{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.049 visninger | Oprettet:

Killing fra sin mor.. {{forumTopicSubject}}

Jeg står og kan afhente en killing nu..
1 problem: Den er kun 5 uger..
2 problem: vedkommende bor i en lille 2 vær. med 4 kuld killinger (fra 4 forskellige mødre). Der er min. 20 killinger som render rundt.. De gider ikke betale noget til dem andet end mad. Når de er gamle nok, bliver hunnerne lukket ud igen, og kommer sikkert hjem med gevinst på et tidspunkt. De går i deres egen l... og pis..

Ville det være synd at fjerne killingen derfra, selvom den ville komme væk fra misrøgt?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Killing fra sin mor..
  • #2   12. jul 2009 følger li me her.. uhh den er svær..

  • #3   12. jul 2009 Hvis du er itvivl, så lad være. Jeg ville personligt aldig købe kat sådan et sted. For det første risikerer du den fejler et eller andet, da det ikke lyder som om de går op i kattenes ve og vel.
    For det andet køb aldrig en killing der er under 12 uger, den risikerer at få adfærdsproblemer senere i livet.


  • #5   12. jul 2009 Det hjælper jo ikke det mindste at aftalge af hendes dyr hvis vedkommende ikke selv forstår at fire hunkatte producerer altså killinger.

    Jeg ville aldrig støtte sådan et foretagende - og håber heller ikke der er andre der gør det.

    At få en kat eller killing skal være en god oplevelse - forholdene og at den kun er 5 uger gør at du kan forvent problemer med killingen.

    Køb din kat fra et sted med ordnede forhold - og en killing der er mindst 12 uger gammel. I skal være sammen i forhåbentlig mange år - så gå ikke på kompromis


  • #6   12. jul 2009 Jeg synes ikke det er en svær beslutning, for hvis du køber af dem støtter du deres foretagende, så de kan avle endnu flere katte, der vokser op under elendige forhold.

    Køb dig en sund, rask og social killing på minimum de 12 uger. Der findes massere af gode steder.


  • #7   12. jul 2009 Mickey (min kat herhjemme) har jeg også fået derfra, men her havde de "kun"1 kuld... Fik ham da han var 5-6 uger og han er bare så god en kat;o)

    Men synes det er utrolig synd for killingerne, og ville bare gerne tage dem alle sammen, hvis jeg havde pladsen og MASSER af tid til dem.. Men hvis man bare tog en enkelt, så er der en mindre som ikke har det godt..


  • #8   12. jul 2009 De bortgives og skal derfor ikke betales for.


  • #9   12. jul 2009 Man fjerner altså ikke en killing fra sin mor før den er minimum 12 uger.
    5-6 uger er alt for tidligt, det er synd for katten at gøre det.

    Hvis du spørger mig, så gør du ikke en god gerning, ved at købe en killing fra dem, du støtter dem i at fortsætte det de har gang i.


  • #10   12. jul 2009
    Pia - Jeg forstår ikke, hvordan du kan finde på at støtte sådan en uansvarlig avler, der fjerner så små killinger fra deres mor smiley

    Du nævner selv ordet vanrøgt, så lad dog en kredsformand fra Dyrenes Beskyttelse (el. a. dyreværn) aflægge "vedkommende" et besøg.
    Synes faktisk du har pligt til at melde det til dyreværnet, når du har kendskab til vanrøgt.


  • #11   12. jul 2009 synes det er trist at nogen er så ansvarsløse som dem du beskriver. stakkels katte. Jeg tog engang en kat til mig på 3 dage fordi dens mor ikke havde noget mælk og de andre killinger var døde. han blev en rigtig dejlig kat, men det er bestemt ikke det optimale. synes man skal vente til de er 12 uger.

  • #12   12. jul 2009 Meld dem dog for misrøgt...... Hvad er der at diskutere....?

  • #13   12. jul 2009 Tinka D: Som skrevet havde de kun det kuld Mickey var med i (for 1 !2 år siden)
    Har først fået af vide idag at der var så mange killinger nu. Og havde tænkt på at jeg ville kontakte dyrværnet i morgen. Og det vil jeg også gøre. Men ville så gerne hjælpe en killing, så der var en mindre som skulle fjernes....


  • #14   12. jul 2009 Jamen du hjælper da ikke en killing ved at fjerne den fra sin mor og sine søskende!

    Vi du gør noget godt tager en en mor OG hendes killinger.


  • #15   12. jul 2009 Lige præcis LIS.....

  • #17   13. jul 2009 Pia H ** Men ville så gerne hjælpe en killing, så der var en mindre som skulle fjernes....**

    Jeg forstår godt, at du gerne vil hjælpe en killing, men jeg ser det sådan, at hvis du tager killingen, er det EJEREN, du hjælper ... af med killingen. Og det er altså alt for tidligt at tage den fra mormissen!

    Jeg tror den bedste hjælp du kan give de katte og killinger er at kontakte DB el. lign. Forhåbentlig kan kredsformanden/dyreværnskonsulenten sammen med ejeren finde en fornuftig løsning, så missemødre og killinger ikke bliver skilt ad for tidligt. Og forhåbentlig kan h*n få ejeren indse, at de hunkatte skal neutraliseres, for det er da helt nuts, det der foregår der. Og skidesynd for de katte smiley



  • #18   13. jul 2009 Jeg bliver trist og rasendene når jeg læser om hvordan folk misbruger deres dyr og ikke gør en skid for at beskytte dem hverken med kastration og vaccinationer/ormekure m.v. og så mange dyr på så lidt plads...........hvad tænker folk dog på og de stakkels dyr som går i deres egne ekskramenter...........de mennesker burde spottes lang før dette ekskalere og stoppes for vanrøgt..........Pia L gør den lille mis en tjeneste og meld disse mennesker og køb dig en udviklet kat på over 12 uger som er rask og socialiseret..........det er dine bedste vilkår for en god fremtid med en lille mis..........held og lykke .kh. Løverne

  • #19   13. jul 2009 Du finder Dyrenes Beskyttelses kredsformænd i Nordsjælland her:
    (link fjernet)

    Ring og snak med dem om, hvad der kan gøres.

    Held og lykke!



  • #20   13. jul 2009 dejligt at du vil hjælpe. det synes jeg er det første skridt!

    Hvordan man hjælper er jo så diskussionen. her er jeg enig med de andre i at du ikke hjælper missen ved at tage den fra moderen. Du hjælper den mere ved at melde pågældende og forhåbentlig give killingen muligheden for at få bedre forhold sammen med sin mor.

    Du kan så få den når den er 12 uger og klar til det og på den måde få en klart mere harmonisk kat.

    men godt gået at du ikke bare lukker øjnene for det, men at du spekulerer over hvad der er det rigtige for killingen inden du bare kaster dig ud i det. FLOT!


  • #21   13. jul 2009 Tager sådan nogen som inges kattehjem ikke ud og kan se til deres katte ? Der må vel være noget dyrekontrol her i landet ? Som så kan fjerne kattene fra ejer.

  • #22   13. jul 2009 Så er dyreværnet kontaktet;o) De ville tage hånd om det så hurtig de kunne. De kendte godt damen med kattene, men "dengang" de hørte om hende sidst, have de "kun" 5 katte...

    Men de ville kontakte hende, og gøre tingene klart for hende;o)


  • #23   13. jul 2009 orh hvor godt .. Så må man håbe at de små nullere kommer væk og bliver lykkelige. (:

Kommentér på:
Killing fra sin mor..

Annonce