{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
532 visninger | Oprettet:

Kattekilling flyttet ind {{forumTopicSubject}}

Hej. Vi fik igår en kattekilling på omkring 16 uger.
Det er sød han kat.
Da vi kom hjem med ham, pev han en smule men har ikke pevet ellers ej heller i nat.
Jeg har lavet badeværelset klar til ham, med bakke og mad så han kan være derude de første par dage dog med døren på klem så han kan se og hører os.
Han har siden ankomsten igår morges været derude har fundet et godt sted han sover, han spiser rigtig godt og bruger bakken, vil gerne kæles med, spinder og gnider sig op af ens ansigt. Både hos os voksne Og børn. Men han har ikke bevæget sig ud fra badeværelset endnu, og bliver forskrækket over forskellige lyde. Men med det samme vi nusser ham spinder han og vil gerne leges med. Han ligger altid det samme sted hvor der er en pude han ligger på, medmindre han spiser eller er på bakken eller når vi leger med ham.

Skal vi bare lade ham være derude og selv lade ham komme ud og se resten af huset når han er klar?
Er det det rigtige vi har gjort/gør?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kattekilling flyttet ind
 • #1   18. okt 2023 Det lyder som om at det går som skal det
  I skal bare lade ham bestemme tempoet, men lad ham bare have fri adgang til hele huset. så vænner han sig hurtigt til hvor han bor • #2   19. okt 2023 Hej Anja tak for svar. Kunne høre i aftes da der var ro og børnene var kommet i seng at han bevægede sig ud, han fandt selv tilbage til badeværelset igen og her til morgen gik han også ud han gemte sig dog et andet sted men han gik ud og kiggede, og kom frem da jeg kaldte på ham, og gik så ud på badeværelset igen for og spise og lege. Så det går ligeså stille fremad. Børnene kan komme til ham uden han bliver forskrækket. Så forhåbentlig er han snart helt tryg ved og komme helt ud og være blandt os. Døren ud til badeværelset er helt åben så han kan gå ud og se og høre os.

 • #3   19. okt 2023 Vi har altid sat en kattebakke, mad og vand i vores stue når vi har fået ny kat. På den måde kan katten blive tryg ved os, vi er mest i stuen. Hver aften har vi flyttet mad,Vand og bakke i soveværelset og taget katten med.
  Når katten selv har været rundt i huset, og er tryg ved at bruge bakken i vores bryggers og spise mad i vores køkken, sammen med de andre katte, så har vi fjernet bakke, mad og vand i stuen.


 • #4   19. okt 2023 Åben du bare døren, og sæt mad og vand ind i stuen. Så finder katten selv derind, når han enten er klar eller sulten nok smiley

 • #5   19. okt 2023 Jeg har nu sat mad og vand i køkkenet i håb om han så stille og roligt kommer frem. Han miaver når ha bevæger sig ud fra badeværelset af og søger hurtigt tilbage igen.

 • #6   19. okt 2023 bare vent i løbet af en uges tid så er han alle steder smiley smiley
  det lyder som om at han får det godt


 • #7   19. okt 2023 Tak for svar Anja. Her til aften har min mindste datter lagt ude på badeværelses gulvet med hendes dyne hvor de lå og puttede sammen. Så forhåbentlig når der er lidt mere ro i næste uge og huset ikke er fuld af børn og larm kan det være han bliver mere modig.

 • #8   19. okt 2023 Det skal han nok blive Rikke. Det er helt sikkert smiley
  Prøv eventuelt at sørge for nogle gode "gemmesteder" i fx stuen, så han har et sted han kan søge hen, hvis han bliver utryg smiley


 • #9   20. okt 2023 En god socialiseret killing gemmer sig ikke. Og da slet ikke når der er gået over et døgn.

  Huskat gætter jeg?


 • #10   20. okt 2023 De færreste internat killinger er godt socialiseret Susanne smiley

 • #11   20. okt 2023 Nej netop. Derfor får jeg aldrig kat derfra.

 • #12   21. okt 2023 Han kommer ikke fra internat, han har boet ude på en gård med sine søskende hos en familie hvor de både har gået inde og ude har været i børnehænder fra start og menneske kontakt.
  Han er på ingen måde sky overfor os når vi sidder hos ham og han leger og nusser gerne med børnene. Han er meget sød og gnider sig op af os og kommer hen til os.
  Han vil dog bare ikke rigtig gå ud fra badeværelset som helt sikkert er hans trygge sted. Har en mistanke om det kan være fordi vi alle har været hjemme hele ugen med larm og nye lyde og lugte. Han går ud om aftenen når vi er gået til ro. Håber på det er bedre når vi i næste uge alle skal igsng igen og der måske er lidt mere ro til og udforske huset.


 • #13   21. okt 2023 Og lige som jeg næsten skrev det gik han ud og snuste rundt i huset selvom vi alle gik rundt det gjorde han i et stykke tid??

 • #14   21. okt 2023 Du har stadigvæk fået en kat, som højest sandsynligt ikke er ordentligt socialiseret. Jeg ville generelt heller ikke tage gårdkatte ind. Den er jo tydeligvis ikke vant til almindelige hverdagslyde og børn smiley

  Dermed ikke sagt, at du har fået en dårlig kat. Overhoved ikke! Men du har fået en mere nervøs kat måske smiley


 • #15   21. okt 2023 Jeg vil i øvrigt gerne understrege, at socialisering ikke kun er, om den er vant til mennesker (miljøtræning er en del af det). Men også om den er præsenteret for normale hverdagslyde, om den kender til børn osv. smiley

 • #16   21. okt 2023 Der er så mange dele i en socialisering. Lyde, at være i hænder, støvsuger, andre dyr, besøgende og jeg kunne blive ved.
  En vigtig ting mange glemmer.ved gårdkattene er bakketræning.


 • #17   21. okt 2023 jeg har også haft killinger som lige skulle bruge et par dage på lige at falde til
  og de er jo alle blevet dejlige sociale katte. ja de gider ikke fremmede men det gør jo hellere ikke noget

  ud fra det du skriver så lyder det som om at det går som det skal. ja det er det er svært at være et nyt sted med nye lyder. Men det skal han nok lærer. Han lyder til at være ok med børnene.
  men prøv nu at tage ham i stuen når I sidder der, og så se om han vil være med til at lege. prøv at gøre det sådan at han leger andre steder end i badeværelset
  han skal forbinde hele huset med sjov og sikkerhed - ikke bare badeværelset. Så ryk mad og vand udenfor døren, han skal til at eje det heleKommentér på:
Kattekilling flyttet ind

Annonce