mens mennesket betragter parasitten.

5) 8/10 vil få sekunder efter infektion blive fikseret på parasitten. Parasitten vil optage en central plads i den inficeredes virkelighedsopfattelse og den inficerede vil have svært ved at tale om – eller beskæftige sig med andet end parasitten. Dette kan medføre social isolation fra ikke inficerede mennesker (se også 6)

6) 3/10 oplever stærke forstyrrelser i deres socialliv. Typisk vil det inficerede menneske gradvist over en årrække trække sig tilbage fra andre mennesker og tilbringe det meste af tiden sammen med parasitterne. For det inficerede menneske er dette forbundet med en følelse af glæde og det er få der så sent i et angreb kan stille noget op mod disse stærke følelser.

BEHANDLING

Der er ingen kendte behandlingsformer mod parasitten, kat. Dette bunder i parasittens særlige angrebsmetode, hvor den påvirker det menneskelige sind på en måde det gør at værtsorganismen (mennesket) over en periode der kan strække sig fra få sekunder til et par timer efter infektion starter, vil være aktiv i at styrke infektionen selv ved at knytte sig til parasitten

Dette kommet til udtryk ved at den inficerede vil opleve ubehag ved at være adskilt fra parasitten i længere tid.
Man ved ikke hvordan denne effekt virker men det er meget der tyder på at katten kan skabe en slags ”falsk yngel-identifikation”, så det inficerede menneske vil opføre sig som om parasitten er den inficeredes eget afkom.

Hvis man har mistanke om at man er inficeret, anbefales det at søge andre inficerede mennesker, da man i længden ikke vil kunne trives med andre mennesker.

Man kan leve et langt og lykkeligt liv selvom man er blevet inficeret med kat, og nyere forskning tyder på at parasitten faktisk øger livskvaliteten for hos det angrebne menneske.


Kommentarer på:  Er du inficeret?
Kommentér på:
Er du inficeret?

x