{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.552 visninger | Oprettet:

Min kat skal aflives. {{forumTopicSubject}}

hold da op det er en svær beslutning.

jeg har snakket med min dyrelæge som sagde til os det er bedst hvis jeres kat bliver aflivet.

han er ikke syg som sådan, men han har ændret adfær, og er blevet meget aggresiv, både over for o og vores anden kat. dyrelægen har taget deværest præver på ham og han fejler intet, men hun tror han er blevet mishandlet uden for. det ses desvære nogen gange.

sider helt og tuder fordi vi er nøde til og skal af med ham, også fordi den bette snart kommer til verden.

ville ænske dyrelægen bare havde fundet en sygdom som gjorde han havde ændret adfær, fordi så kunne han blive rask igen. men sådan er det ikke denne gang.

undskylde det blev lidt langt.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min kat skal aflives.
  • #1   25. okt 2009 Er han neutraliseret?

  • #2   25. okt 2009 Tanja *En europe uden tavle er bare en huskat *

    ja det er han. blev han da han var et halvt år gammel.


  • #3   25. okt 2009 Der kan være 100 årsager til aggresiv adfærd, hvad har dyrlægen undersægt ham for ?

  • #4   25. okt 2009 maria P

    hun har undersøgt ham for de forskelligr katte sydomme, som de bliver vaccineret imod, selvom han er vaccineret.

    først troede hun det var katte syge. hun har taget blod prøver for at se infektions tallene. hun har taget et rønget billede af ham hvor hun spræjtede kontrast ind i ham, for at se om der var noget at finde der. hun kunne ikke finde årsagen til det.


  • #5   25. okt 2009 Har i lavet ændringer derhjemme ?? Tænker bare når der nu kommer en baby ! Har du prøvet med Feliway ?? eller zulkene (staves) beroligende til katte. Det kan jo være stres der kan afhjælpes

  • #6   25. okt 2009 Hm det er ikke bare fordi hun ikke kan finde ud af hvad der er galt at hun så siger han bør aflives. Jeg ville nok hvis det var mig, prøve en anden dyrlæge. Nu ved jeg ikke om det bare er mig, men jeg har ikke tiltro til alle dyrlæger. Har selv prøvet at skifte dyrlæge, da de første dyrlæge ikke kunne finde ud af hvad min kat fejlede. Der måtte jeg til mave tarm specialist for at finde ud af det var kræft. Egen dyrlæge ville selv kunne have opdaget det hvis de havde brugt deres scanner. Så jeg vil ikke bare mene at man altid skal stole 100 procent på sin dyrlæge. Men det må man jo kunne føle om man mener de ved hvad de gør. KUnne jo være den havde ondt eller andet sted. Men ja ville heller ikke forbamse mig hvbis nogen kunne finde på at have mishandlet den, for der findes jo folk der er syge i skalden. Hvad med røgten billede. Jeg tænker hvad hvis den har fået en skade et sted, som gør at den har ondt.
    Mange tanker herfra
    Mille


  • #7   25. okt 2009 maria P

    alt er som der plejer. det startede før jeg blev gravid med hans adfær ændrede sig.

    han har altid været en glad og kælen kat, og er overfor ham som vi plejer. så forstår ikke hvorfor han lige pludslig er blevet sådan.

    i sidste uge sprang han på vores hun kat har aldrig hørt en kat skrige sådan som hun gjorde da han bed hende, min mand sagde nej til katten og fik dem skild af, han råbte hverken eller sprang over til katten og han blev bange og det resulterede i at katten kom til at skide på toilet gulvet 5 min efter.

    det er bare svært og finde frem til hvad der er gåede galt sys jeg.

    vi har prøvet det der som man putter i stik kontakten og det hjælper ikke.


  • #8   25. okt 2009 Kamilla (mille) S

    nej det skader ikke og prøve. men skiftede til hende her fordi hun gjorde alt for han sidste gang han var rigtig syg. der kastede ham rigtig meget blod op og ville hverken spise eller drikke væske. hun indlagt ham og til obvatation og havde han i 3 dage.


  • #9   25. okt 2009 Hejsa. Du skriver han før har været rigtig syg. Har din dyrlæge så tjekket om der kan være kommet noget igen. hvad med eventuel scanning af katten eller noget røngten. Hvis det ikke allerede er prøvet.

    Mange hilsner mille


  • #10   25. okt 2009 Kan se der er taget røngten billeder. Men så er der også scanning man kan lave hvor man kan se noget mere hvis det var.
    Men lyder da godt nok mystisk men synd for den stakkels misser. Håber da ikke kan finde ud af hvad det er. Håber da ikke det er nødvendigt at alflive ham, hvis der nu er noget galt som ikke er opdaget endnu og som der måske kan gøres noget ved.


  • #11   25. okt 2009 Har i bemærket om det er hvis i måske kommer til at røre ham et eller andet sted. Måske det gør ondt uden man behøver at røre ret meget. Jeg tænker lidt på om hvad nu hvis han har ondt et sted og han så blvier bange hvis man kommer til at røre det sted ,at han reagere sådan af frygt for det skal gøre ondt. Bare en tanke jeg fik. Eller at det faktisk gør ondt.

  • #12   26. okt 2009 Mange tilfælde af aggressivitet skyldes smerter, og da vi efterhånden mange gange har læst, at størstedelen af vores katte har tandproblemer, kan det måske være forklaringen.

    Hvis han f.eks. pludselig får et gevaldigt jag i en tand, og hunkatten er i nærheden, så går det ud over hende, for han mener sikkert, det er hende der har forårsaget jaget.

    Det samme kan ske, hvis en kat får et loppebid. Så går det ud over den kat, der er i nærheden.

    Læs om aggression her:
    (link fjernet)


Kommentér på:
Min kat skal aflives.

Annonce