{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.944 visninger | Oprettet:

Hankat bider min kæreste...... {{forumTopicSubject}}

Hej KG

Jeg vil høre om der er nogen som kan hjælpe mig...

Min dejlige kat Buster bider og angriber min kæreste ( han boede her da jeg fik Buster) og han gør det dog også ved andre mænd... Jeg tror måske det kan have noget at gøre at han gerne vil have magten... Er der noget vi kan gøre så han ændre den adfærd og ikke vil have magten...??

Håber nogen kan hjælpe os...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hankat bider min kæreste......
  • #1   8. maj 2010 Jeg tror ikke, at katten vil have magten. Og jeg tror heller ikke det er jalousi eftersom kæresten allerede boede der, da katten flyttede ind.

    Sandsynligvis er det ganske enkelt leg og krudt katten skal have fyret af. Gælder især hvis katten er ene-og-indekat.
    Eller også kan han ikke lide mænd(s lugt).
    Eller er sur på kæresten af en eller anden grund.
    Eller måske er han generelt frustreret (fx pga. hormonkuller (?)) og det skal gå ud over nogen. ...

    I hvilke situationer bider og angriber katten kæresten?
    Leger kæresten nogle gange meget vildt med katten? Og
    hvis han gør, bruges der så altid legetøj? (altså IKKE hænder, fødder, arme)

    Er katten kastreret?


  • #2   8. maj 2010 Sså kom du først Tinka D smiley

  • #3   8. maj 2010 Tinka-->> Ja han er kastretet.. og han angriber min kæreste bare lige pludselig og sammetid med det har han ørene tilbage som om han er sur... Han bider dog også mig og andre kvinder men det er slet ikke i samme grad som min kæreste og de andre mænd.....

  • #4   8. maj 2010 Tinka--->> Og det er ikke altid i leg... og når det er de leger er man jo også slev skyld i at han bider en men det kan være lige pludseligt han går til angreb og bider og kradser ham...

  • #5   8. maj 2010 Min kæreste havde en kat , som han havde før jeg kom ind i billedet ! Han havde osse altid bidt efter andre folk , men ikk tit - og derfor lagde min kæreste ikk noget i det , da han troede det var i leg . Da jeg så flyttede ind , begyndte katten at angribe mig , vi kunne ligge og nusse i ske (Mig og katten) Og pludselig ville han hoppe på mig , han begyndte osse at strinte rundt omkring (Han var osse kastrat) Og fik så min kæreste til at tage ham til dyrelægen da jeg simpelthen blev bange for ham , osse da jeg har en lille søn .. Lægen undersøgte ham og fandt ud af at han havde en del bakterier i kroppen som hun så tit hos inde katte , samt et STORT adfærdsproblem .. Det endte simpelthen desværre med at Katten måtte aflives da intet ville forbedres , han kunne godt behandles for sin sygdom men der var 90% chance for det ville komme igen , og da han var helt ustyrlig nede hos dyrelægen sagde hun at hun ikk ville lade ham være sammen med en så lille barn (2 år) ..

    Sys i skal få ham tjekket , det ka være det ikk er for sent og det kan være noget i kan arbejde med , eller hvis jeres kat er syg .. smiley


  • #6   8. maj 2010 Det kunne lyde til, at katten dels har noget energi, han skal have futtet af, dels at han er sur over noget. Hvis han virkelig er vred, når han angriber, må han have en grund til det. I har vel ikke taget hårdt ved ham, fordi I har troet, at han ville have magten?…

    Har han altid været sådan, eller er det noget der er kommet? Adfærdsændringer (herunder aggressiv adfærd) kan skyldes smerter, som Lotte også er inde på, så hvis du ikke kan finde en oplagt årsag til adfærden, synes jeg det vil være en god ide med dyrlægetjek.

    Når jeg spurgte, om kæresten legede meget vilde lege med ham, er det fordi jeg før har oplevet, at især unge mænd kan være tilbøjelige til at lege for voldsomt med katte, hvor de bruger arme og hænder, og katten bliver opildnet til en slags brydekamp. Det er en dårlig ide, dels fordi man lærer katten at den måde er ok at lege på, og dels fordi man risikerer at gå over kattens grænser, uden man lægger mærke til det. Dette kunne måske forklare, hvorfor det oftest er kæresten han bider.

    Vær obs på hvornår han angriber - for at afklare, om det kan være en reaktion på noget I gør.
    (Jeg har hørt om en kat, der begyndte at angribe husets teenagesøn, men sjovt kun når han kom ud fra badeværelset om morgenen. Forklaringen var, at katten ikke kunne fordrage lugten af af knægtens deospray ;)).

    Måske skyldes det kedsomhed og frustration over at være ene-indekat… Leger I nok med ham? Og har han udfoldelsesmuligheder nok? Klatretræ osv. Forhåbentlig har I ikke for mange forbud for katten? (steder han ikke må være osv.)

    Muligvis kan det hjælpe at anskaffe en kat mere.

    Jeg kan se på fotos at han gerne vil kæle (hvor ser han kær ud) og går ud fra, at han er godt socialiseret (har været sammen med sin mor og søskende til han var 12 uger?)

    Det kan også være så ”enkelt”, at katten ikke egner sig til at være indekat. Men prøv at tænke igennem om noget af ovenstående kan forklare adfærden.

    Et par links om aggression hos katte:

    http: www.netdyredoktor.dk/sw1305.asp

    (link fjernet)

    (link fjernet)

    Håber I finder ud af det.


  • #7   8. maj 2010 Nå der smuttede et link, prøver igen
    (link fjernet)

    Lotte B - Trist at det gik sådan. Men mente dyrlæge ikke snarere, at det var adfærdsforstyrrelsen hun ofte så hos indekatte, end den der bakterie (hvilken)?
    (har nemlig aldrig hørt om en bakterie som specielt indekatte skulle have).


  • #8   8. maj 2010 Christina, hvor gammel var han, da I fik ham?
    For mig lyder det, som om han er kommet for tidligt fra sin mor og søskende og derfor ikke har kunnet afreagere normal legeadfærd og lært at stoppe, mens legen var god.

    Læs her om især legeaggression:
    http://www.netdyredoktor.dk/sw1308.asp

    Og her om aggression generelt, og hvad man skal være obs på:
    (link fjernet)




  • #9   9. maj 2010 Tinka D :
    Ja det var meget trist , og ka desværre ikk huske hvilke bakterier der var i hans krop - da der var en del . Jeg havde heller ikk hørt om det før , men hun havde set det ofte hos indekatte , og hans adfærdsproblemer ville man overhovedet ikk kunne arbejde med .. smiley


Kommentér på:
Hankat bider min kæreste......

Annonce