{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
782 visninger | Oprettet:

mine 3 sure damer - opdatering + hjælp {{forumTopicSubject}}

En status på mine sure damer.

De er nu alle 3 steriliseret. den sidste killing rejste for 1,5 uge siden.

Sally bor midlertidig hos mine forældre. Hun gemmer sig primært på et værelse da hun er mega bange for fremmede, men hun er begyndt at komme en smule frem om aftenen fortæller min mor. Men det er slet ikke holdbart, og det gør ondt på mig at hun ikke kan være hjemme.

Så er Sille i den ene ende af huset, Bibi i den anden ende, med netdøren imellem.

De ser ikke mega sure ud på hinanden, Bibi knurrer dog engang imellem af Sille.

Vi har prøvet at lukke dem sammen igår og i dag. igår gik der ca 1 time, så begyndte Bibi at knurre helt vildt, og sige underlige lyde. hun er ikke tryg ved Sille, det er tydeligt.

I dag, skete det med det samme de kom sammen.

Jeg er ved at være så træt og ked af de katte. Sille som bor i den ende hvor stuen af, sidder hele natten og gnaver i netdøren og hyler fordi hun ikke gider være alene, og vi får bare ikke sovet ordentligt.

Jeg begynder at tvivle mere og mere på at det vil kunne lykkedes.

Feliway sidder i stikkontakten og Felifriend bliver smurt på begge katte om dagen. Sille elsker duften. Bibi viser ingen reaktion overhovedet.

Hvad skal jeg snart gøre? Er jeg nød til at vælge mellem mine dejlige tøser og kun beholde 1? Jeg kan slet ikke se det længere...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  mine 3 sure damer - opdatering + hjælp
  • #1   19. jan 2010 Ulla: Ja, det har jeg fundet ud af nu.. Det ville jeg ønske jeg havde vist før jeg anskaffede mig hunner.

    Det er jo et kæmpe problem. for skal jeg af med dem, vil de så kunne fungere i en anden flok? Eller vil de være sure altid nu. Ellers er der jo ikke andre muligheder end at aflive dem, og det er jo helt forfærdeligt, det kan jeg slet ikke klare...

    Sally har jo tydeligvis bevist nu at et nyt hjem ikke er en mulighed for hende, hvis ikke hun kan komme hjem igen så må hun aflives, for der er jo ingen der vil have en kat som skal bruge flere måneder på bare at turde at komme frem og sige hej.



  • #2   19. jan 2010 Ulla: Sally er alenekat hos mine forældre lige pt. hun har været der i ca. 14 dage. og hun tør næsten ikke komme frem. Det er kun når jeg kommer derover at hun lige stikker hovedet ud af det værelse hun gemmer sig i. Så selvom hun skulle give sig med tiden, og blive glad for det, så tror jeg ikke der er nogen der vil have en kat, som skal bruge 1-2 mdr, bare på at komme frem fra sit gemmested:(



  • #4   19. jan 2010 hmmm syntes det lyder underligt med det er svært at have fler hunkatte sammen, vi har 7 hunkatte og det går helt fint med dem smiley

  • #5   19. jan 2010 Hvor er det trist at høre du stadig tumler med tøserne, selvom du har gjort så meget for dem...

    Skulle du tabe kampen helt og vælge at gå af med en kat, vil jeg bare sige det er muligt at finde et hjem til den, bare husk at informere om dens fortid så folk ved hvad de går ind til... Det har taget mig 1½ år at få en bare nogenlunde kat ud af Cassi som jeg overtog da hun var 9 måneder, hun er utrolig bange for mennesker... Jeg har lang vej endnu med hende... men hvert lille skridt frem er en sejr jeg glæder mig over.


  • #7   19. jan 2010 Alle mine katte er rene indekatte. Men for mig må de gerne komme ud i det nye hjem bare så længe folk ved at katten ikke har prøvet det før og derfor tager det stille og roligt og ikke smider den ud lige med det samme.

    Lisbeth: Sig endelig til hvis du kender nogle der ville prøve. Jeg har jo ikke så mange andre muligheder:(



  • #8   19. jan 2010 Ulla: Ja, Sally har altid været sådan. lige siden hun var en killing. Så snart hun kan høre der kommer folk som ikke er Peter eller jeg så løber hun ind og gemmer sig. hun kan selv åbne skuffer, og gemmer sig fx dernede. og så i samme sekund de er ude af døren så kommer hun frem igen og opfører sig som om intet er sket.

    Hun er meget speciel. Hun bryder sig heller ikke om at blive løftet og holdt. så spænder hun meget. men hun vil gerne ligge hos en hvis hun selv kommer.

    Hun er også mega bange når hun fx skal til dyrlægen. så ryster hun og ligger bare helt stille i sin kasse.

    og hvis de får vådfoder, så sluger hun maden. hun æder det som om hun er bange for at der er nogen der tager det fra hende. og så går hun hen og spiser de andres bagefter. inden de andre nærmest er begyndt.

    Jeg tror ikke hun er blevet socialiseret så godt derfra hvor vi fik hende. og så tror jeg måske kun hun var 10 uger i stedet for 12 uger.

    til gengæld er hun den af kattene som spinder mest og som går og gnider sig op af alting i huset. (altså da tingene var normalt)

    Hun er virkelig en underlig kat, men dejlig på sin måde...


  • #10   19. jan 2010 Jeg bor mellem Horsens og Vejle.

    Mine forældre har haft kat engang og de siger at de ikke vil have kat igen, men kun vil hjælpe os midlertidigt pga de problemer vi nu har med dem. Mit håb var jo også at de ville blvie glade for hende og så sige at de godt kunne beholde hende, men jeg er ikke sikker på det vil ske, når de ikke engang kan snakke med hende.

    Men selvom det skulle lykkedes, så har jeg jo stadig Sille og Bibi herhjemme... Jeg kan ikke finde ud af om jeg bare skal prøve at lukke dem sammen og se hvad der sker, og lade dem tage kampen hvis den kommer. Det var jo ikke de 2 som i sin tid oprindeligt blev uvenner. Det var jo Sille og Sally.


  • #13   20. jan 2010 Ulla. Jeg har haft Sally og Sille siden de var 10uger gamle begge 2. Sille er 3mdr ældre end Sally. Og de bliver begge to, 3år iår. Bibi er 1,2år, og er datter af Sille.

    Dette her er sket fordi Sille fik killinger i oktober, og en dag kom hende og Sally op at slås. Før det var det Sally der bestemte.

    Sally og Bibi har egentlig gået sammen, mens de har været skilt ad, men en dag Bibi blev forskrækket over noget, sprang Sally på hende. (for 14 dage siden) og siden har ingen af dem gået sammen.

    Sille og Bibi har som sådan ikke været uvenner, så derfor tror jeg på at de to godt kan føres sammen igen. Det er i hvert fald min plan. og så håber jeg på at når den forhåbentlig lykkedes, er der 3 muligheder for Sally. Mine forældre giver sig, eller jeg har fundet et andet hjem til hende. Hun kommer herhjem i modsatte del af de 2 andre. eller hun må aflives. Jeg håber allermest på at hun kan bo hos mine forældre eller det kan lykkedes at få hende hjem, men det må tiden vise...



Kommentér på:
mine 3 sure damer - opdatering + hjælp

Annonce